Header Ads Widget

Bárkinél lekapcsolhatja az internetet az állam: A HÍRZÁRLATTAL A TOTÁLIS DIKTATÚRA BEVEZETÉSE ELKEZDŐDÖTT!



Bárkinél lekapcsolhatja az internetet az állam: A HÍRZÁRLATTAL A TOTÁLIS DIKTATÚRA BEVEZETÉSE ELKEZDŐDÖTT!

Az EU-USA szövetségesek törvénybe iktatott hírzárlatot rendelnek el a háborús „orosz dezinformáció” ellenében. Július 1-től kétszer kilencven napra a titkosszolgálatok saját hatáskörben elrendelhetik egyes online szolgáltatások felfüggesztését.

A Semjén Zsolt által benyújtott törvénymódosítás, amit május 16.-án fogadott el az Országgyűlés, veszélyesen megnöveli a titkosszolgálatok hatáskörét. Az új törvény a kiberbiztonság növelésére hivatkozva több ponton is kiegészíti a nemzetbiztonsági és az elektronikus információ biztonságáról szóló törvényt.

A jogszabály kimondja, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat saját hatáskörben elrendelheti az „ideiglenes hozzáférhetetlenné” tételét annak az „elektronikus hírközlő hálózat útján továbbított” adatnak vagy szolgáltatásnak, amely a „magyar kibertér biztonságára fenyegetést jelent”, vagy „amely honvédelmi vagy szövetségi érdeket sért vagy veszélyeztet”.

Ez magyarul teljes háborús hírzárlatot, és egyoldalú tájékoztatást jelent! Az „elektronikus hírközlő hálózat” kifejezés alatt minden internetes szolgáltatás értendő, az e-mailektől a weboldalakig, internetes médiafelületekig! „Kibertér” = internet.

„Szövetségi érdek” sérelme vagy veszélyeztetése alatt a NATO és az EU-USA szövetsége értendő az Oroszország elleni háborúban. Szövetségi érdek az oroszok agresszorként való feltüntetése, az orosz fenyegetés propagandája, ami szerint Európát is meg akarják támadni. Szövetségi érdek az oroszellenes hangulat fenntartása és fokozása. Veszélyezteti mindezeket minden olyan hír és információ, ami az orosz álláspontot jeleníti meg, cáfolja az ukránok hősies harcát a szabadságukért, nem inváziónak ismeri el a Krím visszacsatlakozását, érvényesnek ismeri el az ukrán- orosz határon létrejött autonóm köztársaságok Orosz Föderációhoz csatlakozását. 

Minden sértő és veszélyes, ami az ENSZ és NATO alapokmányban foglalt eredeti célok elhallgatásáról és azoknak az EU és USA általi megtagadásáról szól. Tilos lesz arról írni, hogy a háború már a NATO és Oroszország háborúja, ami az önrendelkezésről, és Ukrajna amerikai befolyás alóli felszabadításáról, az orosz nemzetbiztonsági érdekekről szól. Egy teljeskörű hírzárlattal az amerikai oroszellenes propaganda teljes mértékben ki tud teljesedni, mert lehetetlen lesz azt bárhol is ellensúlyozni, megcáfolni. A következő lépés a tagadás büntetése lesz, mint „álhír”, ami félelmet kelt a lakosságban. Félelmet kelt, ha a NATO nem tudja legyőzni az orosz „inváziót” és „agressziót”, félelmet kelt minden hír, ami az orosz győzelemről szól az amerikai zsoldoshadsereg fölött. Tilos lesz tudósítani arról, hogy a NATO fegyverek legyőzhetők, és nem tudhatunk majd arról sem, ha már amerikai katonák fognak harcolni egy NATO-kontingens keretein belül a NATO tagországok „összenemzeti” csapataival. Semmilyen orosz katonai fölényről, fegyverzeti fölényről, győzelmekről, az uránhéjas lőszerek veszélyéről, vagy az elavult NATO fegyverek ukrajnai felhasználásáról szóló információ nem kerülhet ki.

Mivel nem sikerült kialakítani a tökéletes ellenségképet az orosz hírcsatornák blokkolásával, és a közéleti személyiségek szájának befogásával, ezért hatékonyabb eszközökhöz kellett folyamodni. A magyar kormány ebben az esetben is hűen teljesíti a szövetségesek parancsait?

Az „ideiglenes hozzáférhetetlenné tétel” időtartama akár 90 nap is lehet, amit a két említett titkosszolgálati szervezet még egyszer ugyanekkora időtartamra meghosszabbíthat. Az intézkedés praktikusan azt jelenti, hogy valamely online tartalmat, szolgáltatást elérhetetlenné tesznek, vagyis szervereket kapcsolhatnak le, online szolgáltatók működését függeszthetik fel. Harangozó Tamás, a Parlament honvédelmi és rendvédelmi bizottságának szocialista tagja szerint nyilvánvaló, hogy egy online tevékenységet végző vállalkozást / újságot/ ezzel egyszerűen tönkre lehet tenni. Álláspontja szerint ez a törvényszöveg azonban annyira elnagyolt és olyan elemeket tartalmaz, hogy egyszerűen bunkósbottá válhat a kormány kezében. - Alkalmas eszköz ez arra, hogy elhallgattasson, ellehetetlenítsen akár internetes tartalomszolgáltatókat, akár más vállalkozásokat. Egy kibertámadás elhárítása vagy egy káros, tiltott tartalommal szembeni intézkedés nyilvánvalóan nem tart 90, főleg nem kétszer 90 napig, hanem jellemzően néhány órán, maximum néhány napon át. De a kétszer 90 napos időtartam teljesen érthetetlen és semmi köze a védekezéshez. Hozzátette, a törvény másik része, miszerint ilyen intézkedést tehetnek a titkosszolgálatok akkor is, ha a saját megítélésük szerint egy ilyen tartalom, vagy szolgáltatás „honvédelmi érdeket veszélyeztet”, kifejezetten veszélyessé teszi a helyzetet. 

A törvény egyébként arról nem rendelkezik, hogy a szankcióval sújtott szolgáltató milyen jogorvoslati lehetőséggel élhet. Azt sem tisztázza pontosan, hogy mit jelent a „fenyegetés” és a „honvédelmi, vagy szövetségi érdek veszélyeztetése”, amivel a jogalkotó egy tipikus gumiparagrafust hozott létre, amely az illetékes hatóság kénye kedve szerint alkalmazható.

A törvénysértő elektronikus tartalmak ideiglenes vagy akár végleges törlésére (hozzáférhetetlenné tételére) egyébként most is megvan a jogi lehetőség. A Büntetőeljárási törvény szerint azonban ehhez minden esetben nyomozás és bírósági döntés szükséges. Most már azonban a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat enélkül hozhatna azonnal hatályos döntést.

A törvény ironikus módon az „Egyes törvényeknek a polgárok biztonságát erősítő módosításáról” címet viseli, és rendelkezik arról is, hogy a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat szintén a kibertámadások elleni védekezés jegyében akár korlátlan megfigyelést is folytathat az önkormányzatok, állami szervezetek, vagy éppen az Országgyűlés adatforgalmában. – írta meg a Népszava

A törvény értelmezése: a kibertámadásokra hivatkozva, a globalisták parancsát teljesítve elkezdik bevezetni a totális cenzúrát. A telefonokat is lehallgathatják, bárkiét, akit gyanúsnak tartanak, mert ez is legálissá válik a törvény értelmezésében! Az önkormányzati felületek kontrollja a képviselők és polgármesterek megfigyelését is jelenti, a parancsoknak engedelmeskedni kell! Az emailjeiket és az sms-eket is figyelni fogják ezentúl! Az időközi önkormányzati választásokat a kormány betiltotta jövő júliusig! A pártkatonaként működő polgármestereket, képviselőket nem lehet lemondatni, leváltani. Egy másik új törvény, az „építményjogi törvény” lehetővé teszi bármilyen vállalatnak, cégnek, hogy bárhova bármit építhessen, akár a nemzeti vagyon esetében is: a folyókra erőműveket, az épületekre adótornyokat, vagy katonai állomásokat, bunkereket az erdőkbe. Az építményjogot az önkormányzatok adják ki, ára lesz, és maga a jog adásvétel tárgya is lehet! Katonai szervezeteket kiszolgáló vállalkozás is megveheti! Ezután már kisajátítani sem kell semmit, elég az építményjogot bejegyeztetni bármilyen állami, vagy magántulajdonra. 

A jogorvoslati lehetőségek ebben az esetben sem ismertek! A háborús propaganda érdekében ezért előbb minden internetes felületet megfigyelésre alkalmassá tettek, a szolgáltatókat a terrorizmusra és a gyermekek védelmére hivatkozva kötelezték a megfigyelésre és öncenzúrára. A propagandába beletartozik minden, ami a globalisták terveit segíti, így a klímaváltozás és a koronavírus, vagy a most következő „járványok” tagadása is büntethetővé válik. A letiltás mellett bírósági eljárásokat is indítani fognak. 

A háborús narratívát fokozni fogják, aki az EU álláspontjával ellentétes információt próbál közzétenni, már büntethetővé válik. FB profilokat és oldalakat, csoportokat fognak eltüntetni, weboldalakat, honlapokat, Youtube csatornákat letiltani. Eltűnik a kontroll, és a józanész, csak a propaganda lesz hallható és olvasható mindenhol! Ennek csak egy ellenszere van: az utcafórumok, gyűlések, a szórólapozás és a szamizdatok terjesztése. A háború miatt azonban, ha hadiállapotot jelentenek be, vagy egy terrortámadás után gyülekezési, és kijárási tilalmat, akkor ezt a lehetőséget is elveszik tőlünk! A rendőrség megtilthat minden háborúellenes tüntetést, vagy a szónokokat álhírterjesztés miatt bebörtönözhetik.

Mivel nem tudják az összes, az oroszoknak igazat adó és a NATO-t elítélő ország hírcsatornáit letiltani, a könnyebbik utat választották: a teljes kollektív nyugat területén bevezetik a totális cenzúrát, ehhez már minden kormány meghozta a szükséges törvényeket! Az indok a háború. Az értelmetlen halált és az elszegényítést egy ellenségképpel indokolni kell! A szoktatás, és főpróba a járványhiszti volt a digitális identitás, majd a totális megfigyelés teljes bevezetéséhez. A készpénz megszüntetéséhez kellett a háború a szankciókkal, és a „klímavédelmi” intézkedések. Az események felgyorsultak, ami azt is jelentheti, hogy valahol homok került a gépezetbe, amit az egyre nagyobb ellenállás és a tömegtüntetések jeleznek, amit el kell fojtani. A dollár sikeres elhagyására, ellenfeleik összefogására a globalisták nem számítottak, akkor sem, ha a káosz, és összeomlás megtervezett volt. 

A Nyugat mögött álló háttérhatalom most már nyíltan színre lépett, és világuralomra tör a katonai megszállás és globális vállalatai, bankjai, befektetési társaságai által kiteljesített gazdasági gyarmatosítás segítségével. A kezdet a 2 világháború volt. A cél, és a folytatás a SZU felbomlásának elősegítésével Oroszország elgyengítése, a Kelet-Európai országok nyugati befolyás alá kerülése, az európai szuperállam létrehozása. A folyamat befejezésének a mostani ukrajnai háborút szánták. A homok a gépezetben Kína, Irán és Oroszország összefogása, amihez saját érdekei mentén a győztes Erdogan is csatlakozhat, és Putyin zseniális diplomáciája, amivel megakadályozhatja a Világkormány létrehozását.

Szakács Árpád a totális megfigyelés új rendszeréről, amivel egy totális diktatúrát lehet kiépíteni: Ennek a része a digitális identitás létrehozása amihez okostelefon kell a QR kódok használata miatt. Amikkel a WHO által bejelentett „járványok” elleni oltások beadását is igazolni lehet. A tevékenységeink összekapcsolhatók lesznek az „interoperábilis” rendszeren keresztül. Ezt 2026- ra felállítják, mellette lecserélik az összes térfigyelő, banki, bevásárlóközponti, stb. kamerát, és összekapcsolják őket, arcfelismerő rendszerük is lesz! Ehhez kapcsolódik a „15 perces” városok kialakítása is, amit Budapesten, Pécsen és Miskolcon vezetnek be először. A népszámlálási adatfelvétel is ehhez a rendszerhez kellett, ehhez kapcsolódik a vendéglátósok részletes adatszolgáltatása arról, mit adnak el, de a digitális pénz bevezetése is ennek az új totalitárius rendszernek a része! A szuverén államok, az államiság megszüntetése a végcél.



A háborúpárti politikai körök nyomásgyakorlásáról beszéltek az 5 ös csatornán:


A háttérhatalom által behálózott bíróságok segítségével veszik át a hatalmat a nemzetállamok fölött?

Megjegyzés: a bírókat egy testület nevezi ki, ami a kormány alá van rendelve, és a kormány jelöli és nevezi ki a főügyésztől kezdve az alkotmánybírókig minden vezető bírót. Akkor hogyan lehet behálózni egy bírót, vagy bírói testületet? A végrehajtó maffia szálai is elérnek a kormányig, ahogyan az a győri Audi botrány idején felmerült. A földmaffiát még nem sikerült leleplezni. Az olajmaffia annak idején megúszta, Pintér a belügyminiszter ma az egészségügyet és az oktatást is vezeti: tudvalevő, hogy ez a két legfontosabb területe a háttérhatalomnak! Kik lehetnek a globalisták a kormányban és miért nem sikerült a beépülésüket megakadályozni?




Civilek az összefogásért és a békéért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!