Header Ads Widget

Magyar-Poloska-Péter forradalmat hirdet az abnormitás rendszerváltásáért az USAID és a teljes balhibbant oldal támogatásával.



A rendszerváltó puccs következő felvonása április 6.-ra lett meghirdetve. A Kossuth téri „Maidan 2”-re százezreket várnak a szervezők!

A háttérben az USAID áll, aminek a vezetője már tavaly felbukkant Magyarországon. Az USAID Amerika nemzetbiztonsági ügynöksége, feladatai közé tartozik a „globális stabilitás és egészség” előmozdítása, a diszkrimináció ellenesség, és ezek mentén a partnerségek kialakítása a civil mozgalmakkal. Ez az ügynökség fogadtatta el a kongresszussal a „nincs félelem” törvényt, ami megtilt minden ellenkezést és fellépést a globalisták abnormitásaival szemben.

Az MMM mozgalmat Makizaj bevallása szerint milliókkal támogatták, mert Orbán útjában áll a neoliberális törekvéseknek. Magyar rejtett hangfelvétele a beszervezését követően keletkezett, nem sokkal Samantha Power látogatása után.

Egy jól szervezett puccshoz idő és olyan állítás kell, ami bizonyítható, és alkalmas a tömegek indulatainak felkorbácsolására. Jelen esetben ez az ítélkezési korrupció, amit összekötöttek a végrehajtásokat felügyelő ügyészséggel, és ügyesen összemostak a pedofilbotránynak kikiáltott felmentési üggyel. Novák nem Orbán, hanem a globalisták embere volt, ezért kellett megszabadulni tőle, de ez Varga Juditot is magával rántotta. A beszervezett ügynök, Magyar, aki több mint egy éve gyűjtötte az információkat valószínűleg mindenkiről, nem a semmiből bukkant fel a legjobb pillanatban, a nagy pedofilellenes tüntetés után, éppen március 15. én debütálva. Az időzítés és érzelmi hangolás tökéletes volt, a mozgósított aktivisták mellett a csalódott kiútkeresők is megjelentek mindkét „oldalról”. A tüntetésekre jellemző a hangulat és a tömeg fokozása, de a színpadias jelleg sem marad el: 

Az ifjú Kunbéla az Ügyészség előtt egy teherautóról olvasta fel a kezébe nyomott beszédet, és a tüntetéseken megjelent a balhibbant MMM koalícó halálkultusz-jelképe, az óriási Kaszás bábuförmedvény, rajta a „Ne féljetek” felirattal, előtte a „Talpra magyar” táblákkal. A Halábábú üzenete világos: aki elfogadja az új társadalmi rendszert, és az abszurditás normarendszerét, annak nem esik bántódása,- „nem kell félnie”,- de akik ellenállnak, azokért eljön a Kaszás! A színpadias rész a választásokig fokozódni fog a rendőri összecsapásokkal, amik mentén a „jogállamiságnak” és „demokráciának” ellentmondó karhatalmi fellépés képeivel lesz telesírva a mainstreem, és feljelentésekkel árasztják el az európai bíróságot.

Magyar-Poloska Péter természetesen nem ejt szót a globalisták egyetlen életellenes narratívájáról sem! Szó sincs gazdasági reformokról, államreformról, adóreformról, a szuverenitásunk valódi védelméről az EU és a Nyugat globalistáitól! Ezt a vélhetően magyarosított nevű ügynököt, - akinek apjáról és apai nagyapjáról gondosan eltüntettek minden információt,- nem zavarják a kínai akkugyárak a termőföldjeinken, a készpénz korlátozásának egyenesen örül, hiszen ő mindenhol bankkártyával fizet! Az IHR és WHO szerződés módosításai is hidegen hagyják, a génmódosítás veszélyeivel sem foglalkozik. A klímaváltozás és a zöld narratíva gazdálkodást korlátozó hatása sem érinti, hiszen neki soha nem kell majd marhahús helyett műhúst, gabonaliszt helyett rovarlisztből készült kenyeret ennie, mert tudja, ezt az alsóbb rétegeknek szánták! A háború sem érdekli, a palesztinai népírtás is elkerüli a figyelmét. 

A genderlobbi nyomán a család és a házasság szentségének megszüntetése, a migránsok ránk engedése, a vendégmunkások előtérbe helyezése a magyar munkavállalókkal szemben szintén nem érinti, szóra sem érdekesnek tartja. Az EU zsarnokság, a tagállamok szuverenitásának a felszámolása, központosított bürokrácia, az állampolgárok érdekeinek a figyelmen kívül hagyása sem. Ugyan már! Az a nép baja, - nem az övé! A digitális állam törvény sem zavarja, hiszen ő egy európai és modern Magyarországot akar! Persze úgy, ahogy az elődei is tették, meg se kérdezi az embereket, mi a véleményünk arról, amit most ő akar a nyakunkba varrni! Számára teljesen elég a saját neolibbant követőinek a tábora, amit a fideszellenesekkel lehet felbővíteni, a többit megteszik a szokásos szép szavak, homályos ígéretek és a már unalomig ismert politikai lózungok! A tavaly óta szerveződő puccsban információk szerint a teljes „ellenzék” benne van, Dobrev árnyékkormányától a diákmozgalomig.

Egy kormányt azonban nem lehet ilyen könnyen, egy leleplezés köré kanyarított tömegtüntetések tartásával eltávolítani! Ahhoz ennél nagyobb balhé kell, olyan, ami kiváltja a nemzetközi szinten is kellő reakciót, de amint látjuk Izrael esetében, a buktatáshoz még ez is kevés! A tüntetők provokációja a rendőrség felé még mindig nem váltja ki a lemondást! Egy kormány megbuktatását csak az azt hatalomra emelő háttérhatalmi erők tudják elérni!

Ennek legegyszerűbb módja a karhatalmi erők átállítása a tüntetők oldalára a vezetők megvételével, és a kormányhűek eltávolításával, mellette a megfelelő csatornákon a felsővezetés, és a miniszterelnök hatékony megfenyegetése, megspékelve a forint árfolyamának bedöntésével, ami még nagyobbra növeli vele szemben a felháborodást!

A következtetés könnyen levonható: akik hatalomra emelték Orbánt, azok tudják csak onnan eltávolítani is! A Magyar féle lehallgatások között minden bizonnyal van elég muníció a kormánytagok és bírók megzsarolására is, mert a puccsoknak ez is nélkülözhetetlen kelléke! Magyar és támogatói már „forradalomról” beszélnek, márpedig tudjuk a történelemből, hogy a forradalmakat minden esetben a háttérhatalom ügynökei szervezték meg, akiket a Rockefeller és Rotschild bankárok támogattak milliókkal! 

A forradalom minden esetben: „a fennálló társadalmi rendet, rendszert erőszakosan (ezen belül fegyveres vagy vértelen úton) megdöntő, a társadalmat gyökeresen és tartósan átalakító társadalmi mozgalom.”! Vagyis nem a zsarnokság és elnyomás elleni szabadságharc, amit elődeink vívtak a megszállók uralma ellen! Ez nem a korrupció elleni fellépésről szól!

Magyar Péter tehát nem nekünk, és nem az országunknak akar jót, hanem csak a globalisták és az EU törekvéseinek útjában álló kormányt, jelesül Orbánt akarja megbuktatni, a neki ezért beígért pozícióért és a vele járó milliókért cserébe! A „rendszer” leváltása alatt még véletlenül sem a NER-t érti, hanem a még fennálló, de megszüntetésre szánt, eddig „demokratikusnak” mondott, de még keresztény alapokon nyugvó világrend, és társadalmi rendszerének a leváltása a cél! A globális Világállam, amit „világköztársaságnak” fognak nevezni, egy új szabályrendszer szerint fog működni, amit egy új, senki által meg nem választott világelit vezetne az ENSZ intézményein és a WEF-en keresztül! A kormányok döntéseit a nagyvállalatok és befektetési óriások fogják meghatározni, akik mögött a bankárvilág áll. A Római Birodalom rabszolgatartó és törvénykezési rendszere már most megnyilvánul a kormányok döntéseiben. Az új világrend az egyéni akarat és érdekek teljes elnyomását akarja megvalósítani, amihez hozzá teljes mértékben lojális kiszolgálókra van szükség!

Ezt a „rendszerváltást” akarja most a csak nevében „magyar” Magyar Péter, a nagy forradalmár minél hamarabb ránk sózni, mert ellenállunk a genderlobbinak, a migrációnak, a háborúnak, még úgy is, hogy az országban tombol a korrupció, és feudális viszonyok uralkodnak, ami az ára lehet a kormányhűség fenntartásának.

Az a bizonyos „harmadik út” pedig már régóta ki van jelölve, de az EU és a NATO fogságába zárva még senki nem mert elindulni rajta!

/ G. Ági /


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 

Magyar Pétert is behálózhatta a Transparency International. Egyre több arra utaló jel van, hogy Magyar Pétert is hatalmukba kerítették a baloldali globalista körök, amelyek Márki-Zay Péter és Karácsony Gergely mögött is megtalálhatók – mutat rá a Tűzfalcsoport. A blog szerint emlékezetes, hogy Varga Judit egykori férje az elmúlt héten is elszólta magát néhány alkalommal, ezúttal többek között a mögötte álló százfős jogi csapatról.

Magyar Péter saját magát buktatta le.


Itt az ideje ébredezni, ha nem akarunk Ukrajna kettőt Magyarországon!!

Magyar Péter a NER korábbi haszonélvezője, a közpénzen felpumpált MFB igazgatóságán dolgozott. Ennek az állami banknak volt a feladata, hogy a bankon átfolyatva közpénzzel lássa el a NER-hez kötődő embereket. 2018-22 között a diákhitel központ vezetője volt. 2022 augusztusában a MAGYAR KÖZUT NONPROFIT ZRT igazgatósági tagja lett, majd a kormány beültette 2023 áprilisában a VOLÁN BUSZ igazgatóságába.

Mint kiderült, Varga Judit lemondásával, magyarnak is veszélybe kerültek a zsíros bevételi források, így hirtelen nemzetmegmentőként próbált tovább lépni árulással. Nagyon rafináltan a külföldről finanszírozott balliberális médiákhoz fordult, akik gyorsan "messiást" faragtak belőle, amit semmilyen tettével és semmi mással nem érdemelt ki. Ennyire könnyű összeugrasztani és megvezetni az ego vezérelt, ösztönlényként működő agymosott embereket, hogy megtámogassák a senkit, ami életveszélyes, különösen egy háborús helyzetben. Így lesznek a hazug, hazaárulókból és senkikből, politikusok, miniszterelnökök vagy államfők, és egymást váltva így teszik tönkre a magyarokat már több mint 100 éve!  De nem ő az első aki beállt a külföldről finanszírozott nemzetellenes balliberálisok táborába és eljátszotta ugyanezt a nemzetmegmentést, mint "magyar", miközben átverték a saját szavazóikat. Ilyen volt az MDF - ből D.Ibolya, a Jobbik-ból V.Gábor, és persze a levitézlett Márki-Zay Péter is, na meg az egész balliberális moslékkoalíció úgy ahogy vannak. A közvélemény máig semmit nem tud arról, hogy zsíros fizetésekért, a magyar adófizetők pénzéből, vajon hány ügynök és kettősállampolgár ül a parlamentben és részese ennek a hazaáruló moslékkoalíciónak. 

Magyar Péter pontosan tudja, hogy azok a balliberális médiák és megmondó emberek, akik éppen tolják a szekerét, kivétel nélkül mind külföldről vannak finanszírozva, idegen érdekeket szolgálnak, és ezek mögött, az alapítványokon és bankokon keresztül, a Soros, a Rockefeller és Rotschild birodalom állakiket nem választott meg soha senki, akik lerabolták és eladósították az egész emberiséget, akik a fedezetlen pénzükkel irányítják a politikai, gazdasági, oktatási és vallási rendszereket a bolygón, akiknek köszönhető, a vírus és oltás őrület, a korlátozások bolygószinten, a migrációs pusztítás, a háborúk, akiknek céljuk szöges ellentétben állnak a nemzeti érdekekkel. Céljuk az, hogy a saját embereiket, akik a fedezetlen pénzért eladták a lelküket, őket helyezzék pozíciókba, akár egy puccskormány felállításával is. Lásd Ukrajnát! Ezek mellett épelméjű, hazáját szerető ember nem tüntet!! 

Hogy mekkora álszent hazug társaságról van szó, azt az is jól mutatja, hogy például, még mielőtt migráns simogatók lettek volna, azelőtt azokat a nagyhatalmakat támogatták és támogatják ma is, akik bombázták őket, Szíriában, Irakban, Palesztinában, Líbiában, stb...,stb.... Amikor puccsot hajtottak végre Ukrajnában, akkor szintén a globalista puccsistákat támogatták, akiknek köszönhető ma az orosz-ukrán konfliktus és az egyre nehezebb gazdasági életkörülmények amiben élünk, ami könnyen egy világégéshez vezethet. EZ MIND UGYANANNAK A TÁRSASÁGNAK KÖSZÖNHETŐ, AKIK SZEMREBBENÉS NÉLKÜL KÜLDENÉK A MAGYAR KATONÁKAT MEGHALNI!!

A lényeg, hogy Magyar Péter féle megmozdulásokat, a nemzeti érzelmű emberek megtévesztésére, a nemzetellenes oldal szervezi az egész balliberális média támogatásával!  Részletek



Civilek az összefogásért