Header Ads Widget

Egyhangúlag visít a globális média az orosz-ukrán konfliktusról és most Putyin lett a célpont. De vajon kikben és milyen információkban bízhatunk?



Ami most zajlik UKRAJNÁBAN, ez mind a sátáni háttérhatalmat kiszolgáló Európai Uniónak, a mindent elsöprő globális médiának, és Ukrajnában élő globalista hazaáruló élősködők tevékenységének a végterméke. Nem számíthatunk semmi jóra, sem a háttérhatalmat kiszolgáló globalista politikusoktól, sem a média propagandájuktól, különös tekintettel arra, hogy éppen most hazudták végig az elmúlt két évet a járvánnyal kapcsolatban. Fenyegették, kényszerítették és zsarolták az egész emberiséget, és minden aljasságot elkövettek az emberi jogok sárba tiprása mellett. Most, hogy van az orosz-ukrán konfliktus, ugyanez a sátáni banda, ugyanazzal a média propagandával, hazugságok sorozatával próbálja lejáratni Putyint, hogy eltereljék az emberek figyelmét és mentsék a bőrüket.

Az orosz-ukrán konfliktussal kapcsolatban a valóság az, hogy Ukrajna 2015 óta NATO támogatással minden áron el akarta űzni pl. Donbassz területéről az ott élő oroszokat... Putyin tétlenül nézte 7 éven keresztül, hogy az ott élő békés lakosokat fegyverrel támadják és folyamatosan lövik... Orosz civileket gyilkoltak!!!! Gyerekeket, asszonyokat!!! Nem beszélve arról, hogy a hazugság bajnokai minden megállapodást folyamatosan felrúgtak, amit Oroszországgal kötöttek.

Az Egyesült Államok készen áll arra, hogy Európába katonákat telepítsenek. Ez a konfliktus jó indok arra, hogy a sátáni háttérhatalom, közvetlen beavatkozzon az országok életébe, és folytassák azt a pusztítást, amit két éve elkezdtek.

A lényeg, hogy az orosz-ukrán konfliktust ugyanaz a háttérhatalmi elit utódai hozták létre, mint az 1,2 világháborút vagy éppen a TRIANONT. Csak meg kell nézni, kiket futtat a globális média és kiket gyaláz folyamatosan! Innen lehet tudni, hogy kik szolgálják a háttérhatalmat, és kik az adott országot. Meglehet nézni azokat az országokat is, ahol globalista hazaárulók kerülnek hatalomra.

Magyarországon egy olyan globalista nemzetgyűlölő élősködő társaság szívja a vérünket, már több mint 100 éve, akik illegitim rendszerrel szereztek hatalmat, és az elődjeikkel együtt, már 5 alkalommal tették tönkre  hazánkat elszámoltatások nélkül. A háttérhatalom célja, a nemzetállamok felszámolása, a migrációs pusztítás, a családok szétverése, és a gazdaság tönkretétele, hogy az emberek olyan kiszolgáltatott helyzetbe kerüljenek, hogy  elfogadják az ÚJ VILÁGRENDET, vagyis a totális kontrollt és globális diktatúrát.

Gondolkodjon el mindenki azon, hogy nem Putyin rabolta le az egész emberiséget, nem Putyin vitte a szakadék szélére az egész emberiséget, erkölcsi, lelki, szellemi és anyagi szinten, és nem Putyin ment sem a NÁTÓ sem az USA közelében katonai eszközöket telepíteni, hanem éppen azok, akik most visítanak, mint a fába szorult féreg, akik soha nem a nemzetek érdekeit képviselték. 

Vlagyimir Putyin a nemzet helyzetéről: "Az ügy nagyon komoly..."

A CoV-2 szélárnyékában az atlantista sólymok ismét felütötték a fejüket, és az USA 2020. januári hivatalba lépése óta a Trump által négy évvel visszavetett háborús politikájuk elhamarkodott végrehajtására összpontosítanak. 

A nyugati nemzeti elitek úgy vélik, hogy csak egy nagy háború Európában vagy Ázsiában, mint a 20. században oly sikeresen, mentheti meg őket attól, hogy tovább csökkenjen ősi szerepük, mint globális világrendőrség.

Mivel a Nyugat Mély Állama irányítja az atlanti médiakartellt, és a dezinformáció egyre nagyobb cenzúrával uralja a nyugati mindennapokat, célszerű a másik oldalról származó további információkat is felhasználni a szükséges átfogó kép helyes közvetítéséhez. Forrás



UKRÁN PUCSKORMÁNY EREDMÉNYE

Csak 18 éven felülieknek!



George Friedman megdöbbentő beszéde az USA geopolitikai stratégiájáról (2015).





 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Vlagyimir Putyin megtiltotta Rothschildnak és bankár kartellcsaládjának, hogy orosz területre lépjenek. Ez nagy csapás a világuralomra vonatkozó terveikre. Részletek

Miközben az orosz-ukrán eseményekkel vagyunk elfoglalva, addig a WHO átveszi csendben a hatalmat az országoktól, erre megy ki a játék! Részletek



Oszd meg másokkal is! Az ébredés és az összefogás az egyetlen lehetőségünk, az egyoldalú, hazug média propagandákkal szemben!