Header Ads Widget

Sorosék brit lapja a The Guardian máris interjút készített Magyar Péterrel! Pontosan azt történik, amit már korábban megírtunk!



A szombati fővárosi tüntetés után egy kávézóban adott interjút Magyar Péter a The Guardian brit napilapnak. Soros György orgánuma igyekezett a lehető legjobb reklámot kihozni a beszélgetésből, kerülve a függetlenségnek még a látszatát is.

„Egy politikai újonc, aki azt mondta, hogy a rendszerben szerzett tapasztalata segíthet neki sikerrel járni ott, ahol más ellenzéki szereplők elbuktak, és a közvélemény-kutatásokban elért komoly eredményére és víziójára hivatkozva jelzi, hogy lehetséges a változás” – írja a The Guardian brit lap.

A dollárbaloldal bukását követően számítani lehetett arra, hogy a globalista szekértolóik taktikát váltanak, de mint korábban számtalan esetben, ez sem fog másról szólni, mint a magyar emberek brutális átveréséről.

A lap megjegyzi: „Magyar Péter, a kormányzó Fidesz legelitebb körének egykori tagja most azt a küldetést teljesíti, hogy meggyőzze a magyarokat arról, hogy Orbán kormányát le kell győzni.”

A cikk szerzője arra már nem tért ki, hogy az elmúlt 14 évben ugyanezeket a mantrákat hallhatták a magyarok a baloldalról.

Magyar Péter nem nemzetmentő! Aki hajlamos az árulásra, és lehallgató beépített ügynökként tevékenykedni, az nem messiás! Aki a saját pártját elárulja, aminek éppen haszonélvezője volt, az elárul másokat is, ha éppen az érdekei ezt kívánják, és elárulja a saját nemzetét is, ha megszorongatják és megzsarolják a nemzetek fölött álló globalista pszichopaták, amiről mélyen hallgatnak az álmagyar baloldali médiák, akik éppen tolják Magyar Péter szekerét. A pszichopata pénzhatalmi elit terve, szöges ellentétben áll a nemzeti érdekekkel, és bármire képesek, hogy érvényesítsék akaratukat, ami az emberek megnyomorításáról szól, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten egyaránt.

Sorosék után az ukrán propaganda is beállt Magyar Péter mögé.

Magyar Péter hisztis kirohanásaival már Ukrajnában is belopta magát a propagandisták szívébe. A Bennfentes írt arról, hogy a külföldről fizetett ukrán propagandában Magyar Péter az új hős, aki szembeszáll végre Orbán Viktorral.

Az ukránok megállapítása szerint nekik meglehetősen jól jön Magyar Péter világraszóló toporzékolása, mert belpolitikai gondot okoz Orbán Viktornak, akinek így kevesebb ereje és ideje marad geopolitikára. Virágnyelven ez azt jelenti, hogy Ukrajna azt szeretné, hogy a magyar kormány ne törekedjen az azonnali tűzszünet és béketárgyalások elősegítésére az orosz–ukrán háború kapcsán.

A Bennfentes szerint a legerőteljesebb rajongást Magyar Péter az ukrán Radio Svoboda felületén érdemelte ki, amely a Radio Free Europe/Radio Liberty ukrán propagandaoldala. Erről többek között azt érdemes tudni, hogy az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusa finanszírozza az Egyesült Államok Globális Médiaügynökségének (USAGM) támogatásán keresztül.


Pontosan azt történik, mint amit már korábban megírtunk


Civilek az összefogásért