Header Ads Widget

Vége a gondolataink szabadságának is- az MI segítségével messziről irányíthatják az agyunkat.



Az emberi idegrendszert (gondolatokat, érzelmeket, észleléseket) manipuláló és az alapvető emberi jogokat megsértő mesterséges intelligencia rendszereket végleg be kell tiltani.

2023. december 9-én az Európai Parlament sajtóközleményt tett közzé, amelyben kijelentette, hogy politikai megállapodásra jutott az Európai Unió Tanácsával „az európai mesterséges intelligencia biztonságának, az alapvető jogok és a demokrácia tiszteletben tartásának biztosítását célzó törvényjavaslatról”. A jövőbeli törvényjavaslat állítólag tiltja „azokat az AI-rendszereket, amelyek manipulálják az emberi viselkedést, hogy megkerüljék szabad akaratukat”.

A sajtóközlemény szerint a képviselők „egyértelmű kötelezettségekben állapodtak meg” a „választások kimenetelét és választói magatartását befolyásoló mesterséges intelligencia-rendszerekkel” kapcsolatban. Senki és sehol nem fejtette ki ezeket a kérdéseket. Az Európai Parlament Petíciós Bizottságának elnöke, Dolors Montserrat az emberi jogi világszervezetek több képviselőjének és tagjának petíciójára adott válaszában idézte az EP előkészítő dokumentumát, amely kimondta:

„Bizonyos mesterségesintelligencia-rendszerek forgalomba hozatalát, üzembe helyezését vagy használatát azzal a céllal, hogy az emberi viselkedés lényegesen torzítsa, és ezáltal fizikai vagy pszichológiai károsodások keletkezzenek, meg kell tiltani. Ezt a korlátozást úgy kell érteni, hogy magában foglalja a mesterséges intelligenciarendszerek által támogatott neurotechnológiákat, amelyeket az agy-számítógép interfészeken keresztül gyűjtött neurális adatok megfigyelésére, felhasználására vagy befolyásolására használnak, amennyiben azok lényegesen torzítják egy természetes személy viselkedését oly módon, hogy az okozza vagy valószínűleg jelentős kárt okozna ennek a személynek vagy egy másik személynek.

Ezek az állítások egyszerre foglalkoznak és elrejtik az emberi idegrendszer (gondolatok, érzelmek, észlelések, belső szervek működése, vagy akár ember halálát okozó) tömeges manipulálásának  megvalósíthatóságát . Nyilvánvaló, hogy csak akkor, ha emberek tömegeinek agyát távolról irányítják, az AI-rendszerek „befolyásolhatók a választások kimenetelére és a választói magatartásra” azáltal, hogy politikai véleményt alakítanak ki a választókról, és rákényszerítik arra, hogy bizonyos pártokra vagy személyekre szavazzanak.

Ezzel kapcsolatban 11 emberi jogi szervezet válaszolt Dolors Montserratnak:

„Mélyen aggódunk a 0716/2023 számú petícióra adott válasza miatt.

Az Európai Parlament és az EU tagállamai között a mesterséges intelligenciára vonatkozó jogszabályokról szóló megállapodásról szóló tájékoztató áttanulmányozása után (lásd ezt és ezt ) nem látjuk, hogy őszinte szándékuk lenne megakadályozni az emberi gondolkodás érzelmeinek kormányhivatalok általi manipulálását stb. pulzáló mikrohullámok, extra hosszú elektromágneses hullámok vagy egyéb, még nem publikált energiák. Ez azt jelenti, hogy egyelőre nem történt olyan intézkedés, amely megakadályozná, hogy az Európai Unió tagállamai olyan totalitárius rezsimekké fejlődjenek, ahol a polgárokról való gondolkodást a kormányok irányítják majd ezeknek a sugárzásoknak és mesterséges intelligenciának a segítségével. Az ilyen helyzetek megelőzése érdekében a kormányoknak fel kell törölniük az emberi idegrendszer távirányítási technológiáit, és olyan ügynökségeket kellene létrehozniuk, amelyek objektíven képesek és jogilag kötelesek feltárni az AI-technológiák emberi jogokkal és demokráciával való visszaéléseit. Amikor a kormányok titkosítják őket, nyitva tartják maguknak azt a lehetőséget, hogy manipulálják polgáraik elméjét, amikor csak jónak látják. Ezeknek az eszközöknek a birtoklása mentesíti őket a felelősség alól állampolgáraikkal szemben olyan esetekben, amikor katasztrófák történhetnek a civilizáció további fejlődésével kapcsolatos veszélyek figyelmen kívül hagyása miatt.

Itt találhatók azok a tudományos bizonyítékok, amelyek igazolják, hogy legalább impulzusos mikrohullámok (beleértve a mobiltelefon-rendszerek átvitelét is) és az extra hosszú elektromágneses hullámok felhasználhatók az emberi gondolatok, érzelmek, észlelések, fájdalmak stb. távoli irányítására. „1962-ben Allan H. Frey amerikai tudós impulzusos mikrohullámokkal végzett kísérleteket, amelyek akár több ezer yard távolságból is kattanó, zümmögő, sziszegő vagy kopogó hangokat keltettek az emberek fejében. Beszámolójában azt is írta, hogy a paraméterek megváltoztatásával tűszúrás-érzést vagy erős döfés érzetet kelthet a fejben, és azt állította, hogy ez az energia „esetleg felhasználható az idegrendszer kódolásának feltárására… és stimulálására. az idegrendszert az elektródák okozta károsodás nélkül” távolról mikrohullámok segítségével, mobiltelefonon keresztül is. Az agy befolyásolása az emberi hangot modulálva akár 300 mérföldről is megoldható!

Más szóval, Allan Frey azon az úton haladt, hogy megtalálja a módját, hogyan lehet távolról manipulálni az emberi idegrendszert. Egy személynek távolról szívinfarktust is lehet okozni az irányított frekvencia modulációval mobiltelefonon keresztül! Távolról irányított elektromágneses mezőkkel rákot, cukorbetegséget, szervi betegségeket lehet okozni. A távolról irányított neurotechnológiák segítségével befolyásolni lehet a gondolatainkat. –megj: a digitális állam törvény mindent az okostelefonokhoz köt! Musk több ezer műholdat lőtt fel a Föld köré, a Neuralink kísérlet már emberi alanyokat használ! A vakcinákkal bejuttatott grafén oxid kitűnő vezető!

Az a jogszabályjavaslat, amely az elektronikus korszakban az emberi jogokat és az állampolgári szabadságjogokat tiszteletben tartó politikai rendszerrel szemben támasztott követelményeket kielégítené, itt található , részletezve a befolyásolás módját, és módszereit.

Összefoglalva, úgy gondoljuk, hogy az EU AI-törvényének tartalmaznia kell egy olyan jogszabályt, amely kifejezetten megtiltja az EU kormányai számára, beleértve a bűnüldözést, a hírszerző ügynökségeket és a hadsereget, hogy mesterséges intelligenciát használjanak emberi gondolatok, érzelmek stb. távoli manipulálására publikált vagy más, jelenleg elérhető eszközök felhasználásával. kiadatlan energiák. A jogszabálynak tartalmaznia kell az uniós kormányok azon kötelezettségét is, hogy megvédjék polgáraikat a nem uniós kormányok vagy más jogalanyok ilyen manipulációitól.

Nagyon komolyan megfontolandó, hogy a nem távoli jövőben, ahol az állam polgárainak többsége munkanélküli vagy alulfoglalkoztatott lehet a mesterséges intelligencia alkalmazása miatt , biztosítják-e számukra a véleményük szerinti szavazati szabadságot, vagy az állam A hatalom eldönti, hogy nem elég felelősek ahhoz, hogy a választásokon helyesen döntsenek, és helyette az elméjükben hozzák meg döntéseiket.

Így nem is lenne joguk szavazni a mesterséges intelligencia alkalmazása ellen, ami megfosztotta őket munkájuktól és méltóságuktól. A Nemzetközi Valutaalap elemzése szerint a mesterséges intelligencia bevezetése „az összes munkahely közel 40%-át érinti” világszerte, és mintegy 60%-át a fejlett gazdaságokban, és ily módon „a mesterséges intelligencia valószínűleg súlyosbítani fogja az általános egyenlőtlenséget”.

Cornelis van der Klaauw, a Holland Királyi Haditengerészet parancsnoka és a NATO Közös Hadviselési Központ stratégiai kommunikációs és információs műveleteinek szakértője egy 2023-as cikkben írta:

„Az ok, amiért a kognitív támadásokat nem veszik észre a célpontjaik, az az, hogy a kognitív tevékenységek megkerülik a tudatos elmét, és közvetlenül az ember tudatalattiját veszik célba… a legtöbb döntésünket a tudatalattink hozza meg… A kognitív támadások célja a tudatalattinkba gyökerező érzelmek kihasználása, megkerülve racionális tudatos elménket”.

Ide kattintva aláírhatja az Európai Parlamenthez intézett petíciót, amelyben a képviselőktől azt a jogszabályt követeli, amely átlátható és egyértelmű módon biztosítja a demokráciát és az emberi jogok tiszteletben tartását az Európai Unióban  . A petíció szövege az alábbi mellékletben található. 

Ernest Wolf figyelmeztet a veszélyekre:

Elon Musk Neoralink cége elvégezte az első chipbeültetést egy ember agyába. Musk nem annyira a béna és idegsérült betegeken segítene, hanem inkább az emberi agy és a számítógépek összekapcsolását népszerűsíti. A kísérletezés etikai veszélyeket vet fel.

Egy érme méretű eszközt műtéti úton ültetnek be a koponyába, ultravékony vezetékekkel az agyba, és agy-számítógép interfészt (BCI) fejlesztenek. A chip regisztrálja az agyi aktivitást, és egy közös Bluetooth-kapcsolaton keresztül elküldi egy eszközre, például okostelefonra. Az első termék, a Telepathy, lehetővé teszi az emberek számára, hogy „csak gondolkodással” irányítsák telefonjaikat vagy számítógépeiket – mondta Musk. A chipnek az agy motoros működését szabályozó részébe ültetése lehetővé tenné az embereknek a neurológiai rendellenességek leküzdését is, a kezdeti felhasználók azok lesznek, akik elvesztették a végtagjaik használatát- állítja a cég.


A PETÍCIÓ AZ EURÓPAI PARLAMENTHEZ: AZ EMBER IDEGRENDSZERÉNEK TÁVIRÁNYÍTÁSÁNAK TILTÁSA

Mojmír Babáček kezdeményezése

ITT írható alá: https://chng.it/4pfHDRZJTq

 Alulírottak arra kérjük az Európai Parlamentet, hogy a mesterséges intelligenciáról szóló jogszabályba foglalja bele a következőket:

  1. Megtiltja a mesterséges intelligencia használatát az emberi idegrendszer tevékenységének elektromágneses hullámokkal, irányított energiákkal, potenciálhullámokkal, nem lokális foton- vagy elektronkapcsolatokkal vagy bármilyen más energiával történő távoli irányítására és/vagy dekódolására, kifejezett hozzájárulás nélkül.
  2. Tiltsa meg minden uniós kormányzati szervezetnek, beleértve a bűnüldözést, a hírszerző ügynökségeket, a katonaságot és azok alvállalkozóit, hogy mesterséges intelligenciát használjanak civilek emberi idegrendszeri tevékenységének távirányítására és/vagy dekódolására a fent említett eszközökkel. A jogszabálynak tartalmaznia kell az uniós kormányok azon kötelezettségét is, hogy megvédjék polgáraikat a nem uniós kormányok vagy más jogalanyok ilyen manipulációitól.
  3. Gondoskodjon olyan uniós ügynökségek létrehozásáról, amelyek objektíven képesek és jogilag kötelesek kivizsgálni és feltárni az emberi idegrendszer tevékenységének távirányítására és/vagy dekódolására használt mesterséges intelligencia által az emberi jogokkal és a demokráciával való visszaéléseket a fent említett eszközök segítségével. eszközök. Az említett uniós ügynökségeknek az EU-tagállamoktól függetlenül kell működniük, és az EU-nak azt a célt kell kitűznie maga elé, hogy az Egyesült Nemzetek Szervezetét, mint utolsó döntőbírót bevonja azon esetek eldöntésébe, amikor a világ minden tájáról érkező emberek panaszt tesznek az emberi jogaikkal kapcsolatos ilyen neurotechnológiák és neurotechnológiák általi visszaélések miatt. mesterséges intelligencia.

Emlékeztetünk arra, hogy Gabriela Ramos, az UNESCO társadalom- és humántudományokért felelős főigazgató-helyettese 2023. július 13-án kijelentette: „Úton vagyunk egy olyan világ felé, amelyben az algoritmusok lehetővé teszik számunkra az emberek mentális folyamatainak dekódolását és az agyi mechanizmusok közvetlen manipulálását. szándékaik, érzelmeik és döntéseik mögött” Valamint Cornelis van der Klaauw, a Holland Királyi Haditengerészet parancsnoka és a NATO Közös Hadviselési Központ stratégiai kommunikációs és információs műveleteinek szakértője egy 2023-as cikkben írta:

„Az ok, amiért a kognitív támadásokat nem veszik észre a célpontjaik, az az, hogy a kognitív tevékenységek megkerülik a tudatos elmét, és közvetlenül az ember tudatalattiját veszik célba… a legtöbb döntésünket a tudatalattink hozza meg… a kognitív támadások már nem sci-fi.

Már most is zajlanak… a neurális nanotechnológia segítségével nanoméretű robotokat lehet a véráramon keresztül közel vinni egy neuronhoz, és lehetővé válik az emberi agy közvetlen (vagyis nem az érzékszerveink által elfogott) összekapcsolása a számítógéppel, kihasználva a mesterséges intelligencia folyamatban… A hadviselés már nem pusztán katonai fogalom; sokkal szélesebb és összetettebb lett. A jövőben csak egy szabály lesz a hadviselésben:

Nincsenek szabályok. Míg más területeken lehet taktikai és hadműveleti győzelmet elérni, addig az emberi terület az egyetlen terület, ahol teljes győzelmet tudunk biztosítani.

Reméljük, hogy Ön nem egy olyan jövő mellett fog szavazni, amelyben a nagyhatalmak harcolni fognak a világ népességének agyának ellenőrzéséért. 

A részletes érvelésért lásd a következő cikkeket. 

A pulzáló mikrohullámok és az extra alacsony frekvenciájú elektromágneses hullámok hatása az emberi agyra? A kormányok rendszeresen „minősítik az információkat” az emberi idegrendszer manipulálásával kapcsolatban

Az emberi lények méltósága és személyiségük: Neurotechnológia és az emberi idegrendszer manipulálása. „A szabadság és a demokrácia megmentése”. Nyílt levél az Európai Unióhoz és a világ kormányaihoz.