Header Ads Widget

Antiglobalista tüntetést szervezett a Mi Hazánk Mozgalom Budapestre, a Külügyminisztérium elé.


Antiglobalista tüntetést szervezett a Mi Hazánk Mozgalom Budapestre, a Külügyminisztérium elé. A rendezvényen több ezer ember vett részt. A felszólalók többek között volt, Toroczkai László Mi Hazánk-elnök, Dúró Dóra, az antiglobalista párt elnökhelyettese és az Országgyűlés alelnöke, Szakács Árpád újságíró, publicista,  Tóth-Beeri Szilvia, Patrubány Mikós a Magyarok Világszövetségének elnöke.

Toroczkai László: Magyarországon egyszerre élősködik Orbán Viktor rendszere és a globalizmus. Szeretnék köszönetet mondani, hogy itt vagytok, mert ez azt jelenti, hogy van még magyar ellenállás, vannak még olyan emberek, akiket nem algoritmusok irányítanak, hanem a saját gondolataik - köszöntötte a tüntetésen részt vevő ezreket Toroczkai László Mi Hazánk-elnök. Ha nem létezik a globalista világ, akkor vajon miért tehet meg mindent a világot behálózó Meta? A Fidesz, Magyar Péter vagy a DK miért nem akarja betiltani a Pride-ot? Mert nem önálló Magyarországban gondolkodnak és tudják, hogy az internacionális LMBTQ-lobbi jóval erősebb ennél - adta meg a választ a jogos kérdésekre a pártelnök. Orbán Viktor a globalizmus mintájára építette ki a NER-t. A magyar nemzet sorstragédiája, hogy Magyarországon egyszerre élősködik Orbán Viktor rendszere és a globalizmus. Mi mindkettővel szemben állunk, ez az igazi harmadik út - ígérte Toroczkai. A Fidesz és a baloldali ellenzék is lózungokat pufogtat a kampány során. A NER "békét" akar, mégis támogatják Ukrajnát és a háborút. Vajon mi a titkos alku? Vajon mi az a titkos alku, ami miatt Magyarország szinte egyedül maradt az ENSZ-ben is, mint Izrael csatlósa? Vajon mi az, ami Orbánt és a NER-t ennyire odaköti barátjához, Benjamin Netanjahuhoz? El kell számoltatni ennek a rendszernek a haszonélvezőit! Akik lehetővé tették ennek a rendszernek az élősködését a magyarságon, azokat el kell számoltatni. Ezért fogunk benyújtani egy új törvényjavaslatot az Országgyűlésben.



Tóth-Beeri Szilvia: ha a végrehajtómaffia 21 milliós sérelemdíjat követel Toroczaki Lászlótól, vajon mennyit érdemelnének az oltáskárosultak? Az első felszólalót, Tóth-Beeri Szilvia operaénekest Novák Előd, a tüntetés házigazdája szólította a színpadra. Tóth-Beeri elmondta, a haza nem eladó, pénzen nem megvehető. Meg kell tartanunk az egészségügyi önrendelkezési jogunkat is. Ha a végrehajtómaffia 21 millió forintos sérelemdíjat követel Toroczaki Lászlótól, vajon mennyit érdemelnének azok az oltáskárosultak, akiket megnyomorítottak az évek során? - tette fel a kérdést. 

Szakács Árpád: elitünk keresztény, konzervatív jelszava csak kirakati giccs A politikai, gazdasági és kulturális elitünk el van telve a "tisztességével", "bátorságával", "megvesztegethetetlenségével" - kezdte beszédét Szakács Árpád publicista. Csakhogy az elmúlt évek során megmutatták önnön, hamis arcukat. A keresztény, konzervatív jelszavuk csak kirakati giccs, cirkuszi kellék. Ennek ellenére újra és újra visszatapsolják a hatalomba ezeket a hamis embereket. A felvilágosodott ember magabiztosan sétált bele a sötétség barlangjába, miközben felszámolta a természetes hierarchiát.


A publicista szerint a polgári világ bűne főleg abban állt, hogy megtagadta a hierarchiát, a mennyiséget helyezte előtérbe. Csak a csőcselék és a prófétái hirdetik a mennyiség elvét a minőség felett. A tömegembernek nincs tartása, csak lefelé tud nézni és csak lefelé tud húzni. Nincsen semmilyen tartópillére, amire az életben támaszkodhat. Értékrendje sincs, maximum visszamond jelszavakat, mint a papagáj. A tömegpártok tömegembereinek a torkán bármit le lehet nyomni. A tömegembernek nincs felelősségérzete, a felelősségtudatot nem bírja, átruházza másokra. A tömegember folyamatosan fél és retteg. A tömegember önérzetes, hiszen az egyenlőség van a tudatába vésve. Mindent lehúz s jellemtelenség padlójára. Véleménye szinte mindenről van, gondolata annál kevésbé - mutatott rá. Ahhoz, hogy egy nép szabad maradjon, ahhoz biztosítani kell az információk szabad áramlását, kritikus módon kell gondolkodnia. A tömegember élete hajóját a jéghegynek kormányozta, de vele együtt mi is elsüllyedhetnünk, ha nem vigyázunk. Ma a Mi Hazánk Mozgalom a gondolkodó emberek közössége. Ezért szállunk szembe továbbra is azokkal az erőkkel, amelyek szabadságunkra törnek. Akinek fontos a szabadság, csak és kizárólag a Mi Hazánkban bízhat - mondta a résztvevőknek Szakács. Akiben van felelősség a jövője iránt - tette hozzá -, az most kizárólag a Mi Hazánk mellett dönthet a júniusi választásokon is.

Dúró Dóra: a sorskérdésekben a Fidesz, Gyurcsányék, illetve Magyar Péterék is ugyanazt a globalizmust képviselik Dúró Dóra, a Mi Hazánk elnökhelyettese kijelentette, globális diktatúra helyett magyar jövőt építünk. Ez a tétje az előttünk álló választásoknak. Kormányunk a mi pénzünkből támogatja Ukrajnát, telepíti be a vendégmunkásokat. A baloldal és a Fidesz a sorskérdésekben együtt szavaz, nincs köztük különbség - mutatott rá a fontos részletre az Országgyűlés alelnöke. A közös kasszából fizetjük már az Ukrajnának küldött fegyverszállítmányokat is, a kormány teljesen visszavonult ebben a kérdésben.

Patrubány Miklós: Magyarországon síri csend van, a WHO tervéről Patrubány Mikós a Magyarok Világszövetségének elnöke beszédében elmondta, hogy kevesen vannak, akik jelenleg átlátnak a globalista WHO szitáján. Magyarországon síri csend van, a WHO tervéről. A Mi Hazánkon kívül senki sem emeli fel a szavát ellene.




 KAPCSOLÓDÓ CIKK