Header Ads Widget

Mi az igazi tétje a választásoknak és ez hogyan fog érinteni minket?!



Világunk átalakulóban van! Magyarország az egypólusú és a többpólusú világhatalmak között vergődik.

Az egypólusú világhatalmi elképzelések, többek között a nemzetállamok felszámolását, a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti, amiből már ízelítőt kaptunk az elmúlt években, mint például a migrációs pusztítás, a Covid őrület, a korlátozások, stb.. A többpólusú világhatalmi elképzelések, a nemzetállamok megmaradását jelenti de nyilván való, hogy mint egy teljesen kiszolgáltatott és eladósított ország, itt sem mi fogjuk megmondani, hogy merre van előre.

Amikor szavazások vannak, akkor lehetőséget kapnak olyan politikusok is, hogy  a hatalom közelébe kerülhessenek, akik nem ismertek és semmilyen tettükkel nem szolgáltak rá arra, hogy egyáltalán a hatalom közelébe kerülhessenek.  Így különböző felelőtlen ígéretekkel dobálóznak és pontosan azt mondják amit az emberek hallani akarnak, ami rendkívül veszélyes a jelenlegi helyzetben. Éppen ezért szavazások előtt nem árt néhány nagyon fontos információt alaposan átgondolni mielőtt szavazunk! Nem tehetjük meg, hogy pusztán jól hangzó ígéretekre és mesékre szavazunk, nem gondolva arra, hogy mi lesz majd azután. Óriási tévedésben élnek azok, akik úgy gondolják, hogy politikusok irányítják világunkat. Még a pénz sem a miénk amit használunk. A pénzkibocsátás joga, a globális pénzhatalmi elit kezében van, és ezáltal a világunk irányítása is, akik a háttérből, zsarolással, lejáratással, és akár egy puccs kormány felállításával, képesek rákényszeríteni akaratukat a nemzetállamokra, ha az adott politikusok megvehetők, ami soha nem publikus.

Hazánkra a legnagyobb veszélyt, a külföldről finanszírozott, nemzetellenes, globalista politikusok, megmondó emberek és médiák jelentik, akik képesek arra, hogy néhány nap alatt nemzetmegmentőket varázsoljanak és a figyelem központjába állítsanak. Így lesznek a mesemondókból, kettős állampolgárokból és hazaárulókból, politikusok, államfők, akik majd kiszolgálói és bábjai lesznek a pszichopata globális pénzhatalmi elitnek!!

Azt ugye nem gondolja senki komolyan, hogy dollármilliókkal azért támogatnak, politikusokat, megmondó embereket és médiákat, hogy az az országnak és az embereknek jó legyen? Mindezt azért teszik, hogy az általuk futtatott  politikusokkal karöltve az adott országban megvalósíthassák pusztító terveiket!!!

A globális pénzhatalmi elit célja világos mint a nap, a migrációs pusztítás, az emberek megnyomorítása, a háborúk és a nemzetállamok felszámolása, hogy létre tudják hozni az egypólusú világrendszert, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát. Ezekre a pszichopatákat kiszolgáló politikusokra, épelméjű és hazáját szerető ember NEM SZAVAZ!

Világunkat háborúk és a migrációs pusztítások fenyegetik! Azt látnunk kell, hogy a nemzetállamok élén, ahol globalista vezetés van, ott nem az adott ország érdekei érvényesülnek semmilyen szinten sehol a világon, hanem éppen az ellenkezője. A globalista politikusok azért vannak, hogy kiszolgálják a globális pénzhatalmi elit érdekeit, akik létrehozták az orosz-ukrán konfliktust.

A kérdés csupán az, hogy hány ország szeretné kivéreztetni gazdaságát, és  célponttá tenni a saját népét és országát, valamint feláldozni katonáit egy olyan pszichopata pénzhatalmi elitért, és az őket kiszolgáló globalista politikusokért, akik az emberiség megnyomorításában érdekeltek? Hány ország szeretné támogatni a korrupt ukrán náci rezsimet, akik lepaktáltak a globális pénzhatalmi elittel, kiárusították és totálisan eladósították Ukrajnát, valamint a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget? Most meg velünk szeretnék megfizettetni a háború árát, amit ők hoztak létre. És miközben ukránok százezrei, milliói menekülnek a háború és a besorolások elől, addig helyettük minket szeretnének háborúba küldeni és feláldozni, hogy megmentsük a sátáni pszichopaták zsákmányát, és a korrupt ukrán náci rezsimet. A nemzetállamok vagy leváltják az idegen érdekeket kiszolgáló globalista politikusokat, vagy ők fognak tönkretenni és feláldozni minket. Ez ennyire egyszerű!!

Nem minden politikus a hazáját és a népét szolgálja!!! Soha nem az a lényeg, hogy mit mondanak a politikusok, hanem az, hogy kik pénzelik a háttérből, ami soha nem publikus. Ez határozza meg a sorsunkat, a jövőnket, az életünket  és nem az, amit a politikusok mondanak. Akik valóban a hazájukat szolgálják, azok már letettek valamit az asztalra.

Ennek ellenére úgy látszik, hogy sokan még mindig nem tanultak semmit az elmúlt évtizedekből, és teljesen figyelmen kívül hagyják ennek fontosságát. Így ösztönlényként cselekszenek, jól hangzó ígéretekre, felelőtlenül olyan politikusokra is szavaznak, akik a pszichopata globális pénzhatalmi elit legnagyobb  kiszolgálói, akiknek terve szöges ellentétben áll az emberek érdekeivel!!! 

Honnan lehet tudni, hogy melyik politikus éppen kit szolgál? Csak meg kell nézni a globális médiákat, hogy kiket futtatnak, sztárólnak és kiket próbálnak lejáratni. Ez ennyire egyszerű! És van még valami, a globális médiák lejárató kampányával teljesen összhangban működnek, a külföldről finanszírozott hazai médiák is!

Tehát, ha felelőtlenül, ösztönlényként, puszta jól hangzó ígéretekre szavazunk, akkor nagyon rövid határidőn belül, áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan pszichopata elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Mit tehetünk? Nem lehetünk közömbösek, érdektelenek a világunkban zajló eseményekkel szemben, mert az életünk a tét. Oszd meg vagy küld el ezeket az információkat akár emailben a saját ismerőseidnek, mert nem számíthatunk senkire. A Globális pénzhatalmi elit legsötétebb Terve, a szó legszorosabb értelmében többek között az, hogy beavatkozva a teremtésbe, véget vessenek a természetes emberiségnek, és egy kiborg, zombi társadalmat hozzanak létre, akiket majd kedvük szerint irányíthatnak. Megdöbbentő részletek



Civilek az összefogásért