Header Ads Widget

A külfüdről finanszírozott balliberális médiák, lejárató kampányt indítottak Toroczkai László ellen. Karaktergyilkosság, avagy a "félmilliós NER-lakás" sztorija.



Toroczkai Lászlót, mint parlamenti képviselőt, nem a munkásságával kapcsolatos tevékenysége miatt próbálták lejáratni, hanem azzal, amit az Országgyűlés Hivatala lakást bérel neki, ahogy minden más vidéki parlamenti képviselőnek is.

De ha már itt tartunk, akkor azt is nyilvánosságra kellene hozni, hogy vajon hány olyan külföldről finanszírozott hazaáruló képviselő ücsörög ma a magyar parlamentben, akik szemben Toroczkai Lászlóval, azért kapják a milliós fizetéseket és egyéb támogatásokat, hogy ott tegyenek kárt az országnak és a magyar embereknek, ahol csak tudnak, hiszen nyilvánvaló, hogy a kenyéradó gazdájuknak, egészen más tervei vannak Magyarországgal kapcsolatosan, mint a magyar embereknek. Nem véletlen, hogy a balliberális médiák által mosdatott és sztárólt, globalista hazaáruló politikusok, mindenütt ott vannak ahol nem kellene, és mindenkit és mindent támogatnak, amivel kárt okozhatnak az országnak és a nemzetnek. 



Civilek az összefogásért!