Header Ads Widget

Az Oxfordshire megyei tanács 2024-ben kezdődő klímazárlat-"kísérletet" hagyott jóvá.



Az Oxfordshire megyei tanács tegnapelőtt jóváhagyta azokat a terveket, amelyek szerint a lakosokat hat zóna egyikébe zárják, hogy "megmentsék a bolygót" a globális felmelegedéstől. A "15 perces város" program legújabb fázisa az, hogy elektronikus kapukat helyeznek el a városba vezető és onnan kivezető főutakon és a lakosokat a saját környékükre zárják.

Az új rendszer szerint, ha a lakosok el akarják hagyni a zónájukat, a Tanács engedélyére lesz szükségük, amely eldönti, hogy ki méltó a szabadságra és ki nem. Az új rendszer szerint a lakosok évente legfeljebb 100 napra hagyhatják el a zónájukat, de ahhoz, hogy ezt egyáltalán megkapják, minden lakosnak regisztrálnia kell autójának adatait a tanácsnál, amely aztán intelligens kamerák segítségével követi majd mozgásukat a városban.

A kommunizmus jobbá teszi az időjárást.

A Munkáspárt, a Liberális Demokraták és a Zöldek által vezetett Oxfordshire megyei tanács nem sokkal megválasztásuk után titokban úgy döntött, hogy 2021-ben hat "15 perces" körzetre osztja fel Oxford városát. A tanácsosok egyike sem nyilvánította ki a helyi lakosok bebörtönzésének szándékát a kiáltványában, helyette inkább homályos állításokat tettek arról, hogyan fogják "javítani a környezetet". Erre csak csettinteni lehet! NWO live próba. Forrás