Header Ads Widget

A Magyarok Világszövetsége, tüntetést szervez Január 28-án az Ukrajna nagykövetsége elé, hogy ne használják ágyútölteléknek a kárpátaljai magyarokat!



A Magyarok Világszövetsége tiltakozik az ellen, hogy Kárpátalján kényszersorozással magyar fiatalok ezreit viszik ágyútölteléknek, az Oroszországgal zajló háborúba.

Ukrajnának joga van az önvédelemhez, de ebben a háborújában ne használja túszként a második világháború békecsinálói által odaajándékozott magyar közösséget, amely azt megelőzően több, mint ezer évig Magyarország része volt.

A Magyarok Világszövetsége felhívja az Amerikai Egyesült Államokat, és az Ukrajnát támogató nemzetközi koalíció minden tagját, hassanak oda, hogy Ukrajna hagyjon fel a kárpátaljai magyar nemzeti közösség felszámolására tett kísérletével.

A Magyarok Világszövetsége felkéri Magyarország kormányát, hogy vesse latba súlyát a nemzetközi szervezetekben, éljen vétójogával az EU-ban és a NATO-ban, és az Alaptörvényben foglalt kötelességének eleget téve védje meg kárpátaljai magyar testvéreinket.

Arra biztatjuk tagjainkat és híveinket, hogy január 28-án , szombaton 11 órakor vegyenek részt a Magyar Békekör által Ukrajna budapesti nagykövetsége elé meghirdetett szolidaritási tüntetésén.

Cím: XII. kerület, Istenhegyi út 84/B. A 21, 21A és 221 autóbusszal érhető el a Széll Kálmán (Moszkva) térről. Az Istenhegyi lejtő megállóban kell leszállni!

Kövessen minket a Magyarok Világszövetsége Facebook-oldalán.

Támogassa az SZJA 1%-val a Magyarok Világszövetségétamely két évtizede egyetlen fillér állami támogatás nélkül működik! Adószámunk: 19672081-1-41


MVSZ Sajtószolgálat

11164/230125



UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE!

Csak 18 éven felülieknek!

Hála a mindent és mindenkit elsöprő globális hazug médiáknak, az emberiség többsége semmit nem tud az orosz-ukrán konfliktus valós hátteréről éppen úgy,  mint a Covid-19 vírus és oltás őrület hátteréről!!

https://vk.com/video644727407_456239420


Jelenleg az emberiséget, a háttérből egy globális  pénzhatalmi elit irányítja, akik a globális médiájukkal, a fedezetlen pénzükkel, napi szinten felhasználják az embereket EGYMÁS ELLEN, a megosztásra, a gyűlöletkeltésre és ha kell egymás legyilkolására, hogy ez által biztosítsák saját hatalmukat. Ez az emberiség és a bolygónk pusztulásához fog vezetni. Részletek