Header Ads Widget

Dr. Kásler Miklós EMMI-miniszter 2020-ban olyan „covid-protokollt" adott át a kormánynak, amellyel ezerszám gyógyították a betegeket, - de azt elsüllyesztették!


Miért volt nálunk 45 ezer halálos áldozatot követelt covid-fasizmus? Dr. Kásler Miklós EMMI-miniszter 2020-ban olyan "covid-protokollt" adott át a kormánynak, amellyel Szegeden ezerszám gyógyították a betegeket, – de azt elsüllyesztették!

Dr. Letoha Tamás a tudomány megalázásának érezte mindazt a sok szakszerűtlen intézkedést, amelyet a WHO és a politikusok követtek el „a covid idején”.

A WHO nem akart „lezárásokat”, sem a gyerekek beoltatását (KSM: – ez tehát a politikusok bűne!), – de nem adott megoldást, mert a vírusfertőzések nyomán kialakult tüdőgyulladást meggyógyító antibiotikumokat a WHO nem ajánlotta, – a lélegeztető-gépeken pedig szepszis vitte el a betegeket.

A WHO szakmailag megbukott!

Pedig egy megfelelően működő WHO-ra szükség lenne….

Dr. Letoha Tamás gyógyszerfejlesztő kutatóorvos: – „Egy gyógyszerfejlesztési eljárás nem írhatja felül az emberek egészséghez való jogát!”

A legnagyobb gondot az okozta, hogy kizárólag a vakcinázást erőltették. Márpedig intramuszkulálisan vérbe juttatott ellenanyagokkal nem lehet légúti nyálkahártya-immunitást elérni! – Ezt még Fauci is leírta!

A WHO-t a támogatói (Bill Gates…) fókuszáltatták a vakcinára, de sem a kormánynak, sem a közalkalmazott orvosoknak nem kellene vakcina-ügynököknek lenniük!

A WHO részéről etikátlan volt a vírusfertőzés kimutatására alkalmatlan, laboratóriumi használatra kitalált PCR-teszt elrendelése, – és kifejezetten káros volt az emberek karanténba zárása!

Dehát mégsem mindenért a WHO hibáztatható: – Dr. Kásler Miklós EMMI-miniszter 2020-ban átadott a kormánynak egy olyan protokollt, amelynek alapján Szegeden ezerszám gyógyították a betegeket, – de a politikusok elsüllyesztették!

(KSM: – MIÉRT?)

Bill Gates elég hamar (2021) bejelentette, hogy a covid „elleni” vakcináknak mellékhatása lesz, és hogy a vírus terjedése (tulajdonképpen a „járvány”) ellen sem védenek, – de a hazai média semmi ilyesmi külföldi hírt nem közölt! Csak a covid-fasizmus támogatása kapott nyilvánosságot.

(KSM: – ez tehát nem a WHO, hanem a kormány akaratából történt! – És azóta mi változott?):


A fentiekről a Magyarok XI. Világkpgresszusa Egészség-konferenciáján is szó lesz.

Tíz szakmai konferencia, több, mint 150 előadó zajlik majd augusztus 16., 17. és 18-án a Magyarok XI. Világkongresszusa keretében.

Fontos, hogy az előadók tartsák magukat a dolgozatok beküldési határidejéig ahhoz, hogy augusztus 15-én, a Nyitó-konferencia napján minden küldött átvehesse a tíz világkongresszusi kötetet.

Kovács-Hárs Klári, az MXIVK Szervezőbizottsága titkárának 10 perces sajtótájékoztatója itt tekinthető meg:

KSM