Header Ads Widget

Jakab Péter Soros Györgytől kér pénzt? Amikor egy pártelnök a nemzetköziség és globalizmus brit szócsövének nyilatkozik, nyugodtan vehetjük azt a külvilág számára küldött üzenetnek. De pontosan kinek is üzent vajon most Jakab Péter, frissen megválasztott Jobbik-elnök?



A The Guardian olvasói több, mint 80 százalékban az angolszász felső-, és középosztálybeli baloldali, liberális tagjai, ugye mi sem gondoljuk komolyan, hogy a jakabi, neojobbikos prolikommunikáció elsőként ezt az olvasóközönséget célozza meg? Nem is. Jakab pártelnök, hogy biztosan értse mindenki, Soros Györgyhöz beszél akkor, amikor azt nyilatkozza a Guardian hasábjain:
“Soros György arra költi a pénzét Magyarországon, amire akarja.” Vagyis: költse a Jobbikra (is)!
A Jobbik ott tart 2020-ra, hogy egyszerre lett tagjainak és szavazóinak, nemzetének legnagyobb árulója. Még az SZDSZ-nél is nagyobb páli fordulattal élve (vagy esetünkben páli visszafordulással Saulként folytatva) most megpróbál egy fenékkel két ölbe ülni: Gyurcsány és Soros ölébe. Jakab Péter az a Karácsony Gergely, aki Gyurcsány Ferencet játszik. Aki Karácsony Gergellyel és Gyurcsány Ferenccel játszik, most éppen demokratikus koalíciós párbeszédet…
Mert bizony nagyon kell a pénz. Záporoznak a felmondások és a friss kinevezések. Sértődött táskahordozók, elégedetlen önimádók, túlfizetett alkoholisták vannak mind a kirugottak, mind az újonnan kinevezettek listáján, amennyiben a 80 százalékos támogatottságot nettó több százezres – másfél milliós fizetési osztályokba sorolások ígéretével önmagát elnökké vásárolt Jakab, legalább nekik nem akar hazudni. Egyelőre. Tanult ugyanis a gyöngyösi középszer, Vona amatőr diákcsíny-vezetésének “hibáiból”, de “eredményeit”, vagyis a vonai szupermohóságú lopássorozatot fenntartaná.
Mert aki pénzt ragad, az bizony pénz által vész el, mondhatnánk látva a jobbikos főkorifeusok eddigi sorsát, akik kilátásai a sok tízmilliós ügyvédi költségek kifizetésétől a sokéves börtönbüntetésig terjednek. Erről még több ízben hallunk majd, de addig is?
A pártalapítványi játékok, a képtelenül dokumentált visszaosztások és idióta, “szabógyuris” tanácsadói szerződések kora az ÁSZ-vizsgálat óta lejárt. Az új Jobbik a jakabinus diktatúra pártja, főleg és különösképpen a pénzügyek kerültek központosításra, miközben a szélsőbaloldali, liberális szövetség hálóköntösébe rejtőzve, elvtelen és nagyravágyó emberek kommunikációja ejt foglyul néhány maradék hasznos idiótát: talpalni és egy keveset, de fegyelmezetten szavazni – Jakab Péterre, és ripacs, álságos önmegvalósításának támogatására. Mindez ÁSZ -kompatibilisen dokumentálható, a párt visszaosztás-maffiahagyományát is fenntartva, de az igazi nagy pénz, olyan mint a simicskás, már csak külföldről várható.
Tehát a címbéli kérdésre a válasz: igen. Jakab Sorosnak ad politikai befektetési tanácsokat egy hagyományos Soros-lapban, mivel a george.soros@sorosfund.com a jelek szerint
nem válaszolt.