Header Ads Widget

Kijev szeretné rávenni az európai uniós tagállamokat, hogy a katonakorú ukrán férfiakat hazatérésre bírja - Senki nem beszél arról, hogy kiknek és miért érdeke a háború!



Az országban ugyanis lassan elfogynak a besorozható férfiak. Egyes államok, mint például Lengyelország és Litvánia kiadnák az ukrán menekülteket, míg Magyarország és Németország nem. A katonakorúak azonban nem akarnak hazatérni Ukrajnába. Ha nem lesz elég ember aki harcoljon, akkor hiába biztosítanak Amerika és egyes szövetségesei minden mennyiségben fegyvert a kijevi hatalomnak. Mi lehet ilyen helyzetben a megoldás? A Specialista legfrissebb adásában Vukics Ferenc alezredes erre a kérdésre igyekszik választ adni.


Senki nem beszél arról, hogy kiknek az érdeke a háború!

A politikusok és az őket kiszolgáló médiák, a háború borzalmairól, a béke fontosságáról, vagy éppen a háború  folytatásáról beszélnek, és arról, hogy ki az erősebb, ki a gyengébb, és mennyi pénzt kell még beleölni fegyverzetbe, hogy egymást legyilkoljuk, de arról, hogy kik állnak a háttérben és mindez kiknek az érdeke, azt teljes mértékben elhallgatják.

Minden háború mögött ami volt és ami lesz, a globális pszichopata pénzhatalmi elit áll, akik a pénzkibocsátási joguknál fogva, irányítják világunkat. Céljuk az egy pólusú világhatalom létrehozása, és nem tűrnek el semmit és senkit, akik szemben állnak, ember, élet és Isten ellenes tervükkel!!

Ezekért a sátáni fajzatokért tartják hazugságban az egész emberiséget, és ezekért gyilkolják egymást az emberek.  Ez a globalista pszichopata pénzhatalmi elit, az őket kiszolgáló politikusokkal karöltve, létrehozta az orosz-ukrán konfliktust, mert még Oroszország útban van a sátáni tervük megvalósításához. Nem az ukrán vagy az európai emberek megmentéséről szól semmi, hanem a sátáni pénzhatalmi elit céljainak megvalósításáról, ami az egész emberiség ellen irányul.

A kérdés csupán az, hogy hány ország szeretné kivéreztetni gazdaságát, célponttá tenni a saját népét és országát, és feláldozni katonáit egy olyan pénzhatalmi elitért, akik eladósították az egész emberiséget, és akik az emberiség totális megnyomorításán fáradoznak? Hány ország szeretné támogatni a korrupt  ukrán náci rezsimet, akik lepaktáltak a globális pénzhatalmi elittel, kiárusították és totálisan eladósították Ukrajnát, és a pusztulás szélére sodorták az egész emberiséget. Most meg velünk szeretnék megfizettetni a háború árát. És miközben ukránok százezrei, milliói menekülnek a háború és a besorolások elől, akiket mi tartunk el, mert ők sem akarják a háborút, addig minket szeretnének háborúba küldeni és feláldozni, hogy megmentsük a sátáni pszichopaták zsákmányát és az ukránul beszélő náci rezsimet. Itt tényleg mindenkinek elment az esze?

Nem Oroszországtól kell félni! Nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország küldi az európai emberek nyakára a migrációs pusztítást, nem Oroszország sodorta az egész emberiséget a pusztulás szélére, erkölcsi, lelki, szellemi, és anyagi szinten, és nem Oroszország teszi tönkre az Európai gazdaságot és az emberek életét, hanem ezek a sátáni fajzatok és kiszolgálóik, akik a hazugságra és a pusztításra lettek teremtve.



Civilek az összefogásért