Header Ads Widget

A védelmi minisztérium bejelentette az Azovstal üzem és Mariupol területének teljes felszabadítását. Összesen 2439 katona adta meg magát.



Igor Konashenkov vezérőrnagy , aki az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának hivatalos képviselője, egy tájékoztatón bejelentette, hogy az Azovstal kohászati ​​üzemének területét teljesen felszabadították. Erről az orosz védelmi minisztérium vezetője,  Szergej Sojgu is beszámolt Vlagyimir Putyin elnöknek.

A mariupoli „Azovstal” kohászati ​​üzem területét, ahol április 21. óta <...> blokkolták az „Azov” náci formáció ukrán fegyvereseinek csoportját, teljesen felszabadították - Igor Konashenkov, az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának képviselője.

Május 16-tól kezdődően 2439 ukrán katona adta fel magát az orosz hadseregnek , akiket a vállalat területén blokkoltak . Ugyanakkor az osztály közleménye szerint az Azovi nemzeti zászlóalj parancsnoka is megadta magát. Egy páncélozott autóval kellett kivinni az üzem területéről.

Fotó:  rbc.ru, ria.ru, iz.ru



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 



    Az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériuma felvételeket mutat be az „Azov” nemzeti alakulat utolsó fegyvereseinek visszavonulásáról az „AzovStal” üzemből.



    Szeverodonyeck külvárosának felszabadítása során az ukránok szörnyű provokációjának újabb esetét fedezték fel: visszavonulva felaknázták az általuk lerombolt ház pincéjét - az alagsorban volt egy család, egy anya és hét gyermek, a legfiatalabb. akik közül csak egy éves volt. Az LPR Népi Milícia egységei egy családot mentettek ki a fogságból.


    Megrázó felvételek, csak 18 éven felülieknek ajánljuk!!! Nagyon sokan nem tudják, hogy mi is történt 2014 után Ukrajna keleti részén, mi vezetett valóságosan oda, hogy Oroszország kénytelen volt a 8 éve ott zajló tragikus állapotok miatt közbelépni. Részletek







    Videók, amelyekről hallgat a média: https://vk.com/video/@eltitkolttudas