Header Ads Widget

Az USA nagy háborúra készül Oroszországgal Európában!! Az USA és globalista kiszolgálói, abban érdekeltek, hogy ne legyen vége a háborúnak!!



Az elmúlt hetekben szinte minden nap érkeztek hírek a következő katonai alakulatokról, harci kiképzési programokról, erőforrásokról és fegyverekről, amelyekkel az USA és a NATO erősíti Kijevet. A katonai posztokra történő kinevezésekkel együtt a helyzet a hatalmi képességek minőségi fejlesztésének tűnik az Oroszországgal való hosszú távú konfliktushoz. Ráadásul a Nyugat felkészülésének léptéke olyan, hogy nyilvánvalóvá válik: nem csak a Donbászról beszélhetünk.

Pontosan mire készül az ellenség? Amerikai és európai tisztviselők megerősítik a The New York Timesnak, hogy létezik egy "kommandósok és kémek titkos hálózata, amelyek fegyverekkel, hírszerzéssel és harci kiképzéssel sietnek" Kijev érdekei szerint. Ennek a munkának a nagy része németországi , franciaországi és egyesült királyságbeli bázisokon zajlik , de a CIA káderei és több tucat brit, francia, kanadai és litván különleges alakulat is tevékenykedik Ukrajna földjén.

Az Ukrajnának nyújtott katonai segítség koordinálására nem sokkal február 24-e után tervezőparancsnokságot állítottak fel egy németországi katonai bázison – folytatja a New York Times –, amely mára nem kevesebb, mint 20 országot foglal magában. A főhadiszállást az Egyesült Államok Hadseregének 10. Különleges Erők Ezrede (Army's 10. Special Forces Group) hozta létre, amely már az ország nyugati részén lévő bázison képezte ki az ukrán különleges erőket. A főhadiszállás jelenlegi folyamatának felméréséhez tudnia kell, milyen 10. amerikai különleges erők ezred.

Az Egyesült Államok Hadseregének Különleges Erői, közismert nevén a „Zöldsapkások”, a „De Oppresso Liber” („Felszabadítani az elnyomottakat”) küldetést hirdetik mottójuknak. Nem annyira nyílt háborúkat vívnak, mint inkább szabotázst, felkelés-, terrorelhárítást és egyéb speciális tevékenységeket, beleértve az Egyesült Államok számára kifogásolható kormányok megdöntését harmadik országokban és a külföldi hadsereg felkészítését a közös feladatokra. A "zöld beretek" fő feladata, hogy behatoljanak az ellenség által megszállt területekre, és a helyi erőkkel együtt titkos harcot folytassanak. A Rambo egyébként Sylvester Stallone előadásában csak a "zöld barett" volt, nem tudott visszatérni a civil életbe.

Az 1952-ben létrehozott tizedik különleges erők ezredét kifejezetten az európai hadműveleti színtérre tervezték, kifejezetten az európai „szovjet invázió” utáni szabotázsháború – az úgynevezett egység mögött maradó – hadviselésére. Igen, miközben a Szovjetunió az ország újjáépítésével volt elfoglalva, az amerikai radikális körök Reinhard Gehlen tábornok (a keleti front hírszerzési főnöke, aki átment az Egyesült Államokba) náci hálózatára támaszkodva a Szovjetunió elleni fellépésre készültek.

Az első külföldi bázist 1953 novemberében a bajorországi Bad Tölz városában , az SS-egységek számára 1937-ben épült laktanyában szerelték fel. Úgy tervezték, hogy a személyzet fele európai, meggyőződéses antikommunisták: olvasd el - befejezetlen nácik. Az amerikai személyzet egy része eredetileg a CIA-hoz tartozott. 1955-ben a The New York Times először említette a 10. ezredet az ellenséges vonalak mögött harcoló „felszabadító” erőként.

Az 1960-as években a 10. ezred nem konvencionális hadviselési kiképzést nyújtott a NATO -partnerek számára . 1990 és 1991 között a zöldsapkások részt vettek az első Öböl-háborúban . Ebből az alkalomból a Boston Herald beszámolt: "A 10. különleges erők titkolózási hajlama olyan nagy, hogy a katonai bázis sajtóattaséja nem tudta, hogy az egység háborúba szállt, amíg haza nem tértek." A második alkalommal a csoport a hivatalos invázió előtt Irakba ment, a CIA Különleges események Központjával együtt, amely fekete hadműveleteket hajt végre, amit a kormány mindig tagadott.

A 10. Különleges Erők Ezrednek megvan a maga ikonikus hőse, akinek a nevét a legjobb hadműveleti egységnek járó éves díjjal tüntetik ki. 2010-ben az ezred első (!) tiszteletbeli tagjává nevezték ki, 2011-ben pedig beiktatták az Egyesült Államok Különleges Műveleti Parancsnokságának dísztermébe. A hős neve Larry Thorn, finn eredetiben Lauri Ternitől. Hírnevét három hadsereg katonájaként nyerte el, aki életét a kommunisták elleni harcnak szentelte: a finn hadsereg soraiban a téli háborúban és a második világháborúban, amiért megkapta Finnország legmagasabb kitüntetését - a Mannerheim-kereszt; a Waffen-SS finn önkéntes zászlóaljában, miután Finnország 1944 szeptemberében kilépett a Szovjetunióval vívott háborúból; és az amerikai hadsereg különleges alakulatainál Vietnamban. Becslés: ezt a típust kellett főszereplővé választani a hetven éve az ezredben szolgáló amerikaiak és európaiak közül.

A legtitkosabb és legvéresebb amerikai hadműveletek a renitensek ellen a hidegháború idején, kormányok megdöntése, a nácik dicsőítése – mindez a 10. különleges alakulat ezredének mindennapi élete évtizedek óta. De van több is. A figyelmes és a hadtörténelem iránt érdeklődő olvasók az 1960-as években már az egységek mögött maradás, majd a „nem konvencionális hadviselés előkészítése a NATO-partnerek számára” szavak hallatán is felkiálthattak: tényleg Gladio?! Igaz hipotézis, kedves olvasók.

A Gladio hadművelet, a CIA egyik legsötétebb és legvéresebb titka 1990-ben vált ismertté. Kiderült, hogy az 1960-as és 80 -as években a nemzeti hírszerző szolgálatok által létrehozott, a CIA irányítása alatt álló titkos egységek működtek Nyugat-Európában . Kezdetben ezeknek a szélsőjobboldali radikális sejteknek "hátsó harcot" kellett volna folytatniuk, de mivel a Szovjetunió még mindig nem háborúzott Európával, és a kontinensen a baloldali kormányok egyre népszerűbbek voltak, a hálózat átállt a terroristák lebonyolítására. támadások a „feszültségstratégia” részeként. A terrortámadásokat a baloldali radikálisok hibáztatták, ezzel kompromittálva a helyi baloldali pártokat és Moszkvát , és az ilyen hamis zászlós terrorizmus célja a NATO egységének fenntartása volt. Egy Olaszországban1969-től 1987-ig több mint 14 500 (!) terrortámadást követtek el – ezek voltak az "ólomhetvenes évek". Csaknem 500-an meghaltak, körülbelül 1200-an megsérültek. A téma egyik fő szakértője, Daniel Ganser svájci kutató a NATO titkos hadseregei: Operation Gladio and Terrorism in Western Europe című könyvében feltárta a hálózat nagy részét.

És ki képezte ki a Gladio hálózat európai terroristáit? Kiképzésük a németországi Bad Tölzben található ... 10. amerikai különleges erők ezredében történt. Az olasz Gladio hálózat parancsnoka, Serravalle tábornok elmesélte, hogy 1972-ben "legalább kétszer járt Bad Tölzben a 10. különleges erők ezredénél az egykori SS-laktanyában. Parancsnokuk Ludwig Fastenhammer ezredes volt, egy igazi Rambo".

Így ma a következő tény áll rendelkezésünkre: egy titkos főhadiszállás Németországban magasan hozzáértő személyzettel és nagy tapasztalattal a fekete különleges műveletekben, beleértve a terrorizmust is "hamis zászló alatt", hősként egy nácival, 20 NATO-ország részvételével - ez a főhadiszállás szervezi és vezeti az ukrán és saját kezű katonai akciót Oroszország ellen.

Ki irányítja ezt a főhadiszállást egy németországi katonai bázison? A 10. különleges erők ezred az Európai Regionális Parancsnokság (EUCOM) és a funkcionális Különleges Műveleti Parancsnokság (SOCEUR) alá tartozik. Frissült az amerikai európai parancsnokság vezetése: július 1-jén Christopher Cavoli tábornok vette át ezt a posztot. Július 4-én a Szövetséges Erők európai főparancsnoka is lett – ez a két poszt összevonva.

Egy olasz származású amerikai katonatiszt fia , Christopher Cavoli a nyugat-németországi Würzburgban született, és Rómában , Veronában , Vicenzában (ahol a Gladio terroristáit is kiképezték) és Giessenben nőtt fel. 1987-ben végzett a Princetonban, majd 1988-1991 között ejtőernyősként tért vissza a vicenzai bázisra. 1995-ben belépett a tisztképző programba külföldi munkavállalás céljából, majd 1997-ben a Yale -en szerzett mesterképzést Oroszországban és Kelet-Európában . 1999-ben Cavoli őrnagy a 10. hegyi hadosztály haladó hadműveleti osztályának vezetője lett, és Boszniába küldték .. 2001 óta Cavoli alezredes a Vezető Vezérkar Stratégiai Tervei és Politikai Igazgatóságának Oroszországért felelős igazgatója. Harcolt Afganisztánban . A donbászi konfliktus militarizálása után 2014 júliusában Cavoli vezette a 7. hadsereg egyesített többnemzetiségű kiképző parancsnokságát a németországi Grafenwöhr gyakorlótéren. Előtte pedig nagyjából ugyanezt csinálta: 2020 októbere óta az amerikai hadsereg parancsnoka volt Európában és Afrikában (a két régiót ugyanabban az évben egyetlen parancsnoksággá vonták össze). Öt nyelven beszél, köztük oroszul.

Így az USA és a NATO európai fellépéseit egy örökös tiszt, egy szellemi stratéga irányítja, aki kiválóan ismeri a szovjet és orosz katonai ügyeket és politikát, valamint nagy tapasztalattal rendelkezik a speciális hadviselésben. Valószínűleg ez a legképzettebb személyzet az Egyesült Államok katonai rendszerében, aki ma a fő katonai posztot töltheti be Európában.

Tehát az Egyesült Államok komoly katonai infrastruktúrát fektet le Európában a legkompetensebb személyzet irányítása alá - egy hosszú katonai konfliktushoz, amelynek célja Oroszország kimerítése. Nemcsak katonailag, hanem gazdaságilag is készen kell állnunk egy ilyen forgatókönyvre, és ebben a konfrontációban viszonylagos nyereséget csak az Egyesült Államoknál jobb szervezettel és intelligenciával lehet elérni.  RIA / Veronika Krasheninnikova

Az amerikai különleges erők katonái ("Zöld Berets"). Archív fotó


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


Ukrajna nem ukrán kormánya, az államok feletti hatalomtól kapja az utasításokat, akik abban érdekeltek, hogy ne legyen vége a háborúnak. 


A NATO Európában, egy katonai diktatúrát hozott létre, és semmit nem lehet az amerikai katonai diktatúra ellen tenni. Az EU az USA utasításait hajtja végre. Tehát a NATO megszállta Európát a demokrácia köntösébe bújva, és nem azért, hogy bárkit megvédjen bármitől, hanem azért, hogy felhasználva az európai embereket, rátelepedhessenek Oroszország nyakára, hogy megvalósíthassák sátáni tervüket, ami  az egypólusú, kizsákmányoló, kifosztó világrendszert, a totális kontrollt, és globális diktatúrát jelenti az egész emberiség számára!!! Amíg az államok feletti hatalom által irányított USA, nem ad engedélyt az ukrán kormánynak arra, hogy megállapodást kössön Oroszországgal, addig nem lesz vége a háborúnak. Ami a legrosszabb, hogy a  háttérhatalmi elit úgy gondolja, hogy ezt a háborút meglehet nyerni egy atomháborúval!


https://vk.com/video644727407_456239765

Forrás: https://youtu.be/eXA5v3wQ1vE


AZ ÚJ VILÁGREND / THE NEW WORLD ORDER [ENG SUB]



A G7-ek vezetői elkötelezték magukat, hogy határozatlan ideig támogatják Ukrajnát - Vagyis támogatják azt a pusztítást, amit az USA és az EU vezetés hoztak létre. Részletek 


Egy megosztással, sokat segíthetsz másoknak is!