Header Ads Widget

Minden hatalom a népé? Tévedés: a demokráciákban minden hatalom az elité! A nyugati demokrácia diktatúrája nem különb a kommunista szovjetköztársaságokénál.


Novák lemondása, és Jakab halála figyelmeztetés, ami lerántja a leplet az érdekvezérelt kétarcú nyugati „demokráciáról”.

A globalisták jelszava: annyit érsz, amennyit birtokolsz! - Engedjük, hogy meggazdagodj, de csak ha feltétel nélkül mindent elfogadsz! Mindent a kiszolgálóknak,- semmit a népnek! Minden hatalom az elité!

Beáldozta a Nyugat Novákot, hogy megszabaduljon Vargától és Orbán ellen tudják hergelni a tömegeket?

Novák egy fiatal globalista volt, sokszor teljesen ellentétesen cselekedett és nyilatkozott, mint Orbán, ez nem lehetett szándékos színjáték. Orbán akart megszabadulni tőle, ezért a saját tanácsadójával beszéltette rá a kegyelmi kérvény aláírására, amiről tudnia kellett, hogy az ellenzék azonnal bele fog állni. Orbán ügyesen hárított, lemondatta Novákot, és megerősítette a pedofilia elleni büntetést az alaptörvénye módosításával. Varga lemondása nem volt megakadályozható, mert ő terjesztette elő a kérelmet, de nyilatkozni most se hagyták! Novákért cserébe be kellett áldozni?

A Timesban egy Orbán megdöntésére felhívócikket tettek közzé. A Politico is kiadta rá a kilövési engedélyt, ogre-nak nevezve a minket most éppen a kínaiaknak kiszolgáltató miniszterelnököt. Kína az USA gazdasági ellenfele, aminek szintén Európára fáj a foga. Az idecsábított beruházók gyárait a kínai hitellel megvett kormány egy belügyi egyezmény után kínai terrorelhárítókkal fogja védeni, amerikai terrortámadások elleni védelemre hivatkozva!

Novák ott volt tavaly amikor idejött Samantha Power az USAID vezére és az új nagykövet, a Présember lakására hívta a magyar kormánytagokat! Utána nyilatkozott, hogy korábban 1989 környékén volt ilyen jó kapcsolatuk az országgal, és itt az ideje hogy most újra jó viszonyban legyünk!

Magyar, Varga volt férje bosszút áll, mert kinevezéseit az asszonynak köszönhette, lemondása őt is magával rántotta, de Orbán ellen fordult és első emberét, Rogánt támadva meg, Gulyást hívva tanúskodni egy nagy kormánykorrupció ügyében.

Rogán keze benne lehetett Nancy, a prostituált meggyilkolásában, akinek a noteszában megtalálták a nevét és a számát, de a telefon a feltételezhetően abban tárolt kompromittáló fotókkal, vagy felvételekkel eltűnt, és sosem lett meg! A hatalomhoz és jóléthez szokott bukott angyalok most átállnak a „másik oldalra”, mert a maguk előnyein kívül mások élete nem érdekli őket! A nyugati demokráciában a vagyon a mérce, nem a tisztesség!

Ha az álarc mögé akarsz látni, csak egyre gondolj: Kinek az érdeke?

A pedofil ügy csak egy csali volt, jogilag nem történt hiba, de a ballibek tagadják Kónya ártatlanságát, akinek nyílt levelét, amelyben elmondta az igazságot, eltávolították az internetről, így azt lehetett mindenhol csak olvasni, hogy Novák egy pedofilokat támogató igazgatót és nevelőt fedezett a gyerekeket a vallomásuk megváltoztatására kényszerítve. Erről a bicskeiek tudnának többet mondani, de őket senki nem kérdezte. Aki pedofil, az kifelé nagyon vigyáz, nehogy a gyanú árnyéka is rávetődjön, de az otthon lakói mindent tudnak. A kiszolgáltatott fiatalkorúak között nem csak a homoszexualitás terjed, hanem a prostitúció is jellemző, mert ezzel pénzhez juthatnak. Aki őket a kuncsaftokhoz viszi, attól kapják a pénzt, ezért némi rásegítéssel könnyen rávehetők a hallgatásra! Ezért ne csodálkozzon senki, ha ellentmondásosak a neveltek vallomásai. A lemondatás háttérhatalmi oka lehet a háborús készülődés, márpedig egy kihirdetett rendkívüli állapot esetén a köztársasági elnök irányítása alá kerül a honvédség. Nováknak nincs katonai végzettsége sem, nemhogy tapasztalata! 

másik ok a két női vezető eltávolítására a szuverenitásunk melletti kiállás, ami gondot okozott volna, amikor ránk kerül a soros elnökség az Unióban. A lemondások és az Orbán kulcsfontosságú emberei ellen indított támadások mögöttes célja a kormány megbuktatása még az Európa Parlamenti választások előtt, de a soros elnökségig mindenképpen.

Az EU ban a jobboldaliság nemkívánatos lett, a gazdalázadások csak tovább erősítették a szélsőségesnek nevezett nemzeti pártokat és mozgalmakat. Az EU Tanácsa úgy döntött, most látszólag enged a követeléseknek, de a választások után meg fognak tagadni mindent, tovább szorítva a globalisták markát az államok és állampolgárok torkán.

Büntetni fogják a klíma és oltásnarratíva tagadását. Miért találták felakasztva dr Jakab Ferencet, akinek anyja a WHO ura, Tedros helyettese? Rábukkant valamire, amire nem kellett volna, vagy csak elszólta magát valahol? Nem köti fel magát csak úgy hirtelen felindásból az, akinek rendezett magánélete volt, és másnapra a kollegáival spanyolországi beszerző útra készült!

Kinek szólt a figyelmeztetés? Az orvosoknak? A kormányoknak?

Megszüntetik a rezsicsökkentést, büntetik a migránsok be nem fogadását, bevezetik a kötelező szénlábnyomcsökkentést az mindenkire kiterjedő energiahatékonysági felújítási kötelezettség törvényekbe foglalásával, emelni fogják a víz árát a Föld kiszáradására hivatkozva. Ezzel nem csak a gazdálkodást teszik lehetetlenné a kis és közepes gazdálkodók számára, de de a háztáji kertészkedésnek és állattartásnak is véget akarnak vetni. A digitális identitás elfogadása nélkül nem lehet majd semmilyen ügyet intézni, de az internetet se lehet használni az elképzeléseik szerint. A jelszavakat felváltja a biometrikus azonosításhoz kötött digitális személyi azonostó kód, egy QR kód formájában, ami nem más, mint a Bibliában emlegetett Fenevad bélyege, ami nélkül senki nem tud adni-venni se birtokolni semmit! Aki nem fogadja el, az pusztulásra van ítélve, mert önmagát zárja ki a társadalomból, állami ellátásokból. A digitális addattárca jelzi az oltottságot is, amitől függővé teszik a szabad mozgást az államokon belül is.  A cenzúra mellett bevezetésre szánt digitális pénzt összekötik egy szociális felügyeleti rendszerrel és a bankszámlával. Ahogy a kamukovid idején az oltatlanokat kizárták mindenből, ugyanúgy fogják a globális narratívákat tagadókat  szankcionálni kizárásokkal és büntetésekkel, vagy a számlájuk letiltásával. 

A lemondások mentén az ellenzék azonnal a közvetlen államfőválasztást kezdte követelni, míg a nemzeti oldal hallgatott. A Mi Hazánk bicskei pedofilia ellenes tüntetésén 200 fő körül volt a létszám, de a liberális celebekén több tízezren vettek részt.

A közvetlen államfőválasztás nekik azt jelenti, hogy jelöltet továbbra is csak a parlamenti pártok állíthatnak, népi, civil jelölésre nincs lehetőség, de szabadon választhatnánk a pártok jelöltjei közül. 

Azok kiáltanak most demokráciáért, és népszuverenitásért, akik egykori elődei az írott kommunista alkotmánnyal megfosztottak minden beleszólási jogunktól, és törvénybe vésték, hogy ezen népszavazással sincs jogunk változtatni, de ha berzenkedünk ellene, lázításért büntethetők vagyunk?  Vagy azok, akiknek útjában álltak a monarchiák, köztük a miénk is, mint erős nemzetállamok a demokratikus új világrend ellenében?  Hogy a haza  és annak népe iránti elkötelezettséget, és hűséget felválthassa  egy zsarnoki új elitnek való engedelmes elkötelezettség? Annak a Gyurcsánynak a demokratái és szocialistái szocialisták gyűjtenek aláírásokat a közvetlen államfőválasztásért,- aki nyíltan beismerte, hogy hazudtak éjjel és nappal a népnek!?

Azok beszélnek jogállamiságról, akik a mai napig elismerik a megszállók jogát, csak most a nyugati demokrácia formájában, önkéntes NATO- tagsággal, vagyis katonai megszállással kiegészítve?  Akik nyíltan, becstelenül és tisztességtelenül hazudozva kerültek hatalomra, majd kiszolgáltattak minket az idegeneknek, amit régen úgy neveztek, hogy hazaárulás? Akik nem kiáltoznak a készpénz megszüntetése ellen, mert ők is az emberi szabadságunkat felszámoló globalisták csahos kutyái?

Azok tartanak szívhezszóló beszédeket a gyerekek védelmében, akik hangosan sikítoztak a gyermekvédelmi törvény ellen és tízezres tüntetést szerveztek - nem véletlenül a Demokrácia térre,- a genderlobbit éltetve? A nemváltást engedélyeznék a kiskorúaknak, a homopropagandával együtt, csak a pedofiloktól kell félteni őket? A háborúkat támogató ellenzéket  nem érdekli a palesztin, vagy ukrajnai gyermekek sorsa, de az életük megmentése sem! A kísérleti vakcináktól se féltették őket egy pillanatig sem!

Vegyük már észre, hogy a nyugati demokrácia diktatúrája semmivel se különb a kommunista szovjetköztársaságokénál, csak most liberálisnak nevezi magát és a jobboldalról támadta meg a nemzeteket. 

Aki ebben nőtt fel, az iskolarendszer hamisított történelmét tanulva, fogalma sincs róla, hogy szavazataival csak elfogadja, és továbbra is fenntartja azt a demokráciának nevezett rendszert, ami nélkül nem foszthatták volna meg a jogaitól, de az országunkat sem vásárolhatták volna fel, és foszthatták volna ki a gazdaságunk felszámolásával a külföldiek.

A nagy demokráciában elfelejtettük, mit jelent a tisztelet, a becsület, a tisztesség, a mások iránt érzett felelősség, és a hazaszeretet! 

Lassan ott tartunk, hogy az igazságot álhírként büntetik, a másság a normalitás lesz? Üldözött kisebbséggé válunk a saját hazánkban?

Minden további, a pártokra, és civilnek álcázott ügynökeikre leadott szavazat újabb szög a koporsónkba!

Minden egyes választás előtt sikeresen egymás ellen fordítottak minket, hogy megőrizhessék a hatalmukat felettünk!

Mindig ugyanannak a zsarnoki, embertelen, kapzsi hatalomnak a kiszolgálóit választjuk újra, akik saját elitjüket választják meg a fejünk fölé: csak az arcok és nevek változnak, hogy ne vegyük észre a nekünk szánt színjátékot! Soha ilyen hatalma az emberek fölött nem volt se királynak se császároknak ezen a Földön, mint a demokratáknak! 

Most ez a hatalom már egy világköztársaság kikiáltására törekszik, de előbb a háborúi segítségével demokratizálja maradék ellenfeleit, hogy egy olyan új világrendszert hozzon létre, ahol megszűnnek a társadalmi rétegek. Csak két kaszt fog létezni: az elit és kiszolgálóié, és a rabszolgákká tett maradék emberiségé, akiket totális kontroll alá vesznek, hogy többé a lázadás gondolata se merüljön fel a fejükben.

A végidőket éljük a bibliai forgatókönyv szerint?

A világrend mindenképpen változni fog,- de nem mindegy, hogy hogyan! Már nem sok időnk maradt, hogy a javunkra fordítsuk a helyzetet!

Ha nem állítjuk le a folyamatot, a globalisták hamarosan élet-halál uraivá válnak. Digitális rabszolgaként csak génmódosított lényekként, tárgyként kezelve akarnak tartani minket, kiszolgálóknak, akiket léggyel és kukacokkal lehet etetni, hogy nekik több maradjon abból, ami természetes és egészséges.

De csak addig maradhatnak hatalmon, amíg el tudják hitetni a hazugságaikat, és eszközként tudnak használni minket a hatalmuk megtartásához. Erre kellett nekik a demokrácia és a pártrendszer, - nem azért, hogy mi dönthessünk bármiben is! 

Elveszíthetjük emberi szabadságunkat és természetes, istenadta jogunkat a létezéshez! 

Ha milliárdok ébrednek fel a kábulatból, amibe ringatták őket évszázadok alatt,- egy új, igazságos és emberi társadalmi rend alakulhat ki, tanulva a hibákból, ötvözve minden jót a múltból és a mából, ami az emberi civilizáció javát és fennmaradását szolgálja. Ami elromlott, és nem javítható, azt ki kell dobni! A demokrácia olyan jogfosztást és szabadrablást, vagyonosodást tett lehetővé, ami nem elfogadható. A „nép uralma” a megvehető, elvtelen, a szép beszédeken, és ügyes hazugságokon kívül máshoz nem értő politikusok megjelenését tette lehetővé, akiket saját meggazdagodásukon kívül más nem érdekel.

A sorsunk a mi kezünkben van, a döntés jogát most kell visszavenni a globalisták pártjainak KÉP- mutató KÉP-viselőitől!

TÖBB-ségi létből legyen újra természetes EGY-ség! Közösség: közös Ős-ség, ahogyan régen is volt a Természet rendje szerint. A mi nemzedékünk feladata, hogy ezt beteljesítsük!

/ G. Ági /

Kapcsolódó:

Földi László: Novák Katalin lemondása: külföldi titkosszolgálatok és emberi butaság a háttérben?