Header Ads Widget

Miközben az egész emberiség megnyomorítása zajlik, eközben a hazaáruló külföldről finanszírozott globalista banda, újra utcára hívta az acsarkodó híveit.


Na nem azért mentek utcára, mert éppen az egész emberek megnyomorítása zajlik bolygószinten, hanem azért, hogy hátha akad néhány idióta, akit még lehet hülyíteni, hogy a hatalomra segítsék azt a hazaáruló bandát, akik létezésük óta csak kárt tesznek ennek az országnak.

A tüntetésen megjelent Hadházy Ákos baloldali országgyűlési képviselő, Kunhalmi Ágnes, az MSZP társelnöke, Karácsony Gergely főpolgármester, valamint párttársai, Tordai Bence és Szabó Tímea, de feltűnt a tanártüntetéseken elmondott trágár verseivel hírhedtté váló Pankotai Lili is. A résztvevők a budai Elvis Presley térről a Kossuth térre vonulnak. 

A Margit-hídon vonuló tömeg füstbombákat dobált, így akarták a hidat jelképesen elfoglalni. A fővárosi közlekedés ettől nem állt meg, de a hídon átvonultak az emberek. A tömeg negyed hétkor ért a Parlamenthez. 

Miután a tüntetők a Kossuth térre értek, Törley Katalin, a Tanítanék Mozgalom aktivistája beszédében „sokszínű, összekapaszkodó közösséghez” szólt. Az aktivista szerint tett nélkül nincs változás, arról beszélt, ez a nap a demokrácia ünnepe, és szerinte nekik kell ezt „megcsinálni”. Az egyik diákszervezeti megszólaló pedig ordítást követelt a tömegtől. 


Trágár, ocsmány, nyomdafestéket nem tűrő szavakat harsogtak a megszólalók, és arra buzdították a tömeget, mondják velük azokat. A diákfront a hátrányos helyzetű gyerekekre hivatkozva hergelte a közönséget, és arra szólította fel a tömeget, szedjék szét együtt a rendszert. A korábbi tüntetésekre visszautalva, a rendőri fellépést is nehezményezték.


A Fridays for future aktivistája arra szólította fel az egybegyűlteket, menjenek a Lánchídhoz, várják ott a miniszterelnököt. A hangszórókból a Bella ciao partizán dal szólt. A tömeg este nyolc óra körül érkezett meg az Alagút utca és az Attila út kereszteződéséhez, ahol beszédek hangzottak el.



Soha ne feledjük!! Ezt az egész tüntikézést és felforgatást pont azok szervezik és azok a pártok állnak a háttérben, akik éppen azt a sátáni globális pénzhatalmi elitet szolgálják ki, akik az emberiség megnyomorításában, kifosztásában érdekeltek, akik lerabolták és eladósították az egész emberiséget, akiknek köszönhető, a vírus és oltás őrület, a korlátozások és zsarolások bolygószinten, akik létrehozták az 1,2 világháborút és most éppen a harmadik világháború kirobbantásán fáradoznak. Ezek mellett épelméjű ember nem tüntet!! Kivétel ezek a nagyszerű honfitársaink, akik a nemzetgyűlölettől és még kitudja mitől vezérelve, mindenütt ott vannak ahol nem kellene, mindenkit támogatnak akit nem kellene, és mindenkinek szurkolnak, ami kárt okoz az országnak és a nemzetnek.

Hogy mekkora álszent, hazug társaságról van szó, azt az is jól mutatja, hogy például, még mielőtt migráns simogatók lettek volna, azelőtt azokat a nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik bombázták őket, Szíriában, Irakban, Palesztinában, Líbiában, stb...,stb.... Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a globalista puccsistákat támogatták, akiknek köszönhető az orosz-ukrán konfliktus. EZ MIND UGYANAZ A TÁRSASÁG!!

A kettősmérce és az elkötelezettség! A PDSZ elfelejtett tüntetni akkor, amikor a balliberális kormányzás alatt, több 1000 tanárt rúgtak ki úgy, hogy nem volt vírus, nem voltak korlátozások, és nem volt háború, bezártak több 100 iskolát meg több 100 óvodát. 

Emlékeztető!! Ferge Zsuzsa, a szocialista és liberális oldal házi szociológusának véleménye a Gyurcsány-kormány 2008-as válságkezeléséről: 

2008-ban Magyarország volt az egyetlen válság érintette állam, amely semmit, egyáltalán semmit, egy gyufaszálat sem tett keresztbe azért, hogy a válság nyilvánvaló veszteseivel valami történjen.

És ha őszinték akarunk lenni, akkor ugyanezek a TANÁROK, azaz sokan közülük, még néhány hónappal korábban, diszkriminálták az oltatlan gyerekeket, fenyegették, megfélemlítették, stb.,stb.. Senki nem vitatja a tanárok béremelésének szükségességét, de itt egészen másról szól a történet.

Hogy világos legyen! Ennek a tüntetésnek a szervezői, nem akarják sem a történelmi alkotmányunk helyreállítását, sem semmi nem érdekli őket, ami a népünkhöz köthető, ami valós megoldást jelentene minden problémánkra. Amit akarnak, az a káoszteremtés és felforgatás, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek, hogy totálisan kiszolgálni hazánkat idegen érdekeknek!! 

Kik is kényszerítették rá a nemzetállamokra, a korlátozásokat, a zsarolásokat, a vírus, oltás és maszkhordás őrületet bolygószinten, az emberi jogok sárba tiprása mellett? Kik hozták létre az energia és gazdasági válságot? A globális pénzhatalmi elit, az őket kiszolgáló hazaáruló politikusokkal és médiájukkal karöltve!! A globális pénzhatalmi elit kezében van minden hatalom, a gazdasági és politikai rendszerek, a médiák, és a hazaáruló politikusok. Azok a politikusok, akik ellenálnak, azokat zsarolják, fenyegetik, lejáratják, tönkreteszik.

A globális pénzhatalmi elit célja pedig világos mint a nap, a káosz teremtés, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, a nemzetállamok felszámolása, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy rájuk tudják kényszeríteni az új világrendet, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. TETSZIK A PROGRAM? Tudod miről szól az egypólusú világrendszer és a mesterséges intelligencia? Arról, hogy nem lesznek választások, és arról, hogy fölösleges lettél, aki kárt tesz a bolygónak! A globális pénzhatalmi elitnek meg nincs szüksége 8 milliárd emberre!!

Ne essünk át a ló másik oldalára, azért mert a balliberális médiák éppen azt hazudják, amit hallani szeretnénk, mert ez könnyen az Ukrajnában lezajlott puccskormány felállításához vezethet!! Ezt már az elődjeik megtették, amikor a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Most éppen az EU-t hangolják ellenünk!!

Szabad oktatás? Ezek a nagyszerű honfitársaink, hol és mikor tüntettek a hazug magyar történelem oktatás ellen vagy éppen a TRIANON gyalázatos népírtások ellen?? SOHA!!

A világuralomra törekvő globális pénzhatalmi elit, most éppen a 3-ik világháborút készíti elő, a hazaáruló, globalista politikusokkal karöltve. EZEK MELLETT TÜNTIKÉZEL?

Jól látható, hogy Magyarországon mai is a legnagyobb problémát az okozza, hogy egy álszent, hazug, idegen érdekeket szolgáló globalista politikai elit hülyíti az embereket, a médiájukkal együtt, akiknek ez az ország nem több mint egy lakópark, akiknek elődjei, diktatúrával, a Szovjetunió segítségével, egy teljesen illegitim rendszert hoztak létre Magyarországon, hogy hatalmat szerezhessenek és már több mint 100 éve élősködnek a nemzeten, elszámoltatás nélkül. Eddig 5 alkalommal rohasztották le az országot, és ott tesznek kárt ma is, ahol csak tudnak. Lassan összeugrasztottak mindenkit, mindenkivel. EBBŐL ÉLNEK!! Ha nem ébredünk és tovább hülyülünk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian egy olyan sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Részletek



Civilek az összefogásért és a békéért!!