Header Ads Widget

Robbanásveszélyes dokumentumok a Mo#erna biotechnológiai cégtől: A va#ci#nát a C#O#V#I#D-19 megjelenése előtt teljesen kifejlesztették!



A 153 oldalas papírból kiderül, hogy a cég koronavakcináját a Covid-19 megjelenése előtt teljesen kifejlesztették. Ez mindent megváltoztat! Mert ez vagy azt bizonyítja, hogy a Modernának vannak tisztánlátó képességei, vagy azt, hogy szándékosan megrendezett világjárványról van szó.

Dióhéjban: a Moderna „már 2019 decemberében kifejleszthette mRNS-oltóanyagát”. Az új koronavírus – ma már általánosan ismert módon – belépett a világ színpadára, de csak később – legalábbis nagyon hivatalosan. 

„Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a WHO kínai irodáját 2019. december 31. óta tájékoztatták ismeretlen eredetű tüdőgyulladásos esetekről. 2020. január 7-én a kínai hatóságok hivatalosan bejelentették az új koronavírust, amelyet kórokozóként 2019-n CoV-nak neveztek el. 2020. január 10-én egy vírusgenom szekvenciát tettek közzé az interneten azonnali közegészségügyi támogatás céljából. 2020. január 12-én további négy genomot helyeztek letétbe a Global Initiative on Sharing All Influenza Data (GISAID) kezdeményezésben, amelynek eredményeként a genomszekvenciák olyan vírust jeleztek, amely közeli rokonságban áll a SARS-CoV vírusfaj tagjaival.

2020. január 20-án elhangzott, hogy epidemiológiai adatok alapján lehetséges az emberről emberre való átvihetőség. Addigra a WHO 282 laboratóriumilag megerősített esetről tudott, köztük thaiföldi, japán és koreai vuhani utazóktól. Az Eurosurveillance tudományos folyóirat, amelyet az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC), az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ adja ki. 2020. január 30-án a WHO kihirdette a nemzetközi egészségügyi vészhelyzetet, majd hat héttel később Covid-19 világjárványnak nyilvánította az előző járványt."

Most, az új koronaváltozat felfedezése előtt, 2019. október 18-án a Johns Hopkins Egészségbiztonsági Központ – Bloomberg Közegészségügyi Iskola, a Világgazdasági Fórum (WEF) kezdeményezésére világjárvány-szimulációs játékok voltak, például az „Event 201” ) és a New York-i Bill & Melinda Gates Alapítvány (BMGF) számára, hogy szerencsére szimulálják a Coronavirus-Associated Pulmonary Syndrome vagy az eredeti „Coronavirus Associated Pulmonary Syndrome” nevű vírus világméretű kitörését. Az a tény, hogy a Moderna csak röviddel ezután küldött koronavírus elleni vakcina jelölteket, valószínűleg csak üzleti vonatkozású tisztánlátás. Mi más? A Daily Expose azt is megkockáztatta, hogy 2019-ben nem volt egyedülálló koronavírus.

A közzétett dokumentum, egy titoktartási megállapodás azt mutatja, hogy "a Modernna és a National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAID) 2019. december 12-én megállapodott arról, hogy a közösen kifejlesztett koronavírus-mRNS vakcina jelölteket áthelyezik az Észak-Karolinai Egyetemre. És emlékeztetőül, a Corona Transition szerint "A NIAID igazgatója Anthony Fauci." 

Bővebben