Header Ads Widget

Eljött az ideje, hogy az Európai Unió elgondolkodjon a C..id elleni kötelező vé.őol.áson - mondta Ursula von der Leyen.



Eljött az ideje, hogy az Európai Unió elgondolkodjon a Covid elleni kötelező védőoltáson - mondta Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság vezetője szerdán, miközben hangsúlyozta, hogy a tagállamok kormányai döntenek majd.

Forrás


Matthew Schelp amerikai szövetségi bíró 10 államra kiterjedően megszüntette az egészségügyi dolgozók Biden elnök által elrendelt kötelező oltását.



Missouri állam mint felperes (plaintiff) sikeresen megtámadta kilenc másik állam (Alaska, Arkansas, Iowa, Kansas, Nebraska, New Hampshire, North Dakota, South Dakota és Wyoming) képviseletében Biden elnöknek és kormányának most törvényen kívül helyezett kötelező oltási rendelkezését. Az alperesek Joe Biden és kormánya voltak.

A per 32 oldalas anyagában (alább) található indoklás szerint az USA szövetségi bírája egyértelműen azon egészségügyi intézmények javára döntött, amelyek oltatlan alkalmazottakkal, személyzettel, gyakornokokkal, szakorvos jelöltekkel, hallgatókkal, diákokkal, önkéntesekkel és vállalkozókkal látják el kötelezettségeiket ahelyett, hogy két légből kapott és elhamarkodott elnöki dötés nemkívánatos következményei között sodródjanak, melyek, 1, hogy nem megfelelő ellátást nyújtanak, vagy 2, hogy egészségügyi ellátást egyáltalán nem nyújtanak.

Érdemes az alábbi híranyagot is áttekinteni, lefordítani, ahol további fontos részletek ismerhetőek meg a Biden kormány intézkedését megszüntető bírói döntés mögött.

Forrás

https://atg.sd.gov


Totális kontroll, kényszer, zsarolás, korlátozások és elzárások, ez vár ránk ha nem ébredünk. Van itt néhány kérdés, érdemes elgondolkodni rajta mindenkinek. Részletek: https://www.napitema.com/2021/10/a-satani-elitet-kiszolgalo-politikusok.html