Header Ads Widget

A globalisták világhadseregének alvezére bejelentette a háborút Oroszországgal - A titkosszolgálatok Ukrajna területéről szervezik a terrortámadásokat és provokációkat.



A NATO katonai bizottságának vezetője  az ukrán védelmi minisztérium Armyinform internetes kiadványának adott interjújában a kérdésre, hogy készen áll-e a NATO egy oroszországi háborúra, beismeréssel válaszolt: - Készen állunk? A válasz igen! Ez a fő feladatunk.

Azt is elismerte, hogy a Krím visszacsatlakozása, vagyis 2014 óta készülnek rá. 2019-ben megkezdték a szervezet további bővítésével Oroszország bekerítését, és a tagországok feltöltését fegyverekkel. Ez volt az oka a 2%-os NATO támogatási kötelezettség bevezetésének, ezért nem kötelezték Ukrajnát a minszki béke betartására, és húzták szándékosan az időt, amit lemondása után Merkel is beismert. A CIA 12 helyen állított fel ügynökséget, ahonnan az ukrán provokációkat szervezték, hogy teszteljék Putyint és felkészítsék a lakosságot az oroszellenesség felszításával. Ukrajnába fegyvereket vittek és katonákat képeztek ki.

„A szövetség ugyanakkor nem tervez katonai személyzetet Ukrajnába küldeni. De ha egy ország úgy dönt, hogy csapatokat állomásoztat itt, meg kell értenie, hogy ennek kapcsolata lesz a szövetség többi tagjával” 

– közölte Rob Bauer, a bizottság vezetője, de szavai mögött felsejlik a NATO tagországok egymás közötti védelmi kötelezettsége.

Orosz részről Peszkov, az elnök sajtótitkára megerősítette Bauer szavait:

„Oroszország háborúban áll, ezt mindenkinek meg kell értenie. Oroszország továbbra is úgy fog fellépni, hogy Ukrajna katonai potenciálja ne veszélyeztesse polgárai és területe biztonságát. Miről beszélt az elnök? Négy új szövetségi alanyunk van. Számunkra pedig az a legfontosabb, hogy megvédjük az embereket ezekben a régiókban, és felszabadítsuk e régiók területét, amelyet jelenleg de facto megszállt a kijevi rezsim. Háborúban állunk. Igen, ez egy különleges hadműveletnek indult, de amint ez a csoport ott megalakult, amikor a kollektív Nyugat ennek résztvevője lett Ukrajna oldalán, számunkra már háborúvá vált. Erről meg vagyok győződve. És ezt mindenkinek meg kell értenie. – mondta Dmitrij Peszkov orosz elnök sajtótitkára.

Az elnöki sajtótitkár szerint Oroszország nem engedheti meg, hogy határain olyan állam létezzen, amelynek dokumentált szándéka, hogy bármilyen módszerrel elvegye tőle a Krímet, nem beszélve új régiók területéről.

Európa háborúra készül és komolyan is gondolja

Európa elvesztette keresztény értékeit és a racionalitást. Kormányai nem a saját szuverenitásuk érdekében lépnek fel, hanem ezzel ellentétes, idegen érdekek és hatalom befolyása mentén saját, és állampolgáraik halálos ítéletét írták alá. Macron háborús szövetségi tervének bejelentése után Orbán Viktor pénteken elismerte, hogy a nyugati blokk tagjai a következő hónapokban katonai személyzetet küldhetnek Ukrajnába. Szerinte a brüsszeli politikusok a kijevi rezsim oldalán háborúznak Oroszország ellen. 

Orbán már tavaly kiadta az utasítást a hadigazdálkodásra való felkészülésre, ennek részeként a lakosság napi és havi élelmiszeradagjának kiszámítására. Hadiállapot esetén a hadsereg ellátása az első, és ne felejtsük, a NATO nálunk állította fel a Közép-Kelet európai főparancsnokságát! Orbán akadályt jelent a közvetlen katonai részvételben, késleltette, és akadályozta Ukrajna uniós támogatását, ezért akarják minél hamarabb eltávolítani az útból. A lengyel kormány gyors megegyezése a gazdákkal felszabadította a határt, ahol a lengyel katonák várják, hogy átlépjenek Ukrajnába.

Romániában szélsebességgel az eddigi legnagyobb katonai repülőgép támaszpont építésébe kezdtek! A mostani események és kijelentések tükrében máris más színezete van az ukránok néhány héttel ezelőtti fenyegetésének is, mi fog velünk történni, ha az ukrán hadsereg a mi irányunkba vonulna vissza. Maga Putyin sem zárta ki egy teljes körű háború lehetőségét.

Az utóbbi hónapokban mindkét fél hadgyakorlatokba kezdett, aminek mentén százezres csapatösszevonások történtek a határok mentén és a tengereken megjelentek a hadihajók. A kétezer fős francia kontingens bevetése ellen senki nem tiltakozott, Ukrajnába küldésük maga a hadüzenet, megtámadásuk esetén Franciaország mint NATO tag azonnal kérheti a szövetség segítségét, amit meg is fog tenni. Az atomfegyverek, amiket most az Oroszország melletti államokba telepítenek, az orosz álláspont szerint háború esetén legitim célpontokká válnak. Amerika ezzel saját területét és lakosságát védve Európa népét dobja oda égőáldozatként a Háború Istenének, amit évszázadok óta szolgálnak.

Az amerikaiak és angolok aljassága nem ismer határokat.

A titkosszolgálatok Ukrajna területéről szervezik a terrortámadásokat, amikkel fegyveres megtorlást váltanak ki az oroszokból. Terror és provokáció volt a Krími híd elleni támadás, a Moszkva elleni dróntámadások, az Északi Áramlat felrobbantása, és legutóbbi aljasság, a Crocus City Hall csarnokban rendezett koncert előtti mészárlás, amiben 143-an haltak meg, és sokan megsebesültek. A civilek elleni támadások mögött minden esetben az angol- amerikai szövetség áll, de a kivitelezést az ukránokra bízzák. Foszladozó hatalmába kapaszkodva a haldokló hegemónnak nincsenek emberi érzései, erkölcsi korlátai, sem gátlásai. Az orosz megtorlást minden esetben orosz agresszióként állítják be a médiákban, ezzel is fokozva a gyűlöletkeltést, és igazolva Ukrajna „önvédelmi” háborúját, amit a nemzetközi jog szerint így már támogatni lehet.

A menekülő terroristákat elfogták, mielőtt elérték volna az ukrán határt. 11 gyanúsítottat szállítottak Moszkvába, köztük azt a négyet, akik a csarnokban lövöldöztek és gyújtóbombákat dobáltak szét. Az egyik őrizetbe vett török származású elkövető bevallotta, hogy március 4-én érkezett Oroszországba, egy hónapja vették fel vele a kapcsolatot a Telegramon, és fegyverekkel látták el. Azt a feladatot kapta, hogy ölje meg az összes embert a teremben, amiért egymillió rubelt ajánlottak fel neki. A bűncselekményt az összekötője asszisztensével folytatott beszélgetés után követte el. A kihallgatásról videók 

A támadást az ENSZ, az Európai Tanács, Dél-Afrika, Izland, Irán is elítélte, több országban, köztük Németországban is, virágokat vittek az emberek az orosz nagykövetségek elé. Az ukrán bábelnök, Zelenszkij a tőle megszokott módon most is tagadta, hogy közük lett volna a támadáshoz. Amerika előre jelezte egy nagyobb terrorcselekmény lehetőségét, amit az elkövetés után az ISIS-re próbált hárítani, ami azt jelzi, előre tudták, hogy az elkövetők nem ukránok lesznek, hanem ,- az Amerika által pénzelt- iszlám terrorszervezet tagjaira fognak hasonlítani. Szakértők szerint a szervezésben a francia kapcsolat sem kizárható az ukrán hatóságok részvételével. A biztonsági rendszer kijátszása annak ismerete nélkül nem lett volna lehetséges!

Putyin évekkel ezelőtt megmondta, mit fog tenni Oroszország a terroristákkal, és ez az elnöki ígéret ki fog terjedni a drága öltönyös urakra, akik kényelmes irodákban, vagy bunkereik biztonságában ülnek az óceán mindkét partján, élet és halál urainak képzelve magukat. „Ha bebizonyosodik, hogy a kijevi rezsim terroristáiról van szó, lehetetlen másként bánni velük és ideológiai inspirálóikkal. Mindegyiküket terroristaként kell megtalálni és könyörtelenül megsemmisíteni. Beleértve az állam tisztviselőit is, akik ilyen szörnyűséget követtek el” – írta Medvegyev a Telegramon.

Eljön az idő, amikor a szolgáikká tett, kifosztott nemzetek és a megtámadott oroszok benyújtják nekik a számlákat, hogy megfizessenek gaztetteikért. A választások után az orosz elnök kijelentette: 

„Oroszország tovább halad választott történelmi útján, bízik erejében és jövőjében” 

Oroszország, amit a legjobban sújtott a kommunisták uralma, képes volt felülemelkedni önmagán, és nemzetté válni Putyin vezetése alatt. Az Orosz Föderáció közelebb áll a cári Oroszországhoz, mint a SZU-hoz, amelynek bűneit Putyin elismerte. A több mint két éve tartó gazdasági és fegyveres támadás egybekovácsolta az oroszokat, akiben még van valódi nemzeti öntudat és tudják, mit jelent a hazaszeretet. Szinte egy emberként, elsöprő többséggel szavaztak a legnehezebb időszakban, drónok támadása alatt a front területén is Putyinra, akire mintha „cár atyuskaként” tekintenének. 

A világon egyedülálló, ami az orosz választásokon most történt! Putyin támogatottsága össze sem hasonlítható egyik ország vezetőjével sem, ahol a pártok vezérei csalással, a választási törvények és körzetek manipulációjával, a választók becsapásával, országosan 30% körüli támogatottsággal kerülnek hatalomra. Míg Európa és Amerika szitokszóvá változtatta a nemzetállamiságot, Oroszország az ő segítségükkel, a szemünk láttára vált azzá. A háború és a vele járó hiányok, az infláció nem megtörte hanem megerősítette őket. Oroszország még nem veszített háborút és most sem fog. A küszöbön álló harmadik világháború vesztesei az önmagukat feladó, saját állampolgáraik érdekeit megtagadó, a WEF őrült globalistáinak engedelmeskedő országok lesznek. 

A háborúk akkor törnek ki ha a felek nem tudnak diplomáciai úton megegyezni, és akkor van végük, amikor kimerültek és a gyengébb megadja magát. Ezt a háborút Anglia provokálta ki most is azzal, hogy megakadályozta Zelenszkij békekötését és megegyezését Putyinnal. Boris Johnson fegyvereket és pénzt ajánlott fel neki, ha folytatja a harcot az oroszokkal, akiket már 2014 óta provokáltak az Ukrajnába telepített CIA ügynökökön keresztül. A békekötés reménytelen, mert a magát egyeduralkodónak tartó Nyugat szokása szerint olyan feltételeket követel, amiről tudja, hogy a másik félnek nem elfogadhatók, majd az ellenfelet mutatja be agresszornak és megegyezni nem akarónak. Ugyanezt a módszert követik Palesztinában is, ahol a népirtást maga az ENSZ, és a bírósága, az ICJ segíti a tűzszüneti határozat megtagadásával.

A háborúk mindig a térképek átrajzolásával végződnek. Az első áldozat az igazság, valamelyik fél igazsága. Jelen esetben ez az oroszoké, akiktől a szabadkőművesek bolsevikjai történelmi területeket csatoltak el titkos paktumok mentén és okoztak sérelmet oroszok százezreinek, sértve az önrendelkezési jogot, és a nemzeti önérzetet. A térkép most visszarajzolódik, de a háború végén ez Európában is megtörténhet. Az igazságtalan gúnyhatárok megszűnhetnek, ha a bábok az országok éléről eltűnnek, és megszűnik az uszítás, a népcsoportok egymás elleni mesterséges gyűlöletkeltése. Amikor mindenki visszakapja amit elvettek tőle, saját népe eredetének ismeretét, és megszűnik az istentagadók hatalma felettük, akkor szabadon eldönthetik, hogyan akarnak egymással, vagy egymás mellett élni tovább. Trianon nem örök, a döntés nem a miénk volt, és nem a Magyar Királyság területén élő népcsoportoké. 

Eljön az idő, amikor a nyirkai jóslat szerint „böcsületes alkuval visszakapjuk, ami visszajár” és megszabadulunk a rajtunk hatalmaskodóktól. Oroszország győzelme az első lépés az odáig vezető úton, de addig is nekünk kell megvédenünk az újabb betolakodóktól, a háborúban való részvételtől, és a további pusztítástól azt, ami egykor erős és gyönyörű országunkból megmaradt!

/ G. Ági /

Források: https://ria.ru/20240322/nato-1934968408.html?rcmd_alg=COL6&rcmd_id=1935161811

https://vk.com/clip-17862264_456256487

https://aif.ru/politics/world/peskov-rossiya-nahoditsya-v-sostoyanii-voyny-kazhdyy-dolzhen-eto-ponimat

https://ria.ru/20240323/terakt-1935263105.html?rcmd_alg=COL6&rcmd_id=1935255169

https://ria.ru/20240323/terakt-1935261665.html?in=l

https://ura.news/news/1052747199


Borítókép: Kijev, 2024. március 22. Az ukrán elnöki sajtószolgálat képén Rob Bauer holland tengernagy, a NATO katonai bizottságának elnöke a Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel tartott kijevi megbeszélésén 2024. március 21-én, az Ukrajna elleni orosz háború alatt. MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtószolgálat



 MEGJEGYZÉS 


A globalista pénzhatalmi elitet kiszolgáló politikusok, tovább folytatják ámokfutását egészen az utolsó ukránig.

A kérdés csupán az, hogy hány tagállam katonái szeretnének célpontok lenni és meghalni azért a globális pénzhatalmi elitért, akiket nem választott meg soha senki, akik lerabolták, eladósították és a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget?


Miért és kik hozták létre a háborút Ukrajnában?! Csak 18 éven felülieknek!

https://vk.com/video644727407_456239420


Nem Oroszországtól kell félni, mert nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai emberek életét.