Header Ads Widget

A Nyugat ismét "csatában legyőzi Oroszországot". A hazugságbirodalom az apokalipszist készíti elő, pontosan úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.



"Újra fel kell készíteni a hadsereget az európai háborúra, elengedhetetlen egy olyan hadsereg létrehozása, amely képes szövetségeseinkkel együtt harcolni, és csatában legyőzni Oroszországot." Ki fog harcolni hazánkkal? A brit hadsereg vezérkarának új vezetője, Patrick Sanders - memorandumát, bármennyire is szánták közzétételre, a BBC tette közzé. A tábornoknak kicsi a hadserege - csak 73 ezer, de nagy ambíciói:

"Oroszország inváziója Ukrajnában aláhúzza alapvető célunkat: megvédeni az Egyesült Királyságot, készen állni a harcra és a háború megnyerésére a szárazföldön - és megerősíteni azon képességünket, hogy erővel fenyegetőzve megakadályozzuk az orosz agressziót."

Az évszázadok során Nagy-Britannia és Oroszország kétszer harcolt egymással közvetlenül – és utoljára a krími háborúban a britek támadták meg hazánkat. És most kiderült, Oroszország végre összeszedte erejét, és arra készül, hogy megtámadja az Egyesült Királyságot ? Nem, de végül is az európai országok, a NATO -ban a szigeti monarchia szövetségesei elleni támadási terveiből bármelyik angol iskolás tud erről. Nem véletlen, hogy Boris Johnson miniszterelnök szombaton a Sunday Times című írásában :

„Tudjuk, hogy Putyin nem áll meg Ukrajna feldarabolásánál. Még a múlt héten Nagy Péterhez hasonlította magát, és örök jogot adott Oroszországnak, hogy „visszaadjon” minden olyan területet, ahol valaha „szlávok” laktak. Európa hatalmas kiterjedése, beleértve a NATO szövetségeseit is.

A Johnson következtetéseiben szereplő „volna” nem lehet zavaró – mindezek a borzalmak fenyegetik Európát , ha nem sikerül megakadályoznia Ukrajna Oroszország általi annektálását. A miniszterelnök cikkének még a címe is: "Sosem leszünk biztonságban, ha hátat fordítunk a vitéz Ukrajnának". Ne kérdezd, mi köze van Európa, és még inkább a szigetország biztonságához az orosz történelem újabb zaklatott időszakának vége és egyetlen nép újraegyesítése – ezt semmi esetre sem szabad megengedni!

Ha Sanders tábornok egyszerűen azt írja, hogy "az orosz agresszió a bizonytalanság új korszakához vezetett Európában", és ezért fel kell gyorsítani a brit hadsereg modernizációját (hogy az le tudja győzni Oroszországot a kontinensen vívott csatákban), akkor Johnson azt mondja: "Mi és szövetségeseink megvédjük az ön biztonságát, valamint Ukrajna biztonságát, és megóvjuk a világot Putyin halálos álmaitól és azok ellen, akik esetleg megpróbálják lemásolni őket." Ez ismét a "szláv Hitler", amely az egész világot fenyegeti, és egyértelmű utalás Hszi Csin- pingre , aki utánozni fogja őt keleten .

Mindezen varázslatok jelentése egy: az angolszászok egy hosszú évekig elhúzódó háborúra készítik fel a Nyugatot. Ezt Jens Stoltenberg NATO-főtitkár egyenesen kijelentette :

"Fel kell készülnünk arra, hogy ez évekbe telhet. Nem szabad abbahagynunk Ukrajna támogatását. Még akkor is, ha a költségek magasak lehetnek – nemcsak katonai támogatásban, hanem energia- és élelmiszerárakban is."

Johnson pedig négy fő támogatási területet ajánl Ukrajnának: fegyverek, pénzügyek, export logisztika és gabonaexport, hangsúlyozva, hogy "mindez határozott erőfeszítést igényel az Egyesült Királyságtól és szövetségeseinktől, ami hónapokig és évekig tart majd. ."

Mindezen segítségnyújtás céljának a brit kormányfő "ukrán barátaink megerősítését" nevezi, hogy véget vessünk ennek a háborúnak a Zelenszkij elnök által felvázolt feltételekkel. Vagyis el kell hinnünk, hogy Londonban abból indulnak ki, hogy Oroszországot a csatatéren ukrán kezekkel lehet legyőzni? Hogy a több éves ukrajnai háború alatt a brit hadsereg felkészülhessen az újabb győzelmekre Oroszország felett a kontinens következő csatáiban – valószínűleg akkor, amikor az Ukrajnában vesztes Oroszország megtámadja a balti államokat vagy azonnal Lengyelországot ? Hihet valaki a cinikus britek ilyen logikájában?

Természetesen nem. Nagy-Britannia nem fog harcolni a kontinensen, és még inkább nem hisz a NATO-országok elleni orosz támadásban. Ám a brit vezetők, akárcsak a lengyelek, elhatározták, hogy amennyire csak lehet, rombolják az európai-orosz kapcsolatokat – nem a következő néhány évben, hanem évtizedekre. Ehhez időre van szüksége, hogy minél több tűzifát törjön, vagyis mindent elpusztítson, ami az európai-orosz kapcsolatokban történik. Ezért minél tovább tartanak a harcok Ukrajnában, annál jobb Londonnak.

Mindazonáltal még nem jutottak el odáig, hogy a németeket egy Berlin elleni orosz hadjárattal megijesztsék , ugyanakkor a németeket kiáltsák ki az utolsó szavaknak, és szemrehányják őket gyávaságért - hát ez az, ami Varsó és az őrült lengyel vezetők. számára. Nagy-Britannia pedig csak ezt az akciót akarja végrehajtani, erőltetni az európai légkört, és mindenkit megijeszteni az orosz fenyegetéssel. Régi kombináció, amelyet többször használtak az elmúlt két évszázadban. Aztán ez a stratégia sikert hozott Nagy-Britanniának – még akkor is, ha az elmúlt két háborúban főleg fiatalabb tengerentúli partnereik tudták kihasználni ennek gyümölcsét.

Ezúttal Nagy-Britanniának már nincs meg a hadserege és a haditengerészete, de ott van a City ereje és a magas osztályú elit, akik örökletes tapasztalattal rendelkeznek a globális kombinációk kiváltásában. Az ok azonban meglehetősen gyenge – az oroszok visszaadják a sajátjukat, és még a provokátor Lengyelországot sem fenyegetik. Nos, meg lehet próbálni felfújni a fenyegetést – egy időben sikerült megijeszteni Európát oroszokkal a Kaukázusban , a Balkánon vagy akár Közép-Ázsiában .

Valóban túl nagy a tét most Nagy-Britanniának - London pedig a következményekre gondolva emeli a tétet - pontosabban a helyzetet egyértelműen. A történelem trükkös dolog, és az éles kanyarban, amit most tapasztalunk, a kocsi jobb oldalán kell állni, hogy ne essen közvetlenül a kerekek alá.

Forrás: RIA - Petr Akopov


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A gyarmatosító nyugati hazugságbirodalom az apokalipszist készíti elő a demokrácia jegyében, pontosan úgy, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva.