Header Ads Widget

A mesterséges válság: A CIA képezte ki a neonáci Azov-zászlóaljat és Ukrajnát választotta az új "globális fehér felsőbbrendűség" terror szülőhelyéül.


Miközben Ukrajna és Oroszország közötti konfliktus tovább eszkalálódik és uralja a világ figyelmét, az egyre több bizonyíték arra, hogy az Egyesült Államok Központi Hírszerző Ügynöksége (CIA) egy lázadás létrehozásán és felfegyverzésén dolgozik és dolgozott az országban, ami meglehetősen kevés figyelmet kapott, figyelembe véve annak várható következményeit.

Ez különösen igaz annak fényében, hogy korábbi CIA-tisztviselők és egy volt külügyminiszter most nyíltan kijelentik, hogy a CIA az általa támogatott korábbi afganisztáni és szíriai felkelések "modelljét" követi ukrajnai terveihez. Tekintettel arra, hogy ezeket az országokat háborúk sújtották az említett felkelések közvetlen következményeként, ez rosszat ígér Ukrajnának.

Ennek a felkelésnek azonban olyan következményei lesznek, amelyek messze túlmutatnak Ukrajnán. Egyre inkább úgy tűnik, hogy a CIA az általa létrehozott felkelést nem csupán egy lehetőségnek tekinti, hogy az Oroszország elleni hibrid háborúját egyre közelebb vigye a határaihoz. Forrás

"Az ukrán hadsereg Mariupolból egy gettót csinált, és a lakónegyedeket bombázza, emberek halnak meg." 

Ezt állítja Jana, egyik  mariupoli lakós , lakásuk és a 9 emeletes tömbházuk teljesen kiégett.

"A szomszédból Novoselovkából és Verchnjajaból, az ukránok ágyukat állítottak fel és lővik a várost és azt állítják, hogy az oroszok lőnek.

Jana szerint az ukránok március 1. és 9. között "a 23., 22. és 21. körzetek központját teljesen szétlötték, és a 17. körzetben a korházat is." Az ukránok nem hagyják, hogy az emberek elhagyják a várost.


https://vk.com/video644727407_456239538



Az orosz és a DPR katonai személyzete evakuálta a civileket Mariupol azon területeiről, amelyek továbbra is az ukrán fasiszták ostroma és tüze alatt maradtak. A város több mint 80 lakosát, köztük 14 gyermeket hoztak ki lakóházak pincéiből.


https://vk.com/video644727407_456239542


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Zelenszki elismeri, hogy a náci AZOV katonai alakulat az ukrán hadsereg része.

https://vk.com/video644727407_456239516


Az Ukrán Nemzeti Gárda túlélő tagjai elmondták, hogy a vezetőség hogyan rendelte el a civilek lelövését Rubezsnében.


“Egy bizonyos ponton embereket vittek oda, nőket és férfiakat egyaránt…. A behozott emberek fehér karszalagot viseltek, Rubezhne lakói voltak. Mindet felsorakoztatták előttünk, és azt a parancsot kaptuk, hogy lőjük le mindet”, – mondták. A férfiak azonban megtagadták a parancsot, hogy civilekre lőjenek, ez egy félelemmel teli pillanat volt számukra. Büntetésül egy földbe ásott gödörbe tették őket, és 1-2 napot kellett ott tölteniük. Őröket állítottak köréjük.


https://vk.com/video644727407_456239543


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! A megkínzott ukrán nő holtestén belevágott horogkereszt. Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek





Megosztás itt: