Header Ads Widget

Lavrov szerint Oroszország nem szállta meg Ukrajnát, hanem különleges hadműveletet hirdetett, amikor már nem volt kiút.



Szergej Lavrov orosz külügyminiszter azt mondta , hogy Oroszország nem támadta meg Ukrajnát, a különleges műveletet akkor jelentették be, amikor nem maradt más lehetőség arra, hogy a Nyugat felé mutassák Kijevnek a NATO-ban való bűnözői szerepvállalását.

"Nem támadtuk meg Ukrajnát . Speciális hadműveletet hirdettünk meg, amikor már nem volt módunk elmagyarázni a Nyugatnak, hogy bűnözői tevékenységet folytat, bevonja Ukrajnát a NATO -ba , dédelgeti, pártfogolja és ápolja a neonáci rezsimet, amelynek elnöke Vlagyimir Zelenszkij még 2021 szeptemberében azt mondta (nem szóltál erről a nézőidnek?), hogy ha valaki orosznak érzi magát Ukrajnában, menjen Oroszországba” – mondta a BBC-nek adott interjújában.

Amikor a CNN tudósítója azt mondta neki, hogy az Azov-ezred egyes nyugati országokban, az USA -ban, Japánban szerepel a szélsőséges, terrorszervezetek listáján, Zelenszkij megvonta a vállát. és azt mondta, hogy sok ilyen zászlóaljuk és ezredük van, olyanok, amilyenek” – tette hozzá a miniszter.


 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


Egyre többen jönnek rá, hogy az orosz-ukrán konfliktus igazi kártevői és kezdeményezői, az USA és az EU vezetés. Részletek

Ukrajna 2014! Megrázó felvételek, csak 18 éven felülieknek ajánljuk!!! Részletek