Header Ads Widget

A Mi Hazánk elnöke Toroczkai László, rendkívül fontos információkat osztott meg, többek között Magyarország helyzetéről és a Magyar Péter jelenségről.



A világ egy elmondhatatlanul veszélyes pontra érkezett, és nagyon nem mindegy a magyarok és Európa számára, hogy milyen összetételű európai parlament lesz június 9 után. Nagyon nem mindegy, hogy kik fognak Magyarország képviseletében az európai parlamentben ülni. 

Nagyon nem mindegy, hogy a külföldről finanszírozott nemzetellenes globalista hazai médiák által futtatott politikusok meséire építjük a jövőnket, akik semmilyen kiérdemelt tettek nélkül kerülnek a köztudatba, és lesznek politikusok, államfők, akik majd a globális pénzhatalmi elit kiszolgálói és bábjai lesznek, vagy azokra építjük a jövőnket, akik már letettek valamit az asztalra, és ismerjük a hazánk iránti elkötelezettségüket és programjukat. Az a világ elmúlt, amikor próbálkozhatunk, mindenféle jött ment mesemondó politikussal és puszta mesékre szavazunk, akik választások után 4 évig azt tehetnek amit csak akarnak, és azt szolgálhatnak akit csak akarnak. Ezt a luxust már nem engedhetjük meg magunknak. 

Mindenki érzi a saját bőrén az inflációt, ami teljesen nonszensz egy olyan országban, ami évszázadok óta mindig agrár ország volt. Katasztrofális a gazdaságpolitika, katasztrofális a népesedési helyzetünk, katasztrofális az államadósság helyzete. Tehát mindenféle szempontból megérett az ország a politikai és gazdasági változásra.

Mi Hazánk majálisa a Bikás parkban. Kisberk Szabolcs kérdezi Toroczkai Lászlót.


A lényeg, hogy azok a politikusok, akik ma valóban a saját hazájukat szeretnék szolgálni és nem globalista érdekeket kiszolgálni, azokat mindenféle rájuk aggatott lózungokkal próbálják lejáratni. Ilyen például, a szélsőséges, náci, fasiszta, szélsőjobb, stb.., stb..., lózungokkal.

Ezekkel az álszent, hazudozókkal csak egy probléma van, hogy azok akik ezeket a lózungokat előszeretettel használják mások lejáratására, hogy politikai előny kovácsoljanak maguknak, pont ők és elődjeik azok, akik a legaljasabb tetteket hajtották végre Magyarországon a magyarság ellen! 

Természetesen arról mélyen kussolnak, hogy Magyarországon jó volt élni egészen addig, amíg a XIX század végén a befogadott jóakaróink meg nem érkeztek, akiknek egy bizonyos csoportja hálából nem felzárkózót mint minden más békét szerető ember, hanem abban voltak érdekeltek, hogy belülről szétverjék Magyarország alkotmányos rendjét. A Szovjetunió segítségével, diktatúrával, egy illegitim rendszert hoztak létre, hogy a hatalom közelébe kerülhessenek és megkezdjék pusztító tevékenységüket Magyarországon az élet minden területén.

Ezzel az illegitim rendszerrel, kitúrva a magyar vezetést, elfoglaltak minden kulcspozíciót az országban, vallási, oktatási, gazdasági, jogi, közszolgálati, kulturális, és politikai szinten egyaránt, hogy évtizedeken át hülyíthessék, megalázhassák, üldözhessék, és a végtelenségig kihasználhassák a magyar embereket. Tetteik közé tartoztak még, a kivégzések, kitelepítések, Magyarország szétdarabolását is maximális támogatták, kulcsszerepet játszottak a cigányság és a magyarság közötti hergelésben, stb.., stb.. Közben meghamisították történelmünket, amivel óriási kárt okoztak nem csak a magyarságnak, hanem az egész emberiségnek!! Most ezek után az utódaiknak van bármilyen joguk arra, hogy nácinak, fasisztának, szélsőségesnek nevezzenek bárkit ebben az országban, hogy ezzel fedjék el sötét, gyalázatos múltjukat?

Az elvtársak 1989-ben a valódi rendszerváltás és bocsánatkérés helyett, létrehozták a Rózsadombi paktumot a magyarság újabb kivéreztetésére, hogy mentsék a bőrüket a fentiekben felsorolt gyalázatos, fajgyűlölő, ember élet és Isten ellenes tetteik miatt és elkerüljék az elszámoltatásokat. Sőt módszerváltáskor átmentették hatalmukat és szétlopták és szétprivatizálták az ország vagyonát elszámoltatások nélkül.

Semmi nem változott, a kommunista utódokból ma globalisták lettek, és ma nem a Szovjetuniót hozzák a nyakunkra, hanem az európai uniót hangolják ellenünk. Itt az ideje ébredni!!



Civilek az összefogásért