Header Ads Widget

UKRAJNA AZ ALAPJA A WEF GREAT RESET „DIGITÁLIS AZONOSÍTÓ PÉNZTÁRCÁJÁNAK” – TERV A NYUGAT SZÁMÁRA?



Ukrajna csendben bejelenti, hogy az első ország, amely végrehajtja a WEF „nagy alaphelyzetbe állítását” egy szociális hitelalkalmazás létrehozásával, amely egyesíti az egyetemes alapjövedelmet, a digitális identitást és az oltási útlevelet a Diia alkalmazáson belül.




Ukrajna minden bizonnyal a digitális identitás bajnoka lenyűgöző Diia alkalmazásával, amely a Covid-válság hátterében felgyorsult: „A kormányok a mindennapi élet digitalizálása felé akarnak mozdulni azáltal, hogy szinte az összes telefonos szolgáltatást összefogják.”

A cikk így folytatódik: „Összességében közel 50 szolgáltatás érhető el az alkalmazásból és 9 hivatalos dokumentumból, amelyek azonos értékűek a papíralapú megfelelőjükkel.

Végül hamarosan lehetetlen lesz hivatalos kérelmet benyújtani. Ráadásul a COVID-19 kapcsán a kormány bejelentette, hogy az ellátások folyósításának feltétele az oltási igazolás megléte.”

Ukrajna minden bizonnyal a digitalizáció bajnoka volt már a háború kitörése előtt is. Forrás




UNIÓS POLGÁROK, VÁLLALKOZÁSOK, SZERVEZETEK, EGYESÜLETEK 2022. ÁPRILIS 8-IG TILTAKOZHATNAK A COVID-IGAZOLVÁNY ELLEN!

Egy politikai párt sem tudatja, hogy már csak 18 napig tiltakozhatnak az uniós állampolgárok a digitális Covid-igazolványok ellen. Miért támogatják az emberi jogok teljes eltiprását, az oltásokkal való zaklatási és veszélyeztetési törekvéseket. Mi ez a magyarellenesség, mi ez az egypártrendszer? Április 8-ig engedett a véleményezés a Covid-igazolványról, ami tulajdonképpen csak egy állandóan frissítendő oltási igazolás.

Még csak 98 ezer vélemény futott be a 400 millió európai felnőttől. Itt van a link hozzá:https://ec.europa.eu/.../13375-Az-unios-digitalis-Covid

Visszajelzését továbbítják az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak, azzal a céllal, hogy az észrevételek és vélemények hasznos adalékul szolgáljanak a jogalkotási vita során.


 KAPCSOLÓDÓ CIKK! 


Még 5 hónapunk van hátra? Sokan még mindig nem tudják, mi zajlik a világban, miért van kilátástalanságban az életük, és miért olyan a világ amilyen! Részletek