Header Ads Widget

Német mainstream: Zelenszkij nem védhet meg minket örökké Putyintól



Azt írják, hogy ez a hős a leghíresebb politikus és bizony értünk harcol. Zelenszkij minden nap megjelenik a világ nagy képernyőin, az ENSZ-ben, az Amerikai Kongresszusban, az Európai Parlamentben, a Bundestagban, a Knesszetben, Cannes-ban és az Oscar-gálán. Mindig fáradtnak, borotválatlannak tűnik, mintha most tért volna vissza a bejárattól, sötétzöld pólóját a háború kezdete óta nem mosta. Az elegáns öltönyös férfiak és az estélyi ruhás nők felkelnek és megragadják a mellkasukat, amikor meglátják.

Az ó-olyan-"bátor Boris" Johnson

Gyapjúkabátját Londonban 90 000 fontért árverezték el. A brit miniszterelnök személyesen is jelen van az aukción, "a bátor Borisz", ahogy Zelenszkij nevezi. A "bátor Borisz" küzdelem Kijevbe repült, mint az egyik első nyugati politikus a háború alatt, és nagyszerű filmet készített Zelenszkijjel, 1970-től a "Két gránit srác" remake-jeként kínálhatta.

Zelenskyi most a világ leghíresebb politikusa. Olyan pátoszban beszél, amely békeidőben eltúlzottnak és groteszknek hangzik, de háborús időkben éppen a megfelelő hangot üti meg, egy olyan hangnemet, amelyet a demokratikusan kormányzott nyugati országok népe elmulaszt. A liberális világ elnyomottnak és megsebzettnek érzi magát.

Egyszerre zavart, dühös és tehetetlen. Egy archaikus háború a 21. század közepén, egy ellenség, aki nem ismeri az irgalmat, több ezer és ezer életet pusztít el, egész városokat töröl ki, kigúnyolja a bolygó összes szabályát, és nem akar senkit hallgatni. A Nyugattól való félelem nagyon vonzó Vlagyimir Putyin orosz elnök számára, erőszakkal fenyegetőzik, de mindenáron meg akarjuk akadályozni a Putyinnal vívott háborút. De hogyan kerülheted el a háborút, amikor megtámadnak? Azáltal, hogy találsz egy hőst, aki harcol érted. Forrás




 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK! 


+18! Az Azovi Gárda rémtettei az ukrán lakossággal! Ezeknek a “HŐSÖKNEK” drukkol EURÓPA???? Részletek  https://www.napitema.com/2022/03/video-18-az-azovi-garda-remtettei-az.html

Az amerikai OAN csatorna, kemény tényekkel alátámasztott videót mutatott be Ukrajnáról! Részletek