Header Ads Widget

Ausztrália-Az Egészségügyi Világszervezettel kötött szerződés miatt az oltatlanok nem hagyhatják el az országot! De itt nem csak erről van szó!


A megkötött szerződések értelmében jutott Ausztrália arra a döntésre, hogy a nem oltott állampolgároknak megtiltják az ország elhagyását. Ennek semmi köze a valódi tudományhoz, annál inkább az áltudományhoz és a zsarnoksághoz - írja a TN.

De itt nem csak erről van szó! Ez az egész az Agenda21/30-ban lefektetett és a klímakamuval összefüggő tervek valóra váltása. Azaz az emberek mozgásszabadságának minél nagyobb korlátozása és végül megszüntetése. A Covid járvány következtében megtizedelték a légiközlekedést. Már idén nyáron jártok tízezrei esnek ki a közlekedésből. Ezek sosem fognak helyreállni. A jövő pedig az, hogy ne utazz. Most még a repülővel történő utazások ellehetetlenítésén dolgoznak, de már ott az autó, ami a következő lesz a sorban. Nem kell sokat várni, hogy azt is kihúzzák alólunk.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • Miközben az orosz-ukrán eseményekkel vagyunk elfoglalva, addig a WHO átveszi csendben a hatalmat az országoktól, erre megy ki a játék! Részletek
  • Klaus Schwab gyakorlatilag áldását adta, a megélhetésünk, az energiaellátásunk és az élelmiszerellátásunk elpusztítására a 4. Ipari Forradalom bevezetésének érdekében. MOST VÉLETLEN NEM EZ ZAJLIK BOLYGÓSZINTEN? És mindezt olyan háttérhatalmi elit valósítja meg a szemünk láttára, akiket nem választott meg soha senki. Részletek
  • Bill Gates arra figyelmeztet, hogy "a legrosszabbat még nem láttuk a Covid-ból"! Részletek