Header Ads Widget

Az internettörténet legvitatottabb dokumentuma: A hihetetlenül gonosz kazár maffia rejtett története.



100-800 – egy hihetetlenül gonosz társadalom jelenik meg Kazáriában:

A kazárok egy gonosz király által irányított nemzetté fejlődnek, akinek ősi babiloni fekete művészete volt, okkult oligarchák szolgáltak udvaraként. Ez idő alatt a kazárok arról váltak ismertté, hogy tolvajokként, gyilkosokként, közúti banditákként veszik körül az országokat, és normális foglalkozási gyakorlatként és életmódként vállalják azoknak az utazóknak a személyazonosságát, akiket meggyilkoltak.

800 – Oroszország és más környező nemzetek végrehajtják az ultimátumot:

A környező nemzetek, különösen Oroszország vezetőinek oly sok éve panaszkodnak polgáraik, hogy csoportként ultimátumot adnak a kazár királynak. Közleményt küldenek a kazár királynak, hogy ki kell választania a három ábrahámi vallás egyikét népe számára, és hivatalos államvallássá kell tennie, és meg kell követelnie minden kazár állampolgártól, hogy gyakorolja, és szocializálnia kell minden kazár gyermeket ennek a hitnek a gyakorlására.

A kazár király választhatott az iszlám, a kereszténység és a judaizmus között. A kazár király a judaizmust választotta, és megígérte, hogy az orosz cár által vezetett nemzetek környező szövetsége által meghatározott követelményeken belül marad. Beleegyezése és ígérete ellenére a kazár király és oligarchák belső köre folytatta az ősi babiloni fekete mágiát, más néven titkos sátánizmust. Ez a titkos sátánizmus magában foglalta az okkult szertartásokat, amelyek gyermekáldozatot mutattak be, miután "kivéreztették őket", megitták a vérüket és megették a szívüket.

Az okkult szertartások mély, sötét titka az volt, hogy mindegyik az ősi Baál-imádaton alapult, más néven a bagoly imádatán. Annak érdekében, hogy becsapja az Oroszország által vezetett nemzetek szövetségét, amelyek figyelték Kazáriát, a kazár király összeolvasztotta ezeket a luciferi fekete mágia gyakorlatokat a judaizmussal, és létrehozott egy titkos sátáni-hibrid vallást, amelyet Babiloni Talmudizmusnak neveznek. Ez lett Kazária nemzeti vallása, és ugyanazt a gonoszságot táplálta, amelyről Khazaria korábban ismert volt.

Sajnos a kazárok folytatták gonosz útjukat, kirabolták és meggyilkolták a környező országokból érkezőket, akik Kazárián keresztül utaztak. A kazár rablók gyakran megpróbálták felvállalni identitásukat, miután megölték ezeket a látogatókat, és álruhák és hamis identitások mestereivé váltak – ezt a gyakorlatot még a mai napig is folytatják, a gyermekáldozati okkult szertartásaikkal együtt, amelyek valójában ősi Baál imádat.

LELEPLEZVE: Az uralkodó elit gonosz "ellenőrző kódja" – mit rejtegetnek előlünk?

1.200 – Oroszországnak és a környező nemzeteknek elegük van, és cselekszenek:

Körülbelül 1.200-ban az oroszok vezették a Kazáriát körülvevő nemzetek egy csoportját, és megszállták azt, annak érdekében, hogy megállítsák a kazár bűncselekményeket a népük ellen, amely magában foglalta kisgyermekeik és csecsemőik elrablását a Baálnak bemutatott véráldozati szertartásaik miatt. A kazár királyt és a bűnözőkből és gyilkosokból álló belső bíróságát a szomszédos országok kazár maffia (KM) néven ismerték.

A kazár vezetőknek jól fejlett kémhálózatuk volt, amelyen keresztül előzetes figyelmeztetést kaptak, és elmenekültek Kazáriából a nyugati európai nemzetekbe, hatalmas vagyonukat aranyban és ezüstben magukkal hozva. Lefeküdtek és újracsoportosultak, miközben új identitást vettek fel. Titokban folytatták sátáni gyermekvér- és áldozati rituáléikat, és bíztak Baálban, hogy nekik adja az egész világot és annak minden gazdagságát, ahogy azt állították, megígérte nekik, mindaddig, amíg folyamatosan véreznek és gyermekeket és csecsemőket áldoznak érte.

A kazár király és udvari maffiája örök bosszút forralt az oroszok és a környező nemzetek ellen, akik megszállták Kazáriát és elűzték őket a hatalomból.

A kazár maffia megszállja Angliát, miután több száz évre kiutasították őket:

Az invázió megvalósításához felbérelték Oliver Cromwellt, hogy gyilkolja meg Károly királyt 1, és tegye újra biztonságossá Angliát a bankolás számára. Ezzel kezdődött az angol polgárháború, amely közel egy évtizedig tombolt, és a királyi család és a valódi angol nemesség százainak meggyilkolásához vezetett. Így jött létre a City of London Európa bankfővárosaként, és indította el a Brit Birodalom kezdetét.

David Icke honlapjáról www.davidicke.com. David Icke volt az első, aki bátran leleplezte a Rothschildokat több száz ember előtt. Ez természetesen nemzetközi hőssé teszi őt, és többre van szükségünk az ő bátorságával, hogy feltörjük a kazár maffiát rejtő álcát, és véget vessünk világméretű illegitim hatalmuknak.

Továbbá: Az amerikai hadsereg elfelejtett ételcsodája és 126 szuperétel, amelyeket évekig hűtés nélkül tárolhat

A kazár maffia (KM) úgy dönt, hogy beszivárog és eltéríti az összes világbankot a babiloni fekete mágia, más néven babiloni pénzmágia vagy a semmiből történő pénzszerzés titkos művészete segítségével, felhasználva a veszélyes uzsora erejét kamat felhalmozására:

A KM arra használta hatalmas vagyonát, hogy belépjenek egy új banki rendszerbe, amely titkos babiloni fekete-mágián alapult, amit állításuk szerint Baál gonosz szellemeitől tanultak, cserébe a neki bemutatott sok gyermekáldozatért.

Ez a babiloni pénzmágia magában foglalta az arany- és ezüstbetétek papíralapú hiteligazolásokkal való helyettesítését, ami lehetővé tette az utazók számára, hogy pénzükkel utazzanak olyan formában, amely könnyen pótolható, ha elveszítik vagy ellopják az igazolásokat.

Érdekes, hogy a kazárok által elindított problémára is volt megoldásuk. Végül a kazár király és kis környező udvara beszivárgott Németországba egy olyan csoporttal, amely a "német Bauerek" nevet választotta, hogy képviselje őket, és folytassa a Baál által működtetett gonosz rendszerüket. A Vörös Pajzs Bauerei, akik titkos véralapú gyermekáldozataikat képviselték, Rothschildra változtatták a nevüket (más néven "a szikla gyermeke, Sátán").

A Rothschildok, mint a kazár maffia (KM) frontemberei, beszivárognak és eltérítik a brit bankokat, majd eltérítik Anglia egész nemzetét:

Bauernek/Rothschildnak öt fia volt, akik beszivárogtak és átvették az irányítást az európai bankrendszer és a City of London Központi Bankrendszere felett különböző ravasz titkos műveletek révén, beleértve azt a hamis jelentést, hogy Napóleon győzött a britek ellen, miközben valójában veszített. Ez lehetővé tette a Rothschildok számára, hogy csalással és megtévesztéssel ellopják az angol nemesség és a földbirtokos dzsentri vagyonát, akik üzleti befektetéseket hajtottak végre a City of London bankintézeteivel.

A Rothschildok létrehoztak egy magán Fiat bankrendszert, amely arra specializálódott, hogy hamis pénzt csináljon a semmiből – ártalmas uzsorát kérve a brit népre, felhasználva azt, aminek a saját pénzüknek kellett volna lennie.

Ez volt a babiloni pénzvarázslás fekete művészete; azt állították a bennfenteseknek, hogy ezt a technológiát és titkos pénzhatalmat Baál biztosította számukra, mert gyakori gyermekük kivérzett és rituálékat áldozott Baálnak.

Miután beszivárogtak és eltérítették a brit bankrendszert, kereszteződtek a brit királyi családdal, és beszivárogtak és teljesen eltérítették egész Angliát és annak minden főbb intézményét. Egyes szakértők úgy vélik, hogy a Rothschildok népirtották a királyi család tagjait azáltal, hogy titokban irányított illegális és házasságtörő tenyésztéseket rendeztek saját kazár embereikkel annak érdekében, hogy a királyokat saját trónkövetelőikkel helyettesítsék.

Mert a KM azt állítja, hogy személyes kapcsolatban áll Baállal (más néven az ördöggel, Luciferrel, Sátánnal) az áldozatok miatt. Gyűlölnek minden királyt, aki a Mindenható Isten fennhatósága alatt uralkodik, mert a legtöbben felelősséget éreznek azért, hogy saját népüket megvédjék a beszivárgóktól és az áruló "ellenségektől a Kapukon belül".

Az 1600-as években a KM meggyilkolja a brit királyi családokat, és saját hamisítványaikat helyettesíti. Az 1700-as években meggyilkolják a francia királyi családokat. Közvetlenül az első világháború előtt meggyilkolják Ferdinánd osztrák főherceget, hogy kirobbantsák az 1. világháborút. 1917-ben összeállították KM hadseregüket, a bolsevikokat, beszivárogtak és eltérítették Oroszországot, hidegvérrel meggyilkolták a cárt és családját, mellkason szuronyozták kedvenc lányát, és ellopták az összes orosz arany-, ezüst- és műkincset. Közvetlenül a 2. világháború előtt meggyilkolják az osztrák és a német királyi családot. Aztán megszabadulnak a kínai királyoktól, és megfosztják a japán uralkodót.

A kazár maffia intenzív gyűlölete mindenki iránt, aki Baál istenükön kívül bármely más istenben hitet vallott, arra ösztönözte őket, hogy királyokat és királyokat gyilkoljanak, és biztosítsák, hogy soha ne uralkodhassanak. Ugyanezt tették az amerikai elnökökkel is – kifinomult titkos műveleteket hajtottak végre, hogy megfosszák őket a hatalmuktól.

Ha ez nem működik, a KM meggyilkolja őket, ahogy McKinley-vel, Lincolnnal és JFK-val is tették. A KM el akar távolítani minden erős uralkodót vagy választott hivatalnokot, aki ellen mer állni babiloni pénzmágia hatalmának vagy az emberi kompromisszumos hálózatuk kiépítéséből nyert titkos hatalmuknak.

A Rothschildok nemzetközi kábítószer-kereskedelmet hoznak létre a KM nevében:

A Rothschildok ezután titokban irányították a Brit Birodalmat, és kidolgoztak egy gonosz tervet, hogy visszaszerezzék azt a hatalmas mennyiségű aranyat és ezüstöt, amit a britek fizettek Kínának a kiváló minőségű selyemért és fűszerekért, amelyek sehol máshol nem voltak elérhetők.

A Rothschildok nemzetközi kémhálózatukon keresztül hallottak a török ópiumról és annak szokásformáló tulajdonságairól. Titkos műveletet hajtottak végre, hogy török ópiumot vásároljanak és eladjanak Kínában, milliókat fertőzve meg egy rossz ópiumszokással, amely visszahozta az aranyat és ezüstöt a Rothschild kasszába, de nem a brit népnek.

A Rothschild ópiumeladások által okozott ópiumfüggőség annyira ártott Kínának, hogy Kína két alkalommal is háborúba kezdett, hogy megállítsa. Ezeket a háborúkat boxerlázadásoknak vagy ópiumháborúknak nevezték.

A pénz, amit a Rothschildok az ópium eladásából nyertek, olyan hatalmas volt, hogy még inkább rabjai lettek a könnyű pénznek, mint az ópiumfüggők az ópiumnak.

FIGYELMEZTETÉS! "Az évszázad bűncselekménye": a Big Pharma nem akarja, hogy tudjon az alternatíváról: hogyan készítsünk otthon természetes morfint ezzel az erős gyógynövénnyel.

A Rothschildok voltak a finanszírozási források az amerikai gyarmatok létrehozása mögött, a Hudson Bay Company és más kereskedelmi társaságok bevonásával, hogy kihasználják Amerika Új Világát. A Rothschildok voltak azok, akik elrendelték az észak-amerikai őslakosok tömeges kiirtását és népirtását, hogy lehetővé tegyék a kontinens hatalmas természeti erőforrásainak kiaknázását.

A Rothschildok ugyanezt az üzleti mintát követték a Karib-térségben és India ázsiai szubkontinensén is, ami ártatlan emberek millióinak meggyilkolását eredményezte.

A Rothschildok indítják el a nemzetközi rabszolga-kereskedelmet, egy olyan vállalkozást, amely ezeket az elrabolt embereket puszta állatoknak tekintette – egy olyan nézetet, amelyet a kazárok rákényszerítenének a világ minden emberére, akik nem részei gonosz körüknek, amelyet néhányan "régi fekete nemességnek" neveztek:

A Rothschildok következő nagy projektje az volt, hogy beindítsa a világméretű rabszolga-kereskedelmet, rabszolgákat vásárolva a görbe törzsfőnököktől Afrikában, akik együttműködtek velük, hogy elrabolják a versengő törzsek tagjait, hogy rabszolgának adják el őket.

A Rothschild rabszolga-kereskedők ezután ezeket az elrabolt rabszolgákat szűk cellákban hajóikon Amerikába és a Karib-térségbe vitték, ahol eladták őket. Sokan meghaltak a tengeren a rossz körülmények miatt.

A Rothschild bankárok korán megtanulták, hogy a háború nagyszerű módja annak, hogy rövid idő alatt megduplázzák a pénzüket azáltal, hogy kölcsönt adnak mindkét harcoló félnek. De ahhoz, hogy garantálják a beszedéseket, el kellett fogadtatniuk az adótörvényeket, amelyek felhasználhatók a fizetés kikényszerítésére.

A KM Rothschild magán Fiat hamisbankkárok örök bosszút forralnak az amerikai gyarmatosítók és Oroszország ellen, akik segítettek nekik a függetlenségi háború elvesztésében:

Amikor a Rothschildok elvesztették az amerikai forradalmat, az orosz cárt és az oroszokat hibáztatták, amiért segítették a gyarmatosítókat a brit hajók blokádjával.

Örök bosszút esküdtek az amerikai gyarmatosítókon, ugyanúgy, mint amikor az oroszok és szövetségeseik Kr. U. 1-ben összezúzták Kazáriát.

A Rothschildok és az őket körülvevő angol oligarchia kitervelte Amerika visszafoglalásának módjait, és ez lett a fő megszállottságuk.

Kedvelt tervük egy amerikai központi bank felállítása, amely babiloni pénzmágiával és titkos hamisítással rendelkezik.

A Rothschild KM megpróbálja visszafoglalni Amerikát 1812-ben a kazár maffia nevében, de kudarcot vall, ismét az orosz beavatkozás miatt:

Ez a kudarc feldühítette a Rothschild KM-et, és ismét örök bosszút forralnak mind az oroszok, mind az amerikai gyarmatosítók ellen, és azt tervezik, hogy beszivárognak és eltérítik mindkét nemzetet és vagyont, zsarnokoskodnak, majd tömeggyilkosságot követnek el mindkét nemzet és lakosságuk ellen.

A KM kísérleteit, hogy létrehozzanak egy amerikai központi magánbankot, Andrew Jackson elnök blokkolja, aki sátáninak nevezte őket, és megfogadta, hogy a Mindenható Isten kegyelmével és hatalmával kiűzi őket.

A Rothschild bankárok átcsoportosulnak, és folytatják titkos kísérleteiket, hogy saját babiloni pénzmágia bankjukat telepítsék Amerikán belül.

Végül, 1913-ban, a Rothschild KM-nek sikerül egy nagy partszakaszt létrehoznia Amerikán belül – és minden amerikai gonosz ellensége belép Amerika kapuin:

1913-ban a Rothschild KM képes volt partszakaszt létrehozni a Kongresszus csaló, áruló tagjainak megvesztegetésével, hogy karácsony estéjén fogadják el az illegális, alkotmányellenes Federal Reserve törvényt a szükséges határozatképesség nélkül. A törvényt ezután egy csaló, megvásárolt elnök írta alá, aki Amerika árulója volt, akárcsak a kongresszus tagjai, akik megszavazták.

A Rothschild KM ezután létrehoz egy illegális adózási rendszert Amerikában:

A KM illegális, alkotmányellenes adórendszert vezetett be annak biztosítása érdekében, hogy az amerikaiaknak fizetniük kelljen a magas szintű USG kiadásokért, amelyeket egy kivásárolt, csaló kongresszusi és elnöki bábok hagytak jóvá, és amelyeket a korrupt KM kampányfinanszírozás hozott létre.

A KM könnyen összegyűjt annyi pénzt, hogy bárkit megválasszon, akit csak akar, mert amikor egy bankot irányítasz, amely egy titkos, nagy pénzhamisító, akkor minden pénzt neked készítettek, amire vágysz. Körülbelül ugyanabban az időben, amikor létrehozták illegális adórendszerüket Amerikában, megvesztegették a kongresszus tagjait is, hogy hagyják jóvá az Internal Revenue Service-t, amely Puerto Ricóban bejegyzett magángyűjtő ügynökségük.

Nem sokkal ezután létrehozták a Szövetségi Nyomozó Irodát, hogy megvédjék bankáraikat, kiszolgálják eltussolási igényeiket, és megakadályozzák, hogy valaha is bíróság elé állítsák őket gyermekáldozati rituáléik, pedofil hálózataik miatt; és hogy titkos Intel műveletként is szolgáljon a nevükben.

Ne feledje, hogy az FBI-nak nincs hivatalos chartája, a Kongresszusi Könyvtár szerint, és nincs joga létezni vagy fizetéseket kiadni.

A Rothschild KM bevetette a bolsevik forradalmat Oroszországban, hogy hihetetlenül vad, véres bosszút álljon ártatlan oroszokon, amit sok éven át terveztek, amióta Kazáriát elpusztították:

A Rothschild KM előkészítette és megtervezte az orosz forradalmat azáltal, hogy központi bankjait használta arra, hogy fizessen a bolsevik beszivárgásért Oroszországba és forradalmukért a kazár maffia (KM) nevében.

A bolsevikokat valójában a kazár maffia (KM) hozta létre és telepítette az orosz cár és az ártatlan orosz nép elleni régóta tervezett bosszújuk lényeges részeként, amiért Kr.u. 1 körül feldarabolták Kazáriát a Kazáriát körülvevő országokból érkező utazók ismételt rablása, meggyilkolása és személyazonosság-lopása miatt. Ez a kevéssé ismert tény magyarázza a szélsőséges erőszakot, amelyet Oroszország ellen a Rothschild irányította kazár maffia (KM) régóta fennálló bosszújaként alkalmaztak.

Egy jól megtervezett vad és embertelen vérontásban, amely megdöbbentette a világot, a bolsevikokat teljes dühvel szabadították fel a KM nevében, hogy bosszút álljanak az oroszokon. Ezt Kazária pusztulása óta tervezték.

A bolsevikok a Rothschild KM utasítására körülbelül 100 millió oroszt erőszakoltak meg, kínoztak meg és gyilkoltak meg tömegesen, köztük nőket, gyerekeket és csecsemőket. Néhány kínzás és vérontás annyira szélsőséges volt, hogy ebben a cikkben nem fogjuk megemlíteni őket.

De az olvasók, akik tudni akarják, mélyreható internetes kutatást végezhetnek a "vörös terrorról" vagy a "bolsevik csekáról", vagy megnézhetik a "The Checkist (1992)" klasszikus filmet.

A Rothschild kazár maffia (KM) ismét úgy döntött, hogy megmártja magát, és beszivárgott és eltérítette az összes judaizmust:

A Rothschild KM létrehozott egy mesteri tervet az egész judaizmus és elme-kontrol judaika ellenőrzésére. A Rothschild KM eltérítette a judaizmust, a babiloni talmudizmusból (luciferianizmus vagy sátánizmus) mintázta, és megszerezte az irányítást a banki és általában a Wall Street-i szakmák, a Kongresszus, a fő tömegmédia felett; a legtöbb vagyonnal és a siker gazdasági eszközeivel együtt.

Így a Rothschild KM gazdagságot és sikert osztogathatott azoknak a judaikusoknak, akik megitták Kool-segédjüket, és kivágásként, eszközként és Sayanimként használták őket. Ily módon a Rothschildok eltérítették a judaizmust.

Az izraeli Knesszet finanszírozása és a szabadkőműves okkult építészet felhasználásával történő felépítése megmutatta elkötelezettségüket az okkult és babiloni talmudizmus és az azt kísérő gonoszság iránt, beleértve a gyermekáldozatot titkos istenüknek, Baálnak. Felállítottak egy Új Világrend rendszert, a Cionizmust, amely a faji felsőbbrendűség paranoiás csoporttéveszméjét tanította és nevelte az arra fogékony judaistákba, amely azt feltételezte, hogy minden nemzsidó szándékában áll tömegesen megölni az összes zsidót.

A NASA titkos kísérlete megerősíti az időszámításunk előtti 500-as csakra tanításokat: a gazdagság megnyilvánulási ajánlata viharba sodorja a piacot

A szabadkőműves építészetet használták a Knesszet és az Izraeli Legfelsőbb Bíróság épületében az ablakokon keresztül.

Ezt a fajilag paranoiás tömeges zsidó téveszmét a világ meghódításáról "világcionizmusnak" nevezték, ami valójában a titkos babiloni talmudizmus vagy luciferianizmus egy formája, amely ismeretlen volt a mainstream judaizmus számára. A rendszert úgy tervezték, hogy a judaikákat fedezékként használja, de arra is, hogy babiloni pénzhatalommal kenje fel őket, hogy kivágásként használhassa őket, és később két szakaszban feláldozhassa őket Lucifernek.

Az első lépés a tervezett második világháborús náci munkatáborok lennének, elvágva az utánpótlástól, ami körülbelül 200 000 zsidó halálát eredményezné éhezés és betegségek miatt, valamint körülbelül 90 000 nem zsidó fogoly halálát ugyanezen okok miatt, a Vöröskereszt elismert hivatalos adatai szerint. Ez a szám 5%-a annak, amit a kazár maffia (más néven a világ cionistái) állítanak.

A második nagy áldozat az utolsó lenne, amikor az Új Világrend luciferi királya hatalomra kerül, és amikor mindhárom ábrahámi vallást kiirtják – különösen a judaizmust, amelyet a világ minden háborújáért és pusztulásáért hibáztatnának.

Addigra a Rothschildok ismét egy teljesen új identitássá alakultak át, amely semmilyen formában nem kapcsolódik a judaizmushoz, még a világ cionizmusához sem.

Fontos felismerni, hogy a Rothschild KM az első világháború után semmivé tette Németországot, vákuumot teremtett a fasizmus számára, majd újjáépítette, megteremtve a nácizmust és Hitlert az orosz bolsevizmus ellenerejeként telepítve.

Hitler akkor vált problémává a KM számára, amikor kiszabadult, és elkezdett a német nép és a világ szabad népének érdekében cselekedni, és kifejlesztette saját bankrendszerét a Rothschildoktól mentesen.

Hitler olyan pénzügyi rendszert vezetett be, amely mentes volt az uzsorától és előnyös volt a munkásosztály számára. Ez elrendelte Németország és a német nép teljes megsemmisítését, mert a Rothschildok és a kazárok soha nem engedhették meg, hogy olyan gazdasági rendszer létezzen, amely nem függ az uzsorától.

Ugyanezt látjuk ma a kazárok iszlám elleni háborújában, mert az iszlám tiltja az uzsorát. Ezért olyan hangos és agresszív Izrael a világ iszlám népeinek elpusztításában.

A KM arra számított, hogy ez egy nagy második világháború lesz, és ha mindkét oldalt támogatják, akkor ezt az egész világ iparosítására és pénzhatalmuk maximalizálására lehet használni.

A jól bevált mintájuk folytatásaként, hogy mindkét felet finanszírozzák bármilyen háborúban a profit maximalizálása érdekében, több szövetségi adópénz megszerzése és megnövekedett nemzetközi hatalom, a Rothschild kazárok ismét megvesztegették, zsarolták és rávették a Kongresszus tagjait, hogy hadat üzenjenek Németországnak 1917-ben.

Ezt megkönnyítette a KM hamis zászlós támadása a Lusitania elsüllyesztésével.

A Rothschild KM azóta kifejlesztette a szokásos mintát a hamis zászlós támadások titkos megrendezésére, mint standard működési eljárást az amerikaiak rábírására, hogy háborúkat vívjanak a kazár maffia számára.

Miután a második világháború befejeződött, a Rothschild KM bevetette a hidegháborút, és ezt ürügyként használta arra, hogy náci tudósokat és elme-kontrol szakértőket hozzon Amerikába az Iratkapocs hadművelet keretében.

Ez lehetővé tette számukra, hogy egy világméretű kém- és kémkedési rendszert hozzanak létre, amely messze meghaladta minden korábbi erőfeszítésüket.

Ebben az új rendszerben továbbra is beszivárognak és eltérítenek minden amerikai intézményt, beleértve a különböző amerikai egyházi rendszereket, a szabadkőművességet (különösen a skót rítust és a York-rítust), az amerikai hadsereget, az amerikai hírszerzést és a legtöbb magán védelmi vállalkozót, az igazságszolgáltatást és az USG legtöbb ügynökségét, beleértve a legtöbb állami kormányt, és mindkét nagy politikai pártot is.

A Rothschild KM náci munkatáborokat állít fel ürügyként, hogy később manipulálja a szövetségeseket, hogy saját magánkolóniát adjanak nekik Palesztinában, a palesztinoktól ellopott földek felhasználásával:

A Rothschild KM képes volt felhasználni az önmaga által tévesen címkézett, úgynevezett "holokausztot", hogy elme-kontrol triggerként szolgáljon, hogy meghiúsítsa és ellenálljon a cionista módszereik bármilyen kritikájának.

Az igazság az volt, hogy a Rothschild KM azért hozta létre a náci munkatáborokat, hogy hatalmas profitot termeljenek a vállalataiknak, amelyek működtették a munkatáboraikat és ellátták a náci hadigépezetüket.

Amint a Rothschild KM 1947-ben titkos politikai manipulációik révén megszerezte saját magánhazáját Izraelben, titokban elkezdték egész Palesztinát Új Kazáriának tekinteni, és elkezdték tervezni, hogyan népirtsák ki az összes palesztint és lopják el maguknak egész Palesztinát. Terveik között szerepel a fantáziájuk, hogy felépítsenek egy "nagyobb Izraelt" azáltal, hogy elfoglalják az egész Közel-Keletet, és manipulálják az ostoba amerikai gójokat, hogy harcoljanak és meghaljanak az érdekükben, elfoglalva az összes arab földet Izrael és a kazár maffia (KM) számára, hogy vagyonukat és természeti erőforrásaikat, különösen a nyersolajat megfoszthassák.

A PIROS PIRULA: Keress több pénzt, vagy veszíts el mindent, amit ma el kell döntened!

A Johns Hopkins genetikai kutatása, amelyet egy elismert zsidó orvos végzett, azt mutatja, hogy az Izraelben élő judaikusok 97,5% -ának egyáltalán nincs ősi héber DNS-e, ezért nem szemiták, és egyáltalán nincs ősi vérségi kapcsolatuk Palesztina földjével. Ezzel szemben a palesztinok 80%-a ősi héber DNS-t hordoz, így valódi szemiták, és ősi vérségi kapcsolatuk van a palesztin földdel. Ez azt jelenti, hogy az igazi antiszemiták az izraeliek, akik palesztin földeket lopnak, hogy izraeli telepeket építsenek, és az izraeliek azok, akik zsarnokoskodnak és tömegesen gyilkolnak ártatlan palesztinokat.

A Rothschild KM úgy dönt, hogy újra átalakul és bővíti sorait:

Időközben a Rothschild KM rájött, hogy nem maradhatnak sokáig rejtve a nyilvánosság elől, hacsak nem alakulnak át újra, és nem terjesztik ki titkos vezetésüket.

Ezért keményen dolgoztak, hogy tovább szivárogjanak be és térítsék el a szabadkőművességet és annak titkos ágait, és vezető tagokat vonjanak be pedofil hálózatukba és gyermekáldozati rituáléikba.

Továbbá a Kongresszus kulcsfontosságú tagjait beiktatták titkos sátáni hálózatukba azáltal, hogy különleges hatalmat, magas USG, katonai és Intel pozíciókat adtak nekik, nagy pénzbeli jutalmakkal és magas státusszal együtt. Hatalmas KM kémfrontokat állítottak fel Amerikán belül, izraeli-amerikai "izraeli-első" kettős állampolgárokat használva kivágásként, hogy a kazár bankárok hamis pénzét politikusokhoz juttassák választási kampányukhoz, annak érdekében, hogy megválasztásuk után birtokolják és ellenőrizzék őket.

A Rothschild KM úgy dönt, hogy mind-kontrol az amerikai tömegeket, hogy sokkal könnyebbé tegye manipulálni őket, hogy jóváhagyják illegális, alkotmányellenes, provokálatlan, be nem jelentett, megnyerhetetlen, örökös háborúikat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy hatalmas profitot érjenek el és nagyobb világhatalmat szerezzenek:

A Rothschild KM úgy döntött, hogy teljes ellenőrzést szerez az egész közoktatás felett azáltal, hogy felállítja az Oktatási Minisztériumot, és globalista és szocialista tanterveket hoz létre, amelyek a politikai korrektségen, a sokszínűségen és a "perverzió normális" tanításokon alapulnak. A fluoridot hozzáadják a nyilvános vízhez és fogkrémhez, és a fogorvosok elméje úgy gondolja, hogy a fluorid megakadályozza a fogszuvasodást, és nem káros az agyműködésre vagy a pajzsmirigy működésére, ami valójában az.

A fluorid hozzáadása a közüzemi vízellátáshoz és a fogkrémhez azzal butítja le az amerikaiakat, hogy átlagosan csökkenti a működési IQ-t, és sokkal engedelmesebbé teszi az embereket, mint általában. Olyan programokat indítottak, amelyek oltásokat fejlesztettek ki és alkalmaztak a gyermekek lebutítására, és rengeteg jövőbeli krónikus egészségügyi problémát okoztak.

Az orvosokat agykontroll alatt tartották és félrevezették az elfogult kutatások, amelyeket kimazsoláztak, figyelmen kívül hagyva minden negatív tanulmányt - és amelyek a legtöbbjüket tartalmazták. Minden vakcina sejtvonal SV-40-nel, egy ismert rákkeltő, lassú hatású vírussal szennyezett.

A KM arra használta pénzügyi hatalmát, hogy átvegye az irányítást az összes allopátiás orvosi iskola felett, és létrehozta és ellenőrizte az Amerikai Orvosi Szövetséget és más orvosi társaságokat annak érdekében, hogy biztosítsa a hazugságokon és csalásokon alapuló napirendjük folytatását.

Ennek a hatalmas tervnek a része, hogy lebutítsák és elgondolkodtassák az amerikai tömegeket, az volt, hogy a KM felvásárolta és összevonta az összes amerikai tömegmédiát hat ellenőrzött nagy tömegmédiába (CMMM), amelyeket a nevükben lévő kivágásaik birtokoltak és irányítottak. A CMMM illegális hírkartellként működik, és a trösztellenes törvények alapján, valamint kémkedés és illegális propaganda miatt fel kell oszlatni, mint az amerikai nép elleni háborús fegyvert.

A Rothschild KM főnökök úgy döntenek, hogy itt az ideje, hogy Amerikát használják fel arra, hogy befejezzék az egész világ végső eltávolítását és megszállását azáltal, hogy egy nagy hamis zászlós támadást indítanak Amerikán belül, hogy az iszlamistákat hibáztassák, akiket azt akarják, hogy Amerika tévesen támadjon meg a nevükben:

Tehát a KM főnökök az Amerikában élő izraeli-amerikai "izraeli-első" kettős állampolgáraikat (más néven a PNACereket és a felső NeoCon Cutoutokat) használják fel arra, hogy egy nagy nukleáris támadást tervezzenek Amerika ellen 9.11.01-én.

Bibi Netanjahu, a KM műveleti vezetője bevetette a Moszadot és ezeket a kettős állampolgárokat, hogy létrehozzák és elindítsák ezt az Amerika elleni támadást, amelyet a CMMM a muszlimokra hárított.

Tájékoztatták vezető rabbiikat és a "Világ Cionizmus Barátait", hogy ne repüljenek azon a napon, és maradjanak távol New Yorktól, mint "Larry Silverfish", a művelet egyik elsődleges embere.

A DOD fő kivágását arra használták, hogy az Able Danger nyomozóit a Pentagon Naval Intel tárgyalótermébe csalják, ahol egy Tomahawk cirkálórakéta meggyilkolja őket, amelyet egy Németországtól vásárolt izraeli Dolphin osztályú dízel tengeralattjáróról lőttek ki.

Az Able Danger nyomozói közül harmincötöt, akik a texasi Pantex hátsó ajtaján kívül 350 leszerelt W-54 Davy Crockett nukleáris gödör izraeli ellopását vizsgálták és követték nyomon, meggyilkolták ezzel a Tomahawk találattal, amelyet a haditengerészeti hírszerzés újonnan megerősített szárnyába előre telepített bombák felrobbantásával időzítettek.

Az izraeli Moszad fedőcégét, az Urban Moving Systems-t használták a Pantex ellopott W-54-es nukleáris gödréből készült mini-atomerőművek szállítására (és eredetileg a hanfordi feldolgozó üzemben készültek), ahol a New York-i izraeli nagykövetségen tárolták őket, és az ikertornyokba szállították, hogy 9-11-én felrobbanjanak.

Baál, más néven Moloch, Lucifer, Sátán. Válasszon, ez ugyanaz a gonosz szellem, amely tömegesen meg akar ölni minden embert. Cserébe "piszkos munkájáért" megjutalmazza azokat, akik megengedik neki, hogy elrabolja lelküket azáltal, hogy hihetetlen gazdagságot, hírnevet és hatalmat ad nekik. Ez a titkos vérszerződés, amit úgy hívnak, hogy "eladni a lelket".

Figyelem: Az Egyesült Államok az évszázad legnagyobb fenyegetésével néz szembe. . . Egy olyan esemény, amely 290 millió amerikai halálát okozhatja!

A kazár maffia (KM) hihetetlenül gonosz titkos napirendjét most először fedi fel nyilvánosan a VT saját Gordon Duffja. Most már tudjuk, hogy Bibi Netanjahu vezette a nukleáris támadást Amerika ellen 9-11-01-én, és ezt a kazár maffia (KM) átfogó napirendjeként tette.

Kapaszkodjatok a széketekbe, ez egy nagyon nagy titok, és sok mindent megmagyaráz abból, ami Amerikán belül történik, mindezt Izrael és a kazár maffia (KM) okozta, amely beszivárgott Amerika szinte minden kormányzati intézményébe és társadalmába.

Most először kerül napvilágra a kazár maffia (KM) nagyon konkrét titka, hihetetlenül gonosz napirendje, köszönhetően annak az interjúnak, amelyet Mike Harris készített Gordon Duff VT vezető szerkesztővel és rendezővel a "The Short End of the Stick" című talk-show-jában 3-10-15-én.

Sok sokkoló bennfentes titkot hallottam az évek során, de ez tényleg viszi a tortát, és pontosan elmagyarázza, hogy Izrael és kegyeltjei Amerikában mit tettek velünk a Rothschild kazár maffia (KM) nevében, amely életünk szinte minden aspektusát elrontotta, szegény gazdaságot, sok munkanélküliséget és alulfoglalkoztatottságot hozva létre. Tömeges bűnözés, alkoholizmus és drog, elcseszett iskolák, amelyek lebutítják a gyerekeket, különféle eugenikai programok, mint a fluorid a nyilvános vízben és fogkrémben, és higany az oltásokban, ami nagy csalás, és burjánzó politikai korrupció.

Ez az interjú most sokkhullámokat küld az egész világon, és ha figyelembe vesszük azt a tartalmat, amelyet Gordon Duff először tett közzé nyilvánosan, meg fog döbbenni. És meg fogjátok érteni, hogy Bibi Netanjahu a kazár maffia (KM) operatív vezetője, és ő volt az, aki elrendelte és felügyelte az Amerika elleni izraeli nukleáris támadást 9.11.01-én.

Ebben az interjúban Gordon Duff egy írásos átiratból nyilvánosságra hozta, hogy mi hangzott el Bibi Netanjahu és az amerikai áruló és néhány más kém közötti találkozón 1990-ben. Gordon Duff nyilvánosságra hozta, hogy Netanjahu olyan KGB-kém volt, mint Jonathan Pollard. És most már tudjuk, hogy Izrael a bolsevik Oroszország csatlósaként indult, és meglehetősen boldogtalan volt, amikor a Szovjetunió elesett.

Benjamin Netanjahu a jeruzsálemi Finks bárban találkozott, egy jól ismert Moszad öntözőlyukban. Íme, amit mondott, közvetlenül a felvétel átiratából, amelynek tanúja volt, és 100% -ban teljesen hitelesítették:

"Ha elkapnak minket, egyszerűen kicserélnek minket ugyanolyan ruhájú emberekkel. Tehát nem számít, mit csinálsz, Amerika egy aranyborjú, és szárazra fogjuk szívni, feldarabolni és darabról darabra eladni, amíg nem marad más, mint a világ legnagyobb jóléti állama, amelyet létrehozunk és irányítunk. Miért? Mert ez Isten akarata, és Amerika elég nagy ahhoz, hogy elviselje a csapást, hogy újra és újra megtehessük. Ezt tesszük azokkal az országokkal, amelyeket gyűlölünk. Nagyon lassan pusztítjuk el őket, és szenvedést okozunk nekik, amiért nem hajlandók a rabszolgáink lenni."

Pontosan ez az, amit a Rothschild kazár maffia (KM) tesz Amerikával azóta, hogy sikeresen beszivárgott és eltérítette Amerikát 1913-ban. Annak ismerete, amit Bibi mondott a Rothschild kazár maffia nevében, mindannyiunkat dühössé kell, hogy tegyen, és motiválttá váljon, hogy kiűzze ezeket a gonosz teremtményeket Amerikából, és visszavegye a nagy Köztársaságunkat.

Amikor Bibi Netanjahu megemlíti Isten akaratát, az isten, akire utalt, Baál (más néven Nagy Bagoly vagy Moloch), az isten, akiről ezek a kazárok azt hiszik, hogy megköveteli tőlük, hogy imádják őt állandó vérontással, fájdalmas emberi áldozattal és tömeggyilkossággal, és ha "eladják a lelküket" Baálnak (más néven Lucifernek vagy Sátánnak), akkor hihetetlen gazdagsággal lesznek jutalmazva, hírnév és nagy hatalom. Amikor "eladják a lelküket", valójában az történik, hogy a lelküket elrabolják, embertelenné vagy lélektelenné válnak, és Baál tulajdonságait veszik fel, vagyis egyre pszichopatikusabbá és gonoszabbá válnak.

Bibi Netanjahu az Amerika elleni közelgő nukleáris támadásról beszélt 9-11-01-én, és amikor megemlítette, hogy "csak lecserélnek minket", akkor a Tizenkettek Körére utalt, arra a csoportra, amelynek válaszol, és amelyet a VT saját rovatvezetője és beszélgetős műsorvezetője, Stew Webb nyilvánosságra hozott a világnak azáltal, hogy azonosított 11-et a 12-ből, akik "illuminátusoknak" vagy "sátán tanítványainak" nevezik magukat. Ezek a férfiak félévente gyermekáldozatokat mutatnak be Denverben, és megeszik a gyermekek szívét, isszák a vérüket, miután pedofilizálták őket.

Emberek, el kell juttatnunk ezt az információt mindenkihez, akihez csak tudunk, aztán egyesülnünk kell, és ki kell űznünk ezeket a lélektelen Baál-imádó söpredéket Amerika minden zugából, és mindannyiukat bíróság elé kell állítanunk és végső ítéletre kell hoznunk minden hihetetlen gonoszságukért.

Bárki, aki megérti, hogy Bibi Netanjahu mit gondol az amerikaiakról, mint aranyborjúról, amelyet vagyonfosztogatásra és mészárlásra használnak, fel kell dühödnie, és közösségszervezésre kell ösztönöznie, valamint politikai fellépésre az izraeli kémkedés ellen Amerikán belül a Federal Reserve System, az AIPAC, a JINSA, a Védelmi Politikai Tanács, a CFR és hasonlók révén.

A Rothschild KM-nek 25 atomerőműve van a nagyobb amerikai városokban és más nagyvárosokban Európában, hogy zsarolják a társult kormányt. Ezt Samson opciónak nevezik, és először Seymour Hersh fedezte fel és tette közzé:

A Rothschild KM néhány S-19 és S-20 robbanófejet is szerzett egy korrupt kongresszusi tagtól, azzal a feladattal, hogy vásároljon fel ukrán Mirveket az USG nevében, hogy leszerelje őket. Ehelyett eladta őket az izraelieknek, és megosztotta a pénzt más kulcsfontosságú kongresszusi képviselőkkel.

Ez hazaárulás és kivégzéssel büntetendő főbenjáró bűncselekmény. Közvetlenül az Amerika elleni támadásuk után a Rothschild KM azt mondta az amerikai kormánynak, hogy városromboló méretű atomfegyvereket fognak felrobbantani néhány amerikai városban, beleértve DC-t is, ha az adminisztráció nem engedi meg Izraelnek, hogy saját nagy rendőrállami megszálló erőt hozzon létre Amerikán belül, amely az összes amerikai rendfenntartó erő és ábécé összevonásán alapul egy központi izraeli ellenőrzés alatt.

Ezt az új izraeli megszálló erőt, a Belbiztonságot (DHS) kezdetben kettős állampolgárok és perverzek irányították. Janet Napolitano-t, a DHS korábbi igazgatóját beperelték a DHS-nél dolgozó férfiak szexuális zaklatása miatt, akiket arra utasított, hogy költöztessék irodáikat a férfiak mosdójába.

A kettős állampolgárságú áruló Michael Chertoff (ezt a nevet oroszul "az ördög fiaként" fordították) volt az a bűnöző lángelme, aki létrehozta a DHS-t, Marcus Wolfe-val, a keletnémet Stasi korábbi vezetőjével együtt, akit különleges tanácsadóként alkalmaztak, és rejtélyes körülmények között meghalt, amint küldetése befejeződött.

A Rothschild KM soha nem gondolta volna, hogy leleplezik őket az Amerika elleni nukleáris támadásuk miatt 9-11-én, de elkövették a történelem egyik legnagyobb taktikai hibáját, és túljátszották a kezüket a túlzott önhittségből, túl sok könnyű sikerre alapozva a múltban a szélsőséges pénzhatalmuk miatt.

Hamarosan a fősodratú Amerika tudni fogja, hogy Bibi Netanjahu és Likudista Pártja 9-11-01-én indította a támadást Amerika ellen a Rothschild KM nevében:

Úgy gondolták, hogy teljes ellenőrzést gyakorolnak a koordináta-mérőgép felett, és megakadályozhatják, hogy a NAÜ és a Sandia Labs titkos vizsgálatai valaha is nyilvánosságra kerüljenek.

Súlyos taktikai hibát követtek el, mert most az igazság az Amerika elleni 9-11-01 támadásban játszott szerepükről megjelenik a világméretű interneten, a világ új Gutenberg Press-jében. Amit a Rothschild KM nem értett, az az internet ereje volt, és hogy a rajta közzétett és sugárzott igazságrögök hogyan rezonálnak a világ népeivel, és hogyan terjednek, mint futótűz, fénysebességgel. Az igazságot mindenütt terjesztik a tömegekhez.

Ez a hihetetlen taktikai hiba a KM részéről olyan nagy, hogy valójában teljes leleplezésre és végül teljes megsemmisítésre ítéli őket, amit megérdemelnek. Bibi Netanjahu parancsa, hogy folytassák és hajtsák végre az Amerika elleni nukleáris támadást 9-11-én, a KM egyik legnagyobb hibájaként fog bevonulni a történelembe, és ezt fogja hibáztatni a leleplezésükért és a pusztításukért a világ, amely most összefogott ellenük.

Bölcsesség: Nyolc bibliai gyógynövény, egy kiegészítő, egy életen át tartó wellness és kegyelem

Az oroszok most kiszivárogtatták a NAÜ és a Sandia Labs fájljait, és Edward Snowden átadta nekik az Able Danger aktákat. Hamarosan mindezek a fájlok elérhetők lesznek minden amerikai és a világ számára az interneten keresztül, és ezt nem lehet megállítani.

Számos orosz az oroszországi Magas Katonai Parancsnokságon és az orosz kormány legmagasabb vezetői pozícióiban felismerte, hogy ugyanaz a szervezett bűnözői összeesküvés szervezte meg a kazárokat bolsevikokká, hogy tömegesen meggyilkoljanak 100 millió ártatlan oroszt – és ezek az emberek viszonzást akarnak.

Ezért gondoskodnak arról, hogy a Rothschild bankárok kiszoruljanak az üzletből, ami le fogja fejezni a kazár maffiát a végtelen, rugalmas hamis pénzkínálatából. Ezért hozták létre a BRICS Fejlesztési Bankot – hogy helyettesítse az amerikai olajdollárt, mint a világ tartalékvalutáját, de ez, ellentétben az amerikai olajdollárral, arany, ezüst és valódi árucikkek mögött áll, hamisítás NEM megengedett.

A CMMM kudarcot vall, és a legtöbb amerikai már nem hiszi el egyetlen főműsoridős nemzeti történetét sem, különösen a harminc év alatti tömeg, akik kimazsolázzák a tényeket az internetről, és saját meggyőződésüket építik fel.

Olyan sok internetező utasítja el a CMMM-et, hogy az igazság arról, hogy az izraeliek megtámadták Amerikát 9-11-01-én, napról napra könnyebbé válik. Hamarosan az egész fősodratú Amerika tudni fogja, hogy Bibi Netanjahu és a Moszad, valamint kettős állampolgárai követték el a 9-11-01 támadást Amerika ellen.

Az Amerikai Katonai Főparancsnokság tudja, hogy Bibi Netanjahu utasította a Moszadot és az állam melletti kettős állampolgárait, hogy támadják meg Amerikát atomfegyverekkel 9.11.01-én a Rothschild kazár maffia (KM) nevében:

Különböző titkos titkos műveleteket telepítenek most globálisan, hogy leleplezzék és lefejezzék a Rothschild KM-et végtelen, rugalmas pénzkínálatukból.

Az emberellenes hatalom napjai most korlátozottak. A titkos, hihetetlenül jól képzett amerikai csapat, az úgynevezett "nukleáris kígyóevők" most keményen dolgoznak az összes bejövő izraeli diplomáciai tasak és szállítmány átkutatásán; zsinagógák, izraeli nagykövetségek és Moszad menedékházak mellett halad el és repül át csúcstechnológiájú gammasugár- és hélium-3 neutrondetektorokkal, és ultra-high-tech, egyedi hangolású és fókuszált műholdakkal kutatja fel a tárolt nukleáris gödröket, valamint keményen dolgozik azon, hogy visszaszerezze az izraeliek által ellopott nukleáris gödröket bárhol a világon Izraelen kívül.

Ezt a szuper-elit csapatot Michael Shrimpton MI-6-hoz intézett telefonhívása riasztotta, amelyben értesítette őket, hogy egy izraeli "City Buster" -t ültettek az olimpiai stadion közelében. Ez a hívás tévesen börtönbe juttatta. A City Bustert a "nukleáris kígyóevők" szerezték meg, akik behatoltak Angliába, és visszaszereztek és lefegyvereztek egy nagyvárosi rombolót. Sajnos az MI-6 azt akarta, hogy ez az atomfegyver felrobbanjon annak érdekében, hogy több hatalmat szerezzen a kazár maffia számára Angliában – a City of London pénzügyi negyedében lévő bázisuk – mivel gyorsan veszít hatalmából.

Ezeknek a KM törzsfőnököknek, akik a világ nagy részét a londoni Cityből irányítják, titkos neve Góg és Magóg, annak ellenére, hogy sok történész úgy véli, hogy Oroszország titkos neve, ami nem az. Ez a felső KM titkos neve, és nyilvánvalóan azt képviseli, ahonnan eredetileg jöttek.

A szuperelit "nukleáris kígyóevők" titkos csapata készen áll arra, hogy bármikor Izraelbe telepítsék, ha az ország összeomlik, miután a legtöbb európai vállalat elválik Izraeltől, és az Egyesült Államok elvág minden segélyt, hogy megfeleljen az amerikai törvényeknek. Illegális segélyt nyújtani egy olyan országnak, amely nukleáris fegyverekkel rendelkezik, és amely nem írta alá az atomsorompó-megállapodást. Izrael műholdas hélium-3 érzékelőkkel észlelhető atomfegyverekkel rendelkezik, és soha nem ismerte el, és nem írta alá az atomsorompó-megállapodást sem. Mindannyiunknak követelnünk kell, hogy kongresszusunk és kormányunk engedelmeskedjen a törvényeknek, és azonnal szüntessen meg minden segélyt, pénzügyi és katonai segélyt Izraelnek, és tartóztassa le az AIPAC, a JINSA, a Védelmi Politikai Tanács, a New York-i "Joint" és az ADL stb. összes izraeli kémfrontigazgatóját.

Nem ismert, de gyanítható, hogy ezeknek az ellopott atomfegyvereknek a jelentős részét már megtalálták. Bennfentesek arról számoltak be, hogy egy nagyon ünnepélyes üzenetet közöltek Bibi Netanjahuval és likudistáival, valamint az amerikai izraeli kémfrontok minden magas rangú tagjával, mint például az AIPAC, a JINSA, a Védelmi Politikai Tanács, az ADL és hasonlók.

Mi volt ez a komoly figyelmeztetés? Ha a bennfentes jelentések pontosak, ezeknek az embereknek azt mondták, hogy ha még egy izraeli alapú hamis zászlós támadás történik, akkor azokat, akik megrendelték vagy részt vettek benne, az amerikai nemzetbiztonság alá fogják vadászni és megsemmisítik, és az ehhez kapcsolódó izraeli védelmi struktúrákat porrá változtatják.

A Rothschild KM történetének többi részét valószínűleg TE fogod meghatározni:

A Rothschild KM jövőjét valószínűleg Mi, az emberek fogjuk meghatározni, akik megismerjük a kazár maffia titkos, tiltott történelmét, amelyet a KM kivágott a történelemkönyvekből és könyvtárakból, hogy megvédje gonosz történelmüket, amit senki sem fogadna el, ha ismert lenne.

Tehát ossza meg ezt a történetet családjával, barátaival és munkatársaival, és vegye vírusossá. Legyetek tisztában azzal, hogy ha a KM nem képes titokban működni, akkor minden oldalról támadni fogják, és örökre meg fogják semmisíteni. Tehát vedd el a titkolózásukat azáltal, hogy felfeded rejtett történelmüket, hogy minden amerikai megismerhesse és megértse.

Ezért dolgoztak olyan keményen azon, hogy felvásárolják és ellenőrizzék a CMMM-et és az állami tömegoktatást, beleértve a főiskolákat és egyetemeket, hogy biztosítsák, hogy a világ népei soha ne tudjanak rá titkos gonoszságukra, amely annyira embertelen, annyira gyilkos, hogy az egész világ rájuk támadna, és minden oldalról támadná őket, minden szinten, ahol léteznek.

A nagy kérdés továbbra is fennáll: A kazár maffia vezetői hihetetlen gonoszságának és kegyetlenségének valódi oka az emberi faj ellen melléktermék, természet vagy táplálás volt? Egyesek úgy vélik, hogy ez a durva parazitizmus és a tömeggyilkosságra való hajlam, a pedofíliában való részvétel, a gyermekek véreresztése és a gyermekáldozat egy mérgező kultúrának köszönhető, amelyet legjobban rosszindulatú törzsiségként lehet leírni, amelyet egy paranoid csoport faji felsőbbrendűségi téveszméje jellemez.

Mások úgy gondolják, hogy a KM vezetői Káin vérvonalai, azaz "Káin gyermekei", akik az ördög sajátjai, és egyáltalán nincs lelkük vagy emberi lelkiismeretük, hanem tiszta ragadozók, mint egy vadállat - ugyanakkor hihetetlenül kétarcúak, akik képesek jó szélhámosságot és szép arcot ölteni kívülről. Talán mindkét tényező lehet. Mindenesetre itt az ideje, hogy leleplezzük ezt a gonoszságot, a legnagyobb gonoszságot, amit a világ valaha is megtapasztalt. Itt az ideje, hogy a világ együttműködjön ennek a problémának a felszámolásában most és mindörökké, bármilyen szükséges eszközzel.


Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


PÉNZÜGYI RENDSZEREINKET, TOLVAJOK NEMZEDÉKE FOSZTOGATJA!

Emberek milliárdjaitól, dollár billiókat rabolnak el évente! Egyre többet dolgozol, egyre kevesebbet érő pénzért. Mindannyiunkat virtuális rabszolgává tesznek. 

https://vk.com/video644727407_456239578


A jezsuiták világhatalma! Nem az Egyesült Államok, Oroszország vagy Kína az igazi hatalom a világon



Egy megosztással sokat segíthetsz másoknak is!