Header Ads Widget

Egy amerikai republikánus képviselő atombombát dobna az oroszokra és a palesztinokra is, miközben megszűnt az ukrán elnök legitimitása.



Ukrajnában március 31.- ig ki kellett volna írni a választásokat. Zelenszkij megbízatása május 20.- án lejár, ezután megszűnik a felhatalmazása. Az ukrán kormány illegitimmé válik, akárcsak az ukrán állam. Zelenszkij 3 havonta meghosszabbítja a hadiállapotot, ami alatt az ukrán alkotmány szerint nem lehet választásokat kiírni, sem az alkotmányt módosítani. A demokrácia mintaállamában a nép szolgája megtiltja a népakarat kinyilvánítását!

A Nyugat támogatása megszűnhet. Az ukrán kormányt a belső feszültségek és a vesztésre álló háború buktathatja meg. A frontra nincs elég ember, és fegyver, az egységek a harc helyett több esetben inkább megadják magukat.

Németország nem adja oda a Taurus rakétáit, de a gyártásukat is leállította egy korábbi törvényre hivatkozva. „A cirkálórakéták létrehozására vonatkozó kormányzati utasítások hiánya, valamint az ilyen lőszerek hosszú távú gyártásának tilalma miatt a gyártás felfüggesztése mellett döntöttek.”- írta a Der Spiegel. Scholznak egyenlőre nincs szándékában német katonákkal segíteni Ukrajnát, sem a háború elfajulását előidéző nagy hatótávolságú rakétákkal. Görögország elnöke is megtagadta a régebbi típusú rakétáik átadását, azokat ehelyett modernebb fegyverzetre cserélnék. Katonákkal ők sem szándékoznak Ukrajna háborúját segíteni. 

Csehország és Szlovákia szintén elhatárolódott a katonaság bevetésétől. A NATO hadgyakorlat során azonban katonák százezrei is lehetnek a román és lengyel határok közelében, az oroszok a Balti tengeren gyakorlatoznak, Macron már a háborús koalíciót szervezi. Hollandiában tüntetés volt az ukrajnai fegyvereszállítások miatt. Az európaiak egyre jobban ellenzik a háborút, leginkább a szankciók árnövelő hatása, és az ukrán menekültek eltartása miatt.

Orbán a belpolitikai és a háborús helyzet hatására nyíltan szembeszállt a nyugati háborús és oroszellenes narratívával. A korrupciós vádak miatt előrehozott választásoktól rettegő kormány az emberek békevágyára és az EU- ellenességre alapozva mentené magát, ismerve az ellenzék háborúpárti álláspontját. Az EU szankcióit elsőként megtagadva, Szíjjártó bejelentette, hogy Magyarország nem tagadja meg az oroszoktól a beutazási vízumot! Novák eltávolítása az államfői posztról lehetővé tett egy reálisabb békepárti politikát. 

A palesztinai népirtástól azonban nem határolódtak el, azt továbbra is önvédelemnek tartják, és tiltják a tüntetéseket. Orbán a Vaskupola védelmi rendszert vette meg Izraeltől, mert a NATO műveleti irányítási központja nálunk lett felállítva. A nemrég kötött megállapodás nyomán kínai rendészek fogják segíteni a rendőrség munkáját. Mire számít a kormány? Orosz-kínai-izraeli védelemre egy puccs esetén?

A közelgő választások miatt a NATO is visszakozott, beismerték, hogy Putyin nem akarja megtámadni Európát.

Ukrajna támogatása egyenlőre leállt, Zelenszkij vesztésre áll. De a vereség a Nyugat és a NATO veresége lenne, amit nem engedhetnek meg maguknak, mert ez az EU szétesését is okozhatja, és a NATO terjeszkedésének is véget vetne. Finnországban felmerült, hogy a belépés nem előnyt, hanem közvetlen fenyegetettséget okoz az eddig semleges országnak. Orosz győzelem esetén a kurtán-furcsán, az alapszabállyal ellentétesen megkötött belépési szerződést is megtámadhatják.

Igen, Putyin valóban fenyegetést jelent a nyugati világrendre, amitől a NATO nevű globalista világhadsereg sem tudja elrettenteni! Oroszország a lábát sem teszi be a területére, de mégis felszabadítja Európát a nyugati megszállás alól?

Amerikai atomfenyegetés

Az ukrajnai vereség előszele egy amerikai szenátorban felvette az atombomba bevetésének lehetőségét is, amit a gázai övezetre is kiterjesztett: „Ahelyett, hogy humanitárius segélyt küldenénk nekik mindennek úgy kell lennie, mint Nagaszakiban és Hirosimában. Gyorsan véget kell vetnünk ennek” – sürgette a megoldást Tim Wahlberg republikánus képviselő a Gázai övezetről beszélve.- tudósít a fenyegetésről az MK.RU a Guardian nyomán. Kiállt amellett is, hogy Ukrajnába is mehetnek a bombák Putyin legyőzésére. A korábban keresztény lelkészként működő, erkölcsi hulladék képviselőnek ezt jelenti a keresztényi szeretet? Amerikának a békét minden esetben a háború, a pusztítás, vagy az azzal való fenyegetés jelenti! Az atom bevetése nem először fordult meg egyes szenátorok fejében! A japán városok lebombázása nem okozott nekik gondot, a háborúnak valóban vége is lett, Japán kapitulált, a nemzetközi felháborodás elhalkult, felelősségre vonás nem volt. Jellemzően a demokráciára, a szenátor még a helyén van, kijelentését nem követte nemzetközi felháborodás!

Az Amerikai-Iszlám Kapcsolatok Tanácsa (CAIR), a legnagyobb muszlim szervezet az USA- ban, közleményt adott ki, amelyben elítélte a kongresszusi képviselő kijelentéseit, mint egyértelmű népirtásra való felhívást. A nyilatkozat szerint:

„Egy ilyen alkalmi felhívás arra, ami minden ember meggyilkolásához vezethet Gázában, azt a dermesztő üzenetet közvetíti, hogy a palesztin életeknek nincs értéke.” 

A Biden- kormányzat a március 26.- i ENSZ Bt ülésen tartózkodott a tűzszüneti határozat megszavazásakor, majd több milliárd dollárt és fegyvereket küldött Izraelbe.

Nem tartják lehetetlennek, hogy ACATMS rakétákat küldjenek Ukrajnába, amikkel az orosz légtér sértése nélkül elérik a célpontokat. Oroszország még nem reagált. Az orosz nemzeti doktrína alapján az országot fenyeget nemzetbiztonsági veszély esetén az atomfegyverek bevetése lehetséges. Putyin többször kijelentette, hogy nem áll szándékában Európára támadni, sem a NATO-val háborúzni, de ha szükséges, megvédi az országát. A moszkvai terrortámadás után az oroszok a háború eddigi legnagyobb csapásában az ukrán hadsereg főhadiszállását is találat érte. 

Putyin bejelentette, bárhol is vannak, és bárkik is a bűnösök, nem kerülik el a büntetést. Az elfogott terroristák vallomásai nyomán az FSZB már tudja a felbujtók kilétét, és az érintett ukrán titkosszolgálat vezetőjének kiadatását kérte. Az orosz titkosszolgálat szerint a terrortámadásban az USA és Anglia is érintett!

Forrás:

https://ura.news/news/1052750043

https://ura.news/news/1052750092

https://ura.news/news/1052750011