Header Ads Widget

Milyen háttérhatalmi erőkkel állunk szemben? Sokféleképpen lehet válaszolni erre a kérdésre, de a legpontosabban egyetlen szóval lehet megválaszolni: gonosz.



Teljesen mindegy, hogy milyen formát öltenek, vagy milyen bábot használnak a céljaik elérése érdekében, a gonosz lényege, a gonosz szelleme mindig ugyanaz. Elpusztítani mindent, ami szent, mindent, ami szerves, mindent, ami emberi, és mindent, ami Isteni.

A gonosz elleni küzdelem rendkívül összetett tevékenység, azon egyszerű oknál fogva, hogy a definíció szerint a gonosz soha nem lép fel tisztességesen. Ez egy háború az empátia és a pszichopátia, az erény és az erkölcstelenség, az etika és a korrupció, az igazság és a megtévesztés, az igazságosság és a romlottság között.

Ez egy olyan háború, amelyet különböző síkon, különböző területeken és különböző tudatossági szinteken vívnak.

A csata természetének megértése döntő fontosságú, ha győzelmet akarunk. Nem nyerhetünk azzal, ha ugyanazt a taktikát és fegyvert használjuk, mert akkor beállunk mi is a soraiba.

Egy olyan univerzumban, amelyet bináris természete jellemez, annak a poláris ellentétévé kell válnunk, amit megpróbálunk legyőzni.

Ez egy olyan csata, amelyet a magasabb szint megszerzésével, önmagunk felemelkedésével nyerhetünk meg, azzal, hogy nem veszünk részt, nem fogadunk el és nem ismerünk el semmit, ami a gonosztól származik.

A mátrixban veszítünk, az ő fegyvereikkel veszítünk, az ő taktikájukkal veszítünk, de Isten univerzumában és az ő példájában nyerünk.

Becsületben és tisztességben állva győzünk, az igazságot választva nyerünk, hittel győzünk, együtt járva győzünk, és ha megértjük hatalmunk működését, akkor nyerünk.

Nálunk van az igazi hatalom; az isteni, örök erő, amellyel az univerzum létrejött. A másik félnek nincs meg, ők erőt, trükköket, elmekontrollt, drogokat, mesterséges intelligencia, technológiát, kényszert, megtévesztést és szüntelen, illúziós félelemkampányt kell alkalmazzanak ahhoz, hogy elfojtson minket.

Ez arról szól, hogy felemeld magad egy másik síkra, megmutasd, hogy az erő belül van, és nem bitorolható, arról, hogy ne dőlj be a provokációnak, a trükközésnek és a mérgezésnek, arról szól, hogy megmutasd, felettük állsz, romlatlan, hamisítatlan, megalapozott a te lényegedben, az isteni erővel, hűen a természetedhez, mentes az elmekontrolltól és a mátrixtól.

Most már tudjuk, kivel állunk szemben, és csak akkor nyerhetünk, ha felfedjük magunkat, hogy mi Isten képmására lettünk teremtve, és nem azért, hogy mások rabszolgái legyünk. Ne aggódj, mert létezik egy olyan egyetemes igazságszolgáltatás, ami előbb vagy utóbb eljön minden ember életében.



Civilek az összefogásért és a békéért!!