Header Ads Widget

Szeptember 11 emlékeztető arra, hogy a gonosz erői bármire képesek céljaik előmozdítása érdekében.


Az emberi életek semmit sem jelentenek a gonosz erőinek. Felhasználják, bántalmazzák, és eldobják az embereket, mint valami tárgyat, amikor már nem tudják felhasználni és nem hasznosak. Minél előbb érti meg az emberiség, hogy csak egy ellenség van, annál hamarabb tudjuk egyesíteni erőinket, hogy legyőzzük a gonosz erőit.

Bármennyire is szörnyű volt szeptember 11-e, ez elhalványul a valaha elkövetett legnagyobb emberiség elleni bűnhöz képest: a Covid mRNS vakcinázásokkal szemben.

Egy teljes népirtás zajlik, miközben beszélünk, és teljesen figyelmen kívül hagyják. Ha valakinek bizonyítékra volt szüksége arra vonatkozóan, hogy az emberek valóságérzékelése milyen mértékben manipulált és kontrollált, akkor ez az.

Az emberek minden korosztálytól úgy hullanak, mint a legyek, de senki sem kérdez! Az emberek nem alszanak, hanem zombik, hogy ne lássák, mi történik valójában!

Érzelmileg összetörik ez a világ, ha továbbra is ilyen ütemben halnak meg az emberek. A milliónyi összetört család és összetört életek. A szülők elveszítik a gyerekeket, a gyerekek elveszítik a szülőket, a feleségek elveszítik a férjeket és a férjek a feleségeket. 

Reméljük hamarosan véget ér ez a rémálom, és megtaláljuk a módját annak, hogy megállítsuk ezt az őrületet. Csak együtt, összefogással szabadulhatunk meg a gonosz fogságából, hogy újra kapcsolódhassunk az igazság egyetlen forrásához, aki teremtett minket.


https://vk.com/video644727407_456239576


A valaha készült egyik legjobb dokumentumfilm szeptember 11-ről… Elképesztő bizonyítékok…




 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A világ urai mondják azt, hogy uralják a bolygó gazdasági és politikai rendszerét és azt is, hogy az emberiség többsége, nem kívánatos lény lett a bolygón!! Részletek