Header Ads Widget

Mi az igazi tétje a választásoknak és ez hogyan fog érinteni Téged is, akárki vagy és akárhol élsz?!



Amikor szavazások vannak, akkor lehetőséget kapnak olyan politikusok is, hogy  a hatalom közelébe kerülhessenek, akik nem ismertek és semmilyen tettükkel nem szolgáltak rá.  Így különböző ígéretekkel dobálóznak és pontosan azt mondják amit az emberek hallani akarnak, ezzel az apró trükkel brutálisan becsapják a szavazókat, akik majd négy évig nem látják a megválasztott politikusaikat. Éppen ezért szavazások előtt nem árt néhány nagyon fontos információt alaposan átgondolni, mert óriási a tét! Vannak akiknek halvány fogalmuk sincs arról, hogy valójában akikre szavaznak, azok kicsodák, és pusztán a jól hangzó ígéretekre képesek szavazni, nem gondolva arra, hogy mi lesz majd azután. Óriási tévedésben élnek azok a szavazók, akik még mindig úgy gondolják, hogy politikusok irányítják világunkat, pedig még a pénz sem a miénk amit használunk. A pénzkibocsátás joga, a globális pénzhatalmi elit kezében van, és ezáltal a világunk irányítása is, akik zsarolással, lejáratással, akár egy puccs kormány felállításával, képesek rákényszeríteni akaratukat a nemzetállamokra.

Hazánkra a legnagyobb veszélyt, a külföldről finanszírozott, nemzetellenes, globalista balliberális politikusok, megmondó emberek és médiák jelentik, akik képesek arra, hogy napok alatt messiásokat, nemzetmegmentőket varázsoljanak és a figyelem központjába állítsanak. Így lesznek a senkikből, kettős állampolgárokból és hazaárulókból, politikusok, államfők, akik majd kiszolgálói és bábjai lesznek a pszichopata globális pénzhatalmi elitnek!!

Azt ugye nem gondolja senki komolyan, hogy dollármilliókkal azért támogatnak, politikusokat, megmondó embereket és médiákat, hogy az az országnak és az embereknek jó legyen? Mindezt azért teszik, hogy az általuk megvett politikusokkal karöltve az adott országban megvalósíthassák pusztító terveiket!!!

A globális pénzhatalmi elit célja világos mint a nap, a migrációs pusztítás, az emberek megnyomorítása, a háborúk és a nemzetállamok felszámolása, hogy létre tudják hozni az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Ezekre a pszichopatákat kiszolgáló politikusokra, épelméjű és hazáját szerető ember NEM SZAVAZ!

Világunkat tudatosan generált háborúk és a migrációs pusztítások fenyegetik! Azt látnunk kell, hogy a nemzetállamok élén, ahol globalista vezetés van, ott nem az adott ország érdekei dominálnak semmilyen szinten, hanem éppen az ellenkezője, úgy a migráció, mint a háború kapcsán. A lényeg a pusztítás! Ezek az álszent hazug globalista politikusok azért áldozzák fel katonáikat és az adott országot, minden más pusztítás mellett, mert csupán annyi közük van az adott országhoz, hogy beszélik a nyelvet. Ők azért vannak, hogy kiszolgálják a globális pénzhatalmi elit érdekeit, akik felvásárolták Ukrajnát. A zsákmány megvédése érdekében bármire képesek, akár a saját népük feláldozása árán is.

A kérdés már csak az, hogy hány ország szeretne célpont lenni és feláldozni népét egy olyan sátáni elitért és az őket kiszolgáló globalista politikusokért, beleértve az ukrán korrupt náci rezsimet is, akik az emberiség pusztulásában érdekeltek? A nemzetállamok vagy eltakarítsák ezeket a globalista sátáni fajzatokat a hatalomból, vagy ők fogják tönkretenni és elpusztítani az adott országot és lakósságát. Ez ennyire egyszerű!!

Nem minden politikus a hazáját és a népét szolgálja!!! Soha nem az a lényeg, hogy mit mond egy politikus, hanem az, hogy kik pénzelik a háttérből, ami soha nem publikus. Ez határozza meg a sorsunkat, a jövőnket, az életünket  és nem az, amit a politikusok mondanak.

Ennek ellenére úgy látszik, hogy sokan még mindig nem tanultak semmit az elmúlt évtizedekből, és teljesen figyelmen kívül hagyják ennek fontosságát. Így ösztönlényként cselekszenek, jól hangzó ígéretekre és olyan politikusokra is szavaznak, akik a pszichopata globális pénzhatalmi elit legnagyobb  kiszolgálói, akiknek terve szöges ellentétben áll az emberek érdekeivel!!! 

Honnan lehet tudni, hogy melyik politikus éppen kit szolgál? Csak meg kell nézni a globális médiákat, hogy kiket futtatnak, sztárólnak és kiket próbálnak lejáratni. Ha azokra szavazol akiket éppen globális szinten próbálnak lejáratni, akkor nem fogsz csalódni. Ez ennyire egyszerű! És van még valami, a globális médiák lejárató kampányával teljesen összhangban működnek, a külföldről finanszírozott hazai médiák is!

Tehát, ha felelőtlenül, ösztönlényként, puszta jól hangzó ígéretekre szavazunk, akkor nagyon rövid határidőn belül, áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan pszichopata elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Mit tehetünk? Nem lehetünk közömbösek, passzívak, érdektelenek a világunkban zajló eseményekkel szemben, mert az életünk a tét. Küld el ezeket az információkat akár emailben a saját ismerőseidnek, mert nem számíthatunk senkire. A Globális pénzhatalmi elit legsötétebb Terve, a szó legszorosabb értelmében többek között az, hogy beavatkozva a teremtésbe, véget vessenek a természetes emberiségnek, és egy kiborg, zombi társadalmat hozzanak létre, akiket majd kedvük szerint irányíthatnak. Megdöbbentő részletek



Civilek az összefogásért