Header Ads Widget

November 3-án folytatódik a tiltakozás a Petőfi laktanya átnevezése mögött megbújó Habsburg restauráció és hazánk elárulása miatt.



A NEMZETEGYESÍTŐ TÜNTETÉS FOLYTATÓDIK!

Rabok legyünk, vagy szabadok? Nem engedhetünk a 48-ból! Az 1848-as követelések a mai napig nem teljesültek!

Második lépésként követelni fogjuk a hazaáruló, külföldi érdekeket kiszolgáló honvédelmi miniszter lemondását a saját rezidenciája előtt, ott, és akkor amikor hallják is, amit üzenünk nekik!

Az idegen érdekekért zajló háborúk elleni tiltakozásunk részeként békepárti petíciót fogalmaztunk meg, és adunk be a Sándor Palotába, amihez bárki csatlakozhat, aki egyetért a benne foglaltakkal!

Ne engedjük a harctérre vinni a magyar anyák fiait!

Ne engedjük jövőnk elpusztítását termőföldjeink felszámolásával, idegen népek betelepítésével,- ahogy Mária Terézia is tette!

Ébredj hazám, mert ha most nem ébredsz, Soha többé nem lesz ébredésed! S ha ébredsz is, annyi időd lesz csak, míg nevedet sírkövedre vésed! / Petőfi Sándor/

Ha nem tudunk élni az önrendelkezés jogával,- elveszítjük azt! A tét az életünk, a létünk, a szabadságunk, emberi méltóságunk!

Hiába tiltakozunk a WHO ellen, az akksigyárak ellen, a készpénz megszüntetése ellen, ha olyan hatalom áll felettünk, ami a globalisták parancsait követve  elpusztítja a földjeinket, elüldöz minket hazánkból, segíti az egészségügyi diktatúrán keresztül a Világkormány létrehozását, digitális rabszolgaságba taszít minket, és megtilt minden béketüntetést a palesztin holokauszt ellen! 

Már nem az okozatok ellen vagy azok miatt kell tüntetni és ellenállni, hanem a kormáynok fölött álló hatalmasok rabláncaitól kell megszabadulni!

Amíg szétszórt csoportokban az okozatok, és nem az ezeket kiváltó OK megszüntetésére törekszünk, semmilyen eredményt nem tudunk elérni, és a TERV halad tovább! 

Ne az okozatot, hanem az OKOT akard megszüntetni, ha egy emberi világban akarsz élni, aminek legfőbb szabálya a Jószomszédság törvénye: 

MINDENT SZABAD AMI NEM ÁRT MÁSNAK! NEM ÁRT SEM ÉLŐNEK SEM ÉLETTELENNEK - FŐLDNEK,VÍZNEK,LEVEGŐNEK,EMBERNEK,ÁLLATNAK,, SEMMILYEN TEREMTMÉNYNEK A TEREMTŐ ÁLTAL  LÉTEZŐ ÖSSZES UNIVERZUMBAN! 

Minden a TERV szerint halad!? Hatalom és kontroll-mi az EU bővítés valódi célja?




Dr. Bene Gábor elmondja, hogy miért kell folytatni a tüntetést a Petőfi laktanya átnevezése ellen.

https://vk.com/video644727407_456240950


Korábbi demonstráció!

Az október 6-án megtartott tüntetés a Petőfi laktanya átnevezése ellen - Videó