Header Ads Widget

A 70-es évekig Svájcban engedélyezték a himlő elleni gyógyszereket.1979-ben azonban a (WHO) bejelentette, hogy a himlőt felszámolták.


A 70-es évekig Svájcban engedélyezték a himlő elleni gyógyszereket, írja kérésre a Swissmedic. 1979-ben azonban az Egészségügyi Világszervezet (WHO) bejelentette, hogy a himlőt felszámolták. Mivel nem volt több oltás, a vállalatok lemondtak vakcináik jóváhagyásáról is, a Swissmedic szerint.

Majomhimlő: Más országok is beolthatják...

Mi több: "A Swissmedicnek ma nincs engedélye olyan gyógyszerek engedélyezésére, amelyek a (majom) himlő elleni küzdelemre szolgálnak otthon." A himlő elleni vakcinákat azonban még ma is gyártják és fejlesztik tovább. Az oltási program célja a biológiai fegyverként használt himlővírusok elleni védelem volt. - Keystone Különösen a szeptember 11-i terrortámadások után, különböző országok, köztük az Egyesült Államok és Németország, több millió dobozt rendeltek raktáron. Félő volt, hogy a himlővírusokat a terroristák biofegyverként használhatják.

......Svájcból származó vakcinával

A WHO-nak mintegy 30 millió adag himlő elleni vakcinája is van sürgősségi ellátásra. Ezek többsége Franciaország, Németország, Új-Zéland és az USA által ígért tételek. De a WHO 2,8 millió adagot tárol: a WHO genfi központjában.

A WHO készletét azonban kifejezetten a himlővírussal való fertőzés valószínűtlen eseményére szánják, amelyről úgy vélték, hogy felszámolták. Legalábbis ezt határozta meg a WHO 2017-ben. Ha a majmhimlővel való súlyos járvány ellen alkalmazzák, ezt először el kell dönteni. Hogy Svájc, jóváhagyások nélkül, egyáltalán profitálhat-e ebből, Svájcnak valószínűleg magának kell döntenie. Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


    Elindítják a következő felvonást,  új pandémiát! Kötelező oltás, karantén, és, mind ami volt a Coviddal! Az Egyesült Államok 13 millió adag majomhimlő vakcinát vásárol.


    https://vk.com/video644727407_456239648


    Megvan az új ok a zárásokra, a korlátozásokra. Már sok országban találtak majomhimlővel fertőzött embereket! Bill Gates a bioterrorista himlőjárványra figyelmeztet. Részletek