Header Ads Widget

Soros eddigi legördögibb terve: Örökös adóssággal “mentené meg” Európát


Itt az új Soros-Terv Európa adósrabszolgaságba döntésére, amit sürgősséggel el is akarnak Brüsszelben fogadtatni!
Soros szerint a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet különleges megoldásokat követel. Az EU-nak pedig meg kell ezt lépnie, ha el akarja kerülni a hosszútávú (gazdasági) károkat és következményeket. A spekuláns saját alapítványa , a Project Syndicate oldalán április 20-án fogalmazta meg új javaslatát, mégpedig nagyon fondorlatos módon: hogyan oldhatná meg az EU „könnyen, gyorsan és olcsón” az egy billió eurós Európai Újjáépítési Alap finanszírozását. A válasz: Örökjáradék-kötvényekkel!
A „perpetual bond” vagyis az örökjáradék-kötvény módszerének lényege az, hogy a kötvény birtokosa meghatározott periódusban kamatkifizetést kap a kötvény kiállítójától. Ez pedig végtelen kamatspirált eredményez. A feltétele viszont az, hogy a tőkeösszeget (amennyiért a kibocsátó eladta a kötvényt) soha nem fizetik meg, a kamatokból viszont folyamatosan, az idők végezetéig részesülni fog a kötvénytulajdonos.
Mielőtt kifejtjük felháborodásunkat térjünk rá az összegre. €1 trillion, azaz jelenlegi értéken számítva 357 ezer milliárd forintnak megfelelő összegű hitelről van szó. Soros kiszámolta, hogy 0,5% kamat esetén mindössze évente 5 milliárd eurót kellene fizetnie az Uniónak, ez pedig olyan csekély összeg, hogy a 2020-as uniós költségvetésnek csak a 3 százalékát teszi ki.De számoljuk tovább! Jelen feltételezések szerint az EU munkanélkülisége a koronavírus járvány hatására 15%-al fog csökkenni. Ez 35,4 millió embert jelent. Munkanélkülinként tehát 10,8 millió forintot vetetne fel Soros a közösséggel, ami viszont minden egyes munkaképes európai lakosra 1,5 millió forintos adósságot róna. A legmeghökkentőbb az, hogy nem csupán életünk végéig fizetnénk, de ez az adósságot a következő generációk ugyanúgy megöröklik.
Igen, ez pontosan azt jelenti aminek látszik: Egy hitel, ami soha nem jár le. Fizetni mindenkinek kötelező, hiszen voltaképpen nem egyénileg fizetjük, hanem az adónkból kerül kifizetésre. Ergo innentől egy kicsit kevesebb jut majd egészségügyre, oktatásra, közbiztonságra és mindenre ami közös. Még ük-ük-ük unokáink is fizetni fogják, ráadásul az összeg sosem fog csökkenni és akkor még az apróbetűs részről nem beszéltünk. A vak is látja,hogy ez Európa és a tagállamok számára a végtelenített eladósodást, adósrabszolgaságot jelentene. Azt, hogy a bődületes összeget ki adná kölcsön Soros nem részletezi. Ennyit ugyanis még a legtehetősebbek sem tudnak zsebből kirázni. Így vélhetően globalista hátterű óriásbankok lennének a jóságos megmentők. A jegybankoknak valószínűleg ezt az összeget elérhetővé kell tenniük a pénzpiacon, ami egy hirtelen inflációt okozna. Egy biztos: a számlát Ön és a többi adófizető fogja fizetni. Örökké!
Józan gondolkodással tekintve teljesen illegitim szerződésnek tűnik soros újabb terve. De a tény, az, hogy jelenleg az EU-nak erre joga van. A Spanyol kormány már be is jelentette, hogy támogatná az ötletet. A történelem során egyébként már volt példa hasonlóra. Az első ilyen kötvénykibocsájtás az 1800-as évek elején történt és a Rotschild családot generációkra a világ leggazdagabbjává tette.
Az összeesküvés-elméletek szakértői régóta felhívják a figyelmet egy globális összeesküvésről, mely célja,hogy a pénzpiaci elit végtelen hatalmat szerezzen a világban. Szerintük a bolygó leggazdagabbjaiból álló háttérhatalom végső célja egy új világkormány létrehozása, melyben a mesterségesen előidézett válságok után megmaradt emberiség rabszolgaságba lesz taszítva. Az elképzelés elég meredek és ijesztő, azonban az örökjáradék ötlete tökéletesen beillik a képbe. Ezzel ugyanis a hitelezők az idők végezetéig fenntarthatják jogot a jövő generációk által megtermelt javakra és jogalapot képezhetnek a tartozás behajtásra akár a teljes EU ellen is. A későbbi “szerencsétlen véletlenek” során a teljes kontinens járhat úgy, mint egy felelőtlen adós, aki a tartozás meg nem fizetése miatt az adósok börtönébe kerül.
Őszintén reméljük, hogy az EU-s döntéshozók esze a helyén lesz a döntésnél!
630.hu