Header Ads Widget

Mivel is kampányoltak a külföldről finanszírozott globalista balliberális pártok? Az alapjövedelemmel! A WEF egykori alkalmazottja elárulta, hogy ez miről is szól!




Dobrev Klára: 

„A Demokratikus Koalíció európai minimálbért ígért és Egészségügyi Uniót. Sokan megmosolyogták, mi pedig küzdöttünk érte. És ma az Európai Bizottság elnöke Egészségügyi Uniót és az európai minimálbér bevezetését ígérte meg. Hatalmas győzelem ez számunkra és egész Magyarország számára. Céljaink megvalósítása karnyújtásnyi közelségbe kerültek! Nem dőlünk hátra, hanem fokozzuk erőfeszítéseinket arra, hogy az Egészségügyi Unió  és az európai minimálbér a lehető legjobban szolgálja a magyarokat!”

 


A WEF egykori alkalmazottja elárulta: a CBDC-k mögött álló megdöbbentő tervet! Richard Werner, közgazdász, a WEF volt globális vezetője a holnapért, professzora, aki elmagyarázza, hogy forrásai szerint végül hogyan lehet a CBDC-ket a bőr alá beültetett mikrochipen tárolni. Állítása szerint a feltétel nélküli alapjövedelem csaliként szolgálhat arra, hogy rávegye az embereket arra, hogy feladják a szabadságukat, magánéletüket és fizikai önrendelkezésüket.


https://vk.com/video644727407_456240863


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Így verik át a magyar embereket az úgynevezett tényfeltáró, magukat függetleneknek hazudott médiák és pártok!





Civilek az összefogásért