Header Ads Widget

Az uniós vezetők felszólították a világ vezetőit, hogy vezessék be a globális "digitális azonosítót".



Az Európai Unió meg nem választott vezetője, Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke felszólította a világ vezetőit, hogy kezdjék meg egy globális "digitális azonosító" rendszer bevezetését a nyilvánosság számára.

Az uniós vezető a felhívást a G20-ak indiai csúcstalálkozójának "Egy jövő" című ülése előtti beszédében tette vasárnap. A nagyhatalmú bürokrata gúnyolódott az EU által az "oltási útlevelek" számára létrehozott digitális infrastruktúrán.

Megjegyezte továbbá, hogy ugyanazt a rendszert, amelyet az oltási útlevelekhez hoztak létre, most frissítik, hogy támogassák a globális digitális azonosítást.

Miközben kijelentette, hogy "a jövő digitális lesz", Ursula von der Leyen arra is felszólította a globalista intézményeket, hogy szabályozzák a mesterséges intelligenciát (AI) és a közelgő globális digitális azonosítót.

"Ma a mesterséges intelligenciára és a digitális infrastruktúrára szeretnék összpontosítani" – mondta Ursula von der Leyen volt német védelmi miniszter.

"Ahogy már leírtuk, az MI-nek vannak kockázatai, de óriási lehetőségeket is kínál.

"A döntő kérdés az, hogyan lehet kihasználni a gyorsan változó technológiát" - mondta.



Von der Leyen azt is mondta, hogy az EU-nak és szövetségeseinek ki kell dolgozniuk egy "globális keretet a mesterséges intelligencia kockázataira".

Miközben az MI szabályozását szorgalmazta, az eurokrata a nem választott ENSZ által ellenőrzött technológiát is szorgalmazta.

"Az EU-ban 2020-ban terjesztettük elő a mesterséges intelligenciáról szóló első jogszabályt.

"Elő akarjuk segíteni az innovációt, miközben bizalmat építünk.

"De ennél többre van szükségünk" – bizonygatta.

"Amit a világ most tesz, az alakítja a jövőnket.

"Úgy vélem, hogy Európának – és partnereinek – új globális keretet kell kidolgoznia a mesterséges intelligenciával kapcsolatos kockázatokra vonatkozóan."

"Az IPCC-hez hasonló testületre lenne szükségünk az éghajlat területén, és itt további tájékoztatást kell nyújtanunk a tudósokhoz, vállalkozókhoz és innovátorokhoz" - mondta Ursula von der Leyen.

"Ismereteket kell szolgáltatniuk a mesterséges intelligencia által jelentett kockázatokról, valamint az emberiség számára lehetséges előnyökről."

Az EU vezetője a továbbiakban a "digitális nyilvános infrastruktúrák" elfogadása mellett érvelt.

Megemlítette a zsarnoki vakcinaútlevél-rendszert, amelyet az EU a Covid-járvány idején vezetett be.

A rendszer megakadályozta, hogy bárki utazzon, ha nem tudta bizonyítani, hogy beoltották a Big Pharma injekciókkal.

"Sokan ismerik a COVID-19 digitális igazolványt" - mondta.

"Az EU saját maga fejlesztette ki.

"A modell annyira működőképes és annyira megbízható volt, hogy 51 kontinens 4 országa ingyenesen fogadta el" - mondta.

"Ma a WHO globális szabványként használja, hogy megkönnyítse a mobilitást az egészségügyi veszélyek idején.

"Szeretném még egyszer megköszönni Dr. Tedrosznak a kiváló együttműködést" – tette hozzá, utalva a WHO meg nem választott főigazgatójára.

Eközben az EU már dolgozik a "digitális személyazonosság" alkalmazás bevezetésén.

Az okostelefon-alkalmazás tartalmazni fogja az állampolgár útlevelét, vezetői engedélyét, kórtörténetét, egyéb személyes adatait és pénztárcáját a közelgő központi banki digitális valuta (CBDC) számára.

A Világgazdasági Fórum (WEF) digitális jövőről alkotott víziójában azok, akik nem használnak ilyen alkalmazást, ki lesznek zárva a társadalomból.

A "digitális azonosítók" és a kapcsolódó alkalmazások azonban nem korlátozódnak Európára, mivel az ilyen rendszerek támogatói ragaszkodnak ahhoz, hogy a Földön mindenkinek meg kell felelnie.

Az ilyen intézkedéseket már az Egyesült Államokban is erőltetik.

A múlt hónapban Bill Gates bemutatta a digitális azonosító rendszert, amelyről azt állítja, hogy "hatékony eszköz lesz a szegénység ellen", amint arról a Slay News beszámolt.

A rendszer bejelentésekor Gates kijelentette, hogy célja annak biztosítása, hogy a világ minden egyes embere "bizonyíthassa személyazonosságát".

Kalifornia állam most teszteli a "mobil" vezetői engedélyek (MDL) puha bevezetését lakosai számára.

A vezető adatait egy digitális okostelefon-alkalmazás tárolja, amely arcszkennelési technológiát használ.

A DMV azt állítja, hogy az alkalmazás "egyszerű, biztonságos és kényelmes társazonosítás a fizikai kártyához".

Eközben a WEF és a globalista szervezet szövetségesei már egy ideje erőltetik ezt a technológiát.

A kanadai és a holland kormány már "együttműködött" a WEF-fel a "Digitális Személyazonosság Program" érdekében.

A WEF szerint a "készpénz nélküli társadalmak" és a "digitális azonosítók" a nem választott bürokratáknak és a vállalati elitnek "abszolút ellenőrzést" biztosítanak a világ népessége felett.


Nigel Farage bírálja Ursula von der Leyent a központi banki digitális valuták, a digitális azonosítók és a készpénzmentes Európai Unió támogatása miatt.


"Nincs megválasztott. Kinevezték. És itt pimaszul azt mondja, hogy szükségünk van egy digitális személyi igazolványra vagy alkalmazásra a telefonunkon. Franciaország és Németország már próbálkozik ezzel. Azt akarja, hogy ez a 2030-as évek elejére érvényesüljön az EU-ban, és tegyem hozzá. , amelyet egy CBDC támogat a készpénz nélküli társadalomban. És most azt akarja, hogy az egész világra nyúljon...

Úgy beszélek, mint akit nemrégiben megszüntettek politikai nézetei miatt. És ez Amerikában is megtörténik. Ha nem vagyunk óvatosak, akkor egy kínai stílusú szociális kreditrendszer felé tartunk, ahol hacsak nem követjük a napi nézeteket, nem személy leszünk. Nem tudok ennél veszélyesebb kezdeményezést elképzelni...

A kérdés az, hogy a vezetőink valóban hisznek-e nemzeteinkben, mert készek átadni szuverenitásukat az Egészségügyi Világszervezetnek, az ENSZ-nek és az EU-nak, és a jó ég tudja, mi jön ezután.

Az igazság az, hogy a világ jobb, virágzóbb és békésebb hely lesz, ha a demokratikus nemzetállamok együttműködnek és együtt kereskednek. Nem adják át hatalmukat meg nem választott bürokratáknak. Ez volt a Brexit üzenete évekkel ezelőtt... Egyszerűen nemet kell mondanunk. Hiszünk a szabadságban. Hiszünk a szabadságban. Hiszünk a nemzetállamban."

Hogyan ellenezhetik a hétköznapi polgárok a CBDC-k, a digitális azonosítók és a készpénzmentes társadalom felé irányuló nyomást?


https://vk.com/video644727407_456240824