Header Ads Widget

A médiák tele vannak Suhajda Szilárddal történt eseményekkel, találgatásokkal, pozitív és negatív hozzászólásokkal.


Talán onnan kellene kezdeni, hogy senki nincs a másik ember helyében, és senki nem tudhatja, hogy ki miért tesz meg bizonyos dolgokat vagy éppen miért nem, mert senki nem ismerheti a másik ember sorsát. Sok mindent lehet tudni különböző élethelyzetekről és azok következményeiről, ha ismerjük az élet, az ember és a világ működését. 

Azt azonban jó ha tudjuk, hogy semmi nincs véletlen ebben a világegyetemben, és senkivel nem történik semmi csak úgy véletlen, minden pontosan előre megtervezett ami velünk történik, és minden tetteink következménye, egyénre szabva minden embernek!! 

Ha ezt a kozmikus tényt figyelembe vesszük, akkor amit tehetünk ebben a helyzetben az a történtek elfogadása, megértése és tanulása belőle. A lényeg, hogy aminek meg kell történnie velünk az meg fog történi, akár akarjuk, akár nem, ami lehet betegség, baleset, családi és anyagi problémák. Azt az életformát amit a jelenlegi életünkben élünk, ezzel a jövőnket tudjuk befolyásolni, ez alapján fognak majd történni események velünk a jövőben, vagy még ebben az életünkben vagy a következőben.

A kérdés csupán az, hogy a jelenlegi életünkben amit végzünk, ezzel mennyire szolgáljuk mások biztonságát, jólétét, lelki és szellemi fejlődését? Ez fogja meghatározni pozitív vagy negatív irányban, hogy valójában milyen értéket képviselünk, és mik lesznek a tetteink következményei. Ha nem az emberiség lelki és szellemi fejlődését szolgálja az amit végzünk, akkor annak ránk nézve nem lesznek pozitív következményei.

Ugyanez igaz társadalmi szinten is! Jelenleg egy anyagba süllyedt, ösztönlényként működő, egó vezérelt társadalomban élünk, ahol sikerült összeugrasztani mindenkit, mindenkivel. Ez azt jelenti, hogy ez a civilizáció, GARANTÁLTAN a pusztulás felé tart minden szinten még akkor is, ha mindenki elégedett lenne mindennel és mindenkinek meg lenne mindene a fizikai világunkban. Ha megnézzük a világban zajló eseményeket, akkor világosan látszik, hogy az a háttérhatalmi elit, akik uralják és irányítják az oktatási, gazdasági, vallási és politikai rendszereket, ez nem az emberiség békéjét, boldogságát, biztonságát és lelki fejlődését szolgálja semmilyen szinten, hanem pont az ellentétét. Tehát ha nem ébredünk, akkor ennek a civilizációnak az évei megvannak számlálva, és ugyanoda jutunk, ahová az előző hat emberiség, akiket Teremtőink eltöröltek a földszínéről!! Részletek



Civilek a békéért és az összefogásért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!