Header Ads Widget

Meg is van a tudományos magyarázata a himlőknek - azon belül a majomhimlőnek, természetesen. A majomhimlő egy újabb átverés (akárcsak a Covid)



Tehát, mint ahogy múltkor is beszámoltunk róla - nem lehetett tovább tagadni (az más kérdés, hogy nem is tervezték tovább takargatni), a Covid-19 vakcinák mellékhatásait. Na, de...most jön csavar! 

A vakcinák újra aktiválhatnak a szervezetben már velünk lévő, bennünk megbúvó himlő-, és herpesz vírusokat... ugyanúgy, ahogyan a korona megbetegedések is - állítják a legújabb kutatások.

"Immunmoduláció jöhet létre a beoltásokat követően, ez lehet a kapcsolat a korona ellen oltottak és az új majomhimlős esetek között"

Ez mit jelentHET? Mindenkire rá van bízva ennek a megítélése, de nagyon úgy tűnik, hogy a gerinc melletti idegdúcokban meghúzódó himlő és herpesz vírus is csak mese volt habbal. Annak a felvezetésére, hogy bármikor szükségünk lehet majd egy újabb oltásra, hogy tudjunk ellene védekezni. Forrás


Honnan tudjuk, hogy a majomhimlő egy újabb átverés (akárcsak a Covid)




A Covid-csalás bukása óta a világ vezetői egy második világjárványra figyelmeztetnek minket. Politikusok és technokraták egyaránt jóslatokat tettek a jövőbeni vírusos járványokról és halálos kórokozókról, amelyek mérhetetlen halált és pusztítást fognak okozni.

Ezt a jövőt jósolják nekünk és az általuk kínált "megoldások" eléggé kiszámíthatók - mRNS-injekciók, zárlatok és kapcsolatkövetés.

A betegség, amelyet a kamujárvány átverés 2.0 csúcsjelöltjének tartanak, a majomhimlő. Amint arról az OffGuardian nemrégiben beszámolt, a média nem csak a megérdemeltnél sokkal nagyobb figyelmet szentel a majomhimlőnek, de több ország is elkezdett irányelveket kiadni a "megelőző" intézkedésekre, például az önszigetelésre és a védőoltásra vonatkozóan (ismerősen hangzik?).

Úgy tűnik, hogy lassan tör ki, de a Covid is az volt. A görbe ellaposítására szánt két hétből hónapokig tartó gazdasági pusztítás, önkényuralmi elnyomás és kényszerinjekciók lettek. Az eredmény az, hogy sok ország még mindig erőlteti ezeket az intézkedéseket és néhányan nem engednek be a határaikon, hacsak nem adattad be magadnak a méreginjekciót. Teljes őrület. Forrás


Az Egészségügyi Világtanács figyelmeztet: A himlőoltás különösen veszélyes a Covid ellen beoltott emberek számára!