Header Ads Widget

A világ a szabadkőművesek hálójában van, akik Lucifert vallják istenüknek - Ők alapították többek között, a FED-et, a WHO-t, a NATO-t, a NASA-t, a WEF-et, az EU-t!



Csak azok érthetik meg, hogy miért működik minden úgy, ahogyan működik, akik felismerik, hogy gyönyörű világunk mennyire nyilvánvalóan a páholyok hálójának fogságában van.

Minden legmagasabb fokú szabadkőműves Lucifert vallja istenének, mint tudjuk. Más szóval: ők ördögimádók. Ők alapították például a FED-et, a WHO-t, a NATO-t, a NASA-t, a WEF-et, az EU-t, az ökumenikus mozgalmat, de az egész oktatási rendszert is, az összes egyetemmel együtt. Ők alapították a teljes sajtó- és kiadóipart, valamint a legnagyobb könyvkiadókat is, a teljes televíziós és hollywoodi apparátust az FSK-val és más felügyeleti hatóságokkal.
Ne feledkezzünk meg ezekről a szabadkőműves titkos társaságokról, mint a világ összes vezető sajtóügynökségének alapítóiról, akik nap mint nap etetik a mainstream médiát, a saját anyagukkal. És ha ez nem lenne elég, számos titkosszolgálatot is alapítottak, sőt, olyan társadalomkutató szervezeteket is, mint a Frankfurti Iskola és még sok más. 

Az említett szervezetektől semmi jóra nem számíthat az emberiség, mert a hazugságra, a megtévesztésre és a gyilkolásra lettek teremtve! A fedezetlen pénzen keresztül, úgy irányítják a világot, hogy nem választotta meg őket soha senki!

János 8:44

Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja.

Ma ezt a pusztítást láthatjuk bolygószinten!!


Minden országnak mielőbb ki kell szállni ebből a sátáni bűnözői hálózatból!

Tudjuk, hogy a NATO békefenntartó szervezet valójában egy békefelbontó szervezet, amely eddig semmi jót nem tett. Elég ha csak Jugoszlávia bombázására gondolunk!

Az ukrán puccskormányt, és az orosz-ukrán konfliktust, az USA és az EU hozta létre, a háttérből irányított sátáni pénzhatalmi elit nyomosára, akik nem csupán felvásárólták Ukrajnát, hanem totálisan eladósították az országot. Most azt várják el, hogy a tagországok fizessék meg az általuk létrehozott háború és pusztítás árát. Természetesen nem az embereket védik, hanem a zsákmányt, akár a NATO tagországok embereinek élete árán is.

A felvásárólt Ukrajna kiváló telephelyet biztosít a sátáni elit brutális népességcsökkentő programjához, akiknek az emberi élet semmit nem jelent. Így Soros György álma is valóra válhat, aki 1993-ban ágyútölteléknek javasolta a kelet-európaiakat. A milliárdos saját honlapján ma is elérhető a 1993-as írása miszerint a kelet-európai élőerő bevetése „csökkentené a NATO-országok számára a hullazsákok kockázatát, ami a legfőbb korlátja a cselekvési hajlandóságuknak.” 

Tehát jól látható és tapasztalható, hogy a globalista pénzhatalmi elitet kiszolgáló politikusaink, tovább folytatják ámokfutását egészen az utolsó ukránig, és a harmadik világháború kirobbantásáig.

A kérdés csupán az, hogy hány tagállam szeretne célpont lenni és meghalni azért a globális pénzhatalmi elitért, akiket nem választott meg soha senki, akik lerabolták, eladósították és a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget?


Miért és kik hozták létre a háborút Ukrajnában?! Csak 18 éven felülieknek!

https://vk.com/video644727407_456239420