Header Ads Widget

A hallgatás hazaárulás és népirtásban való segédkezés! A NATO tudatosan provokálja Ukrajna bátorításával és felfegyverzésével a nukleáris katasztrófát?



A NATO tudatosan provokálja Ukrajna bátorításával és felfegyverzésével a nukleáris katasztrófát? A Krím 7 éve Oroszországhoz tartozik. Az oroszok többször is figyelmeztettek, hogy a Krím megtámadása súlyos következményekkel fog járni! Ahogyan a NATO túlterjeszkedése az orosz határokhoz szintén a nemzetbiztonságot fenyegeti, de nem csak az oroszok, hanem a mi esetünkben is! Magyarország Ugyan nem küld fegyvereket Ukrajnába, de Szlovákia felé átengedi a szállítmányokat, a kormány az USA 3 pontos „béketervéhez” hűen az oroszokat tartja agresszívnak, Ukrajna határait elismeri, az önrendelkezést megtagadja. A fenyegetést a székesfehérvári NATO parancsnokság jelenti, amire még büszkék is, holott első célpontja lesz Putyinnak, ha a NATO belerántja Európát a 3. világháborúba, aminek egyre nagyobb az esélye!

A támadások során az oroszok a lőszerraktárakat vették célba, a május 13.- i robbanás során keletkezett enyhe radioaktív szennyezés elérte Lengyelországot. A magyar kormány és a NATO álláspontja szerint az uránhéjas lőszerek, amiket Anglia adott Ukrajnának, nem veszélyesek. Az igazság ezzel szemben az, hogy felrobbanásuk uránport és nehézfémeket juttat a levegőbe, talajba és vizekbe, amik rákot és más betegségeket okoznak hosszú éveken át! Ennek elismerése a NATO val történő szembenállást jelentené, ami, kijelenthetjük, hogy katonailag megszállta egész Európát, ezért a kormányok nem merik az igazságot kimondani, veszélyeztetve ezzel saját állampolgáraik egészségét! Ahogyan ezt tették a 3 év helyett 3 hónap alatt engedélyezett kísérleti vakcinákkal is, és a betegek hatékony gyógyítását megtiltották, és büntették. Az eredmény az oltások után megemelkedett halálozási adatokból nyilvánvaló! Most pedig a radioaktív sugárzás tényét akarják elhallgatni, és az atomerőmű lehetséges felrobbantása sem jelent veszélyhelyzetet, amire figyelmeztetni kellene a lakosságot? Mert akkor el kellene ismerni, hogy nem az oroszok lövik saját magukat,- ahogy tavaly erről próbáltak meggyőzni minket a médiák?

Az Ukrán Fegyveres Erők Hmelnyickij raktárának támadása után, ahol szegényített urántartalmú lőszert lehetett tárolni, a sugárzás szintjének növekedését regisztrálták a városban – írja a SaveEcoBot ukrán portál.

Tehát a SaveEcoBot szerint május 12-e, péntek óta a Hmelnyickij régióban 80-100 nanoszievertről 140-160 nanoszivertre ugrott a sugárzás szintje - írja a Rossiyskaya Gazeta.

A „Voyennoye obozreniye” című kiadvány emellett arról számolt be, hogy az ukrán fegyveres erők raktárának támadása után, ahol szegényített urántartalmú lőszert lehetett tárolni, dozimetriai (sugárzási) járőrök jelentek meg Hmelnickij utcáin.

Az orosz rakétatámadásról készült videó. 


Borisz Dzherelijevszkij katonai szakértő a 360- nak adott interjújában mondta, hogy Európa felé tart az a radioaktív felhő, amely a hmelnyickij szegényített urántartalmú lőszer megsemmisítése után keletkezett.

A kormánynak azonnal fel kellett volna venni a kapcsolatot az ukrán és orosz hatóságokkal és a hírekben említett lengyel egyetemmel, ahol a sugárzás emelkedését megfigyelték! Ki hazudik? Az EU vagy az oroszok?

A propaganda fontosabb az életünknél? Az hazugságokért és elhallgatásokért a felelősök minden esetben ismertek!

VESZÉLYHELYZET! 159. frissítés – NAÜ főigazgatói nyilatkozata az ukrajnai helyzetről 2023 05 22

Az ukrán Zaporizhzsja Atomerőmű (ZNPP) ma délelőtt több órára elveszítette az összes külső áramellátást, ami hangsúlyozta a rendkívül bizonytalan nukleáris biztonsági és biztonsági helyzetet a létesítményben, valamint azt, hogy sürgősen meg kell védeni és meg kell előzni a balesetet – közölte az Atomenergia Ügynökség (NAÜ).

„A telephelyen kívüli áramellátás ma reggeli kiesése jól mutatja a Zaporizzsja Atomerőmű rendkívül sebezhető nukleáris biztonsági és biztonsági helyzetét. Ahogy már többször mondtam, ez egyszerűen nem mehet így tovább. A tűzzel játszunk. Most kell cselekednünk, hogy elkerüljük egy nukleáris baleset nagyon is valós veszélyét Európában, és ennek következményeit a lakosságra és a környezetre nézve”. „Több mint két és fél hónapja ennek a nagy atomerőműnek csak egyetlen működő külső vezetéke van. Ez egy példátlan, és egyedülállóan kockázatos helyzet. A mélyreható védelem, ami alapvető a nukleáris biztonság szempontjából, súlyosan aláásott a ZNPP-ben” 

nyilatkozta Grossi.

Scott Roecker, a Nuclear Threat Initiative nevű nonprofit szervezet alelnöke is így nyilatkozott: „Különösen fontosak azok a lépések, amelyek megakadályozzák a létesítményt érő vagy onnan érkező támadásokat, és biztosítják az üzemen belüli kezelők biztonságát, mivel ezek bármelyike ​​jelentős sugárzás kibocsátásához vezethet a zóna megolvadása vagy a hűtés elvesztése miatt az üzemanyag-tavakban.

Az erőmű körüli biztonsági zóna kialakítását az USA akadályozza!

Miért kell kilépnünk a NATO ból, vagy felfüggeszteni a tagságunkat?

Anatolij Antonov, Moszkva amerikai nagykövete figyelmeztette az Egyesült Államokat a Krím elleni csapás következményeire

A G7 találkozó után, vasárnap közölte, hogy a Krím megtámadását Oroszország elleni támadásként fogják kezelni. Ezzel arra a Jake Sullivan által tett amerikai kijelentésre reagált, miszerint Ukrajna részének tekintik a félszigetet és ezzel mintegy engedélyezik ellene az ukrán támadást.

“AZ E TERÜLET ELLENI CSAPÁSOKAT MI ÚGY TEKINTJÜK, MINT AZ OROSZORSZÁGI FÖDERÁCIÓ BÁRMELY MÁS RÉGIÓJA ELLENI TÁMADÁST. FONTOS, HOGY AZ EGYESÜLT ÁLLAMOK TELJES MÉRTÉKBEN TISZTÁBAN LEGYEN AZ OROSZ VÁLASZLÉPÉSEKKEL. ÖNÖK SZERINT MI TÖRTÉNNE, HA AMERIKAI VADÁSZGÉPEK SZÁLLNÁNAK FEL NATO-REPÜLŐTÉRRŐL, AMELYEKET KÜLFÖLDI “ÖNKÉNTESEK” ÜZEMELTETNEK?”- “Oroszország stratégiai biztonságának egyik pillére elleni támadás jogilag kötelezi országunkat, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel megakadályozza annak aláásását” – mondta, hozzátéve, hogy ez olyan csomópontok megsemmisítését jelentheti, amelyekről nyugati fegyvereket szállítanak Ukrajnába, beleértve a NATO területén találhatóakat is.

Georgij Muradov, a Krím állandó képviselője:

„A Fehér Ház azáltal, hogy beleegyezett az amerikai repülés bevetéséhez a Krím ellen, jóváhagyta az atomháború kitörését” – A félsziget állandó képviselője szerint a krími stratégiai katonai létesítmény felrobbantásának megakadályozása érdekében

Oroszország kénytelen lesz megsemmisíteni a lengyelországi és romániai repülőtereket, ahonnan felszállhatnak az Ukrajnának adott vadászgépek és ahol a karbantartást végzik.

TEGYÜK HOZZÁ, HOGY NÁLUNK ÁLLÍTOTTÁK FEL A NATO KÖZÉP EURÓPAI PARANCSNOKSÁGÁT, AMIT „MŰVELETI KÖZPONT” -NAK NEVEZNEK, MERT ÍGY CSAK KEVESEKBEN TUDATOSUL, HOGY MI IS EZ VALÓJÁBAN! A BEVETÉSEKET INNEN AKARJÁK MAJD ÍRÁNYÍTANI!

Joe Biden amerikai elnök is kijelentette, hogy Ukrajnának jogában áll csapást mérni a Krím területére amerikai repülőgépek segítségével, mivel az Egyesült Államok nem tekinti a Krímet orosz területnek.

A felelősség a következmények miatt minden esetben a kormányt és a neki mindent megszavazó, ellenkezni nem merő, vagy egyenesen a háborút támogató képviselőket terheli!

A MAGYAR KORMÁNYNAK KÖTELESSÉGE TÁJÉKOZTATNI A LAKOSSÁGOT, ÉS FELKÉSZÍTENI A LEHETSÉGES VESZÉLYEKRE!

Az ukrajnai konfliktus fegyveres, és pénzügyi támogatása sérti a nemzetközi jogot és egyezményeket. Az ENSZ és a NATO feladata a béke fenntartása a konfliktusok megelőzése fegyver-embargóval, és diplomáciai tárgyalásokkal, nem a katonai beavatkozás, és a szankciós megtorlás! Az ENSZ alapokmány szerinti népek politikai önrendelkezési joga mindenkit, az ukrajnai oroszokat is megilleti! Az érvényes népszavazások eredményét nem megtagadni, hanem elfogadni kell!

Az ukrajnai békekötéshez nem katonai erő kell, hanem a nemzetközi jog és egyezmények betartása! A magyar nemzetbiztonsági érdek a semlegesség, a NATO-ból történő azonnali kilépésünkkel az 1999 óta tartó katonai megszállásunk megszüntetése, ezáltal a magyar állampolgárok életének a védelme! Nemzetgazdasági érdekünk pedig termőföldjeink védelme a gyarmatosítók „beruházásaitól”, nem a teljes önfeladás és kiszolgáltatásunk a globális nagyvállalati érdekeknek! A magyar érdek a szuverenitásunk visszaszerzése az idegen politikai és gazdasági befolyás megszüntetésével!

Az a kormány, ás a képviselő, amelyik nem az állampolgárok és az ország érdekeit szolgálja, és védi, hanem a háborút és a gyarmatosítást segíti, az nemcsak hazaárulást követ el, de segédkezik a XXI. század legnagyobb népirtásában is, amiért a felelősség soha nem évül el!




Civilek az összefogásért és a békéért! Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!!