Header Ads Widget

A pénz, hírnév és csillogás mögött ŐSKOMMUNISTA HÁLÓZAT! Íme a balos influenszerek TITKAI!



Párttitkár unokából befolyásos politikus, hírszerző gyerekéből rádiós műsorvezető, külkereskedő fiából pedig reklámszakember. Csak néhány történet, amely jól mutatja, hogy az egykor magas polcon lévő káderek leszármazottjai, miként részesültek a szülői/nagyszülői örökségből, akikről a széles közvélemény nem is sejti, hogy milyen háttérrel érkeztek a közéletbe. Folytatjuk a kommunista dinasztiák hatalomátmentésének témáját. Mező Gábor történész-kutatóval ezúttal a kommunista celebvilágról és a kádergyerekekről beszélünk.



Itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba, ha a következő hónapokban nem akarunk rabszolgák és áldozatok lenni egy olyan pénzhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki! Magyarországon jó volt élni egészen addig, amíg a XIX század végén a befogadott jóakaróink meg nem érkeztek, akiknek egy bizonyos csoportja hálából nem felzárkózót mint minden más békét szerető ember, hanem abban voltak érdekeltek, hogy belülről szétverjék Magyarország alkotmányos rendjét. A Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek és megkezdjék pusztító tevékenységüket Magyarországon az élet minden területén.

Ezzel az illegitim rendszerrel, elfoglaltak minden kulcspozíciót az országban az élet minden területén, vallási, oktatási, gazdasági, jogi, közszolgálati, kulturális, és politikai szinten egyaránt, hogy évtizedeken át hülyíthessék, megalázhassák, üldözhessék, és a végtelenségig kihasználhassák a magyar embereket. Közben meghamisították történelmünket, amivel óriási kárt okoztak nem csak a magyarságnak, hanem az egész emberiségnek!! Részletek



Civilek az összefogásért