Header Ads Widget

Az Orbán-kormány LEMOND Magyarország szuverenitásáról, ha 2024. május 27-ig nem lép ki a WHO-ból! Már csak két napunk van erre!


Magyarország nem nyugodhat bele, hogy tömeggyilkosok halálra ítélték! KI KELL LÉPNÜNK A WHO-BÓL! És már csak két napunk van erre!

A magyar kormány bűneit sorolta május 15-i nemzetpolitikai előadásában Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke:

A kormány hagyta, sőt, erőltette: – covid-fasizmus, lezárások – betiltották a boncolást, ami nélkül nincs orvostudomány – a maszk is fertőzhetett – alkalmatlan PCR-teszt, pl. köpet-vizsgálat helyett – fogalomzavarás (a WHO az ENSZ egyik szervezete, de alapító-okiratát „alkotmánynak” nevezték el, – előre megfontolt szándékkal) – a WHO már nem államközi egyezmény, hanem magán-finanszírozású cég (Bill Gates, Big Pharma), a kormány mégsem hagyta figyelmen kívül az „ajánlásait” – pedig a vakcinázás nem gyógyítás, hanem féktelen haszonszerző üzlet – a kormány eltitkolta, hogy a WHO főigazgatójának helyettese a magyar Jakab Zsuzsanna (jogász), – 2022 óta azt is titkolja, hogy a WHO egészségügyi világdiktatúrára készül, – ami miatt az MVSZ írt a legfőbb közjogi méltóságoknak, hogy hazánk nehogy aláírja, – de ők nem is válaszoltak, – az MVSZ közgyűlése figyelmeztette a kormányt, hogy lépjen ki a WHO-ból, de hiába, – 2023. november elején a Szkíta Egyesület WHO-ellenes nemzetközi nagy tüntetést szervezett a parlament elé, de hiába, – most, 2024. május 11-én a Mi Hazánk Mozgalom szervezett nagy tüntetést a WHO ellen, de hiába.

2024. május 27. és június 1. között a WHO a 194 tagországa közgyűlésén akarja elfogadtatni az ún. pandémia-szerződést, amitől kezdve a WHO átnyúlhat a tagállamok kormányai feje fölött, és ez sérti még az alaptörvényünket is, – de a WHO-nak ezt a szerződést legkésőbb január 27-ig meg kellett volna küldenie hazánk számára, hogy a magyar szakemberek konzultáljanak fölötte, és döntsenek elfogadásáról vagy elutasításáról, – de nincs hírünk arról, hogy ez megtörtént-e (Anglia és Szlovákia már tiltakozik, – Magyarország lapul!).

Hiába akar megvédeni minket Orbán Viktor a háborútól, ha hagyja, hogy a WHO – kitalált vagy csinált járványok ürügyén – addig vakcinázzon mindenkit kötelezően, míg mindnyájan bele nem pusztulunk!

Felszólítjuk Orbán Viktort, Szijjártó Pétert és Kövér Lászlót – mert az ország szuverenitását a parlament hatalmában áll biztosítani, és NEM IS MONDHAT LE RÓLA! – ezért május 27-ig Magyarország LÉPJEN KI a WHO-ból!


(Lejegyezte: KSM)
MVSZ Sajtószolgálat
11397/231125

Megdöbbentő részletek a WHO-ról!