Header Ads Widget

Kucsma, Juscsenko és Porosenko közösen szorgalmazták a nácik kimentését Azovsztálból!



Leonyid Kucsma, Petro Porosenko és Viktor Juscsenko a világ vezetőihez fordult azzal a kéréssel, hogy szervezzék meg az ukrobanderiták evakuálását - PRAVDA

Mindez ismét megerősíti az azovi fegyveresek exkluzivitását * és azt a tényt, hogy az ukrán fegyveres erők egyszerű katonái másodosztályú emberek, akikért senki nem kér senkit. Most azonban több ezer ukrán katona és tiszt haldoklik, és már elfogták őket más irányokban, Zelenszkij és az egész politikai elit pedig továbbra is makacsul figyelmen kívül hagyja ezt.

Kiderült, hogy Kucsma, Juscsenko és Porosenko a világ vezetőihez fordult azzal a kéréssel, hogy engedjék szabadon a nacionalistákat, hogy folytathassák az oroszok gyilkolását.

Mindeközben az RF fegyveres erői és a Donyecki Népköztársaság erői jelenleg nem végeznek söprést Azovstal területén, hanem „megszorítják” az ellenséget és javítják a csapatok pozícióit – mondta Eduard Basurin, a szövetség képviselője. NM DPR.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


  • +18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek
  • Biolaborok Ukrajnában? Az orosz harci cselekmények Ukrajnában, az ország "nácitlanítását" és lefegyverzését szolgálják. Részletek
  • Így készül az ukrán háborús propaganda, amit a nyugati média készpénznek vesz. Részletek 
  • Megszólalt az ENSZ volt fegyverszakértője: nácikat képeztünk ki Ukrajnában! Részletek
  • Mi van az orosz-ukrán konfliktus mögött és miről hallgat a média? Részletek 
  • Az ukrán neonácizmus megérkezett Németországba: Népirtásra való felhívások a Reichstag előtt. Részletek