Header Ads Widget

Az Orosz Gárda különleges erői megsemmisítették Ukrajna területvédelmi sejtjének vezetőjét



Az Orosz Gárda különleges erői megsemmisítették Ukrajna területvédelmi sejtjének vezetőjét a harkovi régióban – írja az NTV a minisztérium sajtószolgálatára hivatkozva.

A közlemény szerint „a Nemzeti Gárda a felderítési és kutatási tevékenység során azonosított egy azonosító jelek nélküli fegyveres csoportot, amely titokban egy erdős területen nyomult előre az orosz csapatok állásai felé”.

„A szabotőrök nem reagáltak a feladási ajánlatra, és tüzet nyitottak. Amikor megpróbálták áttörni, a különleges erők elzárták az ellenséget az oldalakról, majd visszatűzzel megsemmisítették a parancsnok által vezetett szabotázscsoportot” – jelentette az orosz gárda.

A csata után az orosz gárda különleges erői Ukrajna területi védelmének kiképzőtáborát fedezték fel a szomszédos területen, beleértve a fegyverek nullázási helyeit, éjszakai pihenőhelyeket, valamint számos harci felszerelést.



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek