Header Ads Widget

Majomhimlő és Covid kéz a kézben! Nem véletlen, hogy két világjárvány is felütötte a fejét, amikor a WHO teljes hatáskörébe kívánják vonni az országokat.



Az ilyen mértékű centralizáció ellentétes a demokráciával és ezt a kivitelezők pontosan tudják.

Az emberi betegségek, halálozások tényleges fő okai helyett a világjárványokra helytelenül és szándékosan egyre nagyobb hangsúlyt fognak fektetni, ez egyet jelent: nem az emberek egészsége a fő cél.

A pandémiás megelőzésről és a felkészültségről szóló javasolt nemzetközi szerződés a Nemzetközi Egészségügyi Szabályzat egyre szélesebb körű elterjedésére épül, és több hatáskört ruház át az Egészségügyi Világszervezetre (WHO) a vészhelyzetek kihirdetésére, majd előírja az országok számára, hogy a szerződéses kötelezettségek alapján kövessék a WHO utasításait.

Ha ez sikeresen végrehajtja, a következő következmények realizálódhatnak:

1. Az országok (emberek) elveszítik szuverenitásukat a mindennapi élet főbb aspektusait illetően a meg nem választott nemzetközi bürokraták számára, akiket a magánszemélyek és az ipar jelentős összeférhetetlensége sújt.

2. Ezek a WHO-bürokraták döntenek az ilyen átvételek kritériumairól és időzítéséről.

3. A WHO-nak a nemzetközi járványok kezelésében elért eredményei alacsonyak. Eredendően veszélyes a gazdaságot, a társadalmat és a közegészségügyet súlyosan érintő összetett kérdések feletti ellenőrzést egy távoli helyen élő egyénekre ruházni, akiknek nincs közösségük vagy releváns nemzeti hovatartozásuk, és nincs közvetlen érdekeltségük az eredményekben.

4. Az ilyen központosítás ellentétes a közösségi alapú, helyileg szervezett egészségügy alapvető pilléreivel, és ellentétes az egyéni jogok és autonómia elveivel, amelyeken a WHO alkotmánya alapul.

5. Nem helyénvaló, hogy az emberi betegségek és halálozás tényleges fő okai helyett a világjárványokra helyeződő hangsúly ne legyen, és a pénzeszközök és a tevékenységek eltérítése rendkívül negatív hatással lesz a teljes népességre és az egyéni egészségre.

Forrás


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


A lényeg az, ami a színfalak mögött zajlik, és amiről hallgat a média!! Folyamatos kísérlet zajlik a WHO-s vakcina-diktatúra és az Új Világrend létrehozására, az egész emberiség ellen!! Erről szól a történet!! Ezt a folyamatot szolgálja minden korlátozás, járvány, migráció, oltás, zsarolás, ami a világunkban történik, beleértve az orosz-ukrán konfliktus is!  Ez az USA és az EU jelenlegi vezetés programja. Aki még mindig úgy gondolja, hogy vége van a vírus őrületnek, a járványoknak, a kényszernek, a zsarolásoknak, a korlátozásoknak, és az USA vagy az EU vagy a NATO vezetés megakarják őt védeni vagy menteni bármitől, az óriási tévedésben tengeti az életét. Az USA-t kiszolgáló EU globalista politikusaink által hozott szankciókat Oroszországgal szemben, meg mi fogjuk megfizetni! Nem Oroszország rabolta le és adósította el az egész emberiséget, nem Oroszország akarja felszámolni a nemzetállamokat, nem Oroszország tolja a nyakunkba a migránsokat, és nem Oroszország hozta össze az 1,2 világháborút sem. Részletek


MEGOSZTÁS