Header Ads Widget

Tüntetők akadályozták a forgalmat a Margit hídon - Megjelentek ellenzéki politikusok, így az MSZP, a Momentum, az LMP, a Jobbik, a DK és a Párbeszéd képviselői is.



Tüntetők tiltakoznak a fővárosban a kata módosítása ellen, a Kossuth téren gyülekezők később a Margit hidra vonultak kedden délelőtt, ahol akadályozták a forgalmat, a kisadózó vállalkozók tételes adója (kata) módosítása ellen tiltakozók a Facebookon előző este a parlament elé meghirdetett demonstráció résztvevői - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.



A törvényjavaslatot kedden tárgyalja és fogadhatja el az Országgyűlés.
A Kossuth téren egyebek között "Ne vedd el a katát!", "Ne szavazd meg!" jelszavakat skandálták.

A téren megjelentek ellenzéki politikusok, így például az MSZP, a Momentum, az LMP, a Jobbik, a DK és a Párbeszéd képviselői is. Közülük többen a tüntetőkkel átvonultak a Margit hídra.

Nem sokkal 11 óra után a tüntetők egy csoportja a híd pesti hídfőjénél akadályozta a forgalmat, az autók és a villamosok álltak. A tüntetők egy másik csoportja a híd közepét foglalta el, a margitszigeti lejárónál.

A rendőrök felszólították a tüntetőket, hogy ne akadályozzanak meg másokat a szabad mozgásban, és az úttestről menjenek a járdára. MTI

Egy baloldali párt sem támogatta korábban a kata adózás bevezetését – írja a magyarnemzet. 

A katás adózásról szóló törvényjavaslat célja, hogy olyan új szabályokat alakítson ki, amelyek megőrzik az adónem pozitív eredményeit, és biztosítják, hogy az továbbra is elsősorban az eredetileg megcélzott személyi kör számára legyen vonzó adózási alternatíva – közölte a törvényjavaslat parlamenti vitájában Illés Boglárka. 


https://vk.com/video644727407_456239779


https://vk.com/video644727407_456239778


A spontán tüntetésnek beharangozott megmozdulás mögött, valójában jelen volt az összes balliberális média propaganda, akik mindenütt ott vannak, ahol nem kellene, és mindenről tájékoztatnak, csak éppen a lényegről nem, hiszen azt a globalista háttérhatalmat kiszolgáló politikusokat támogatják, akik éppen a nemzetállamok felszámolásában, a káosz teremtésben, a gazdaság és az ellátó rendszerek tönkretételében érdekeltek, hogy megvalósíthassák sátáni tervüket, az egypólusú világrendszert, ami a totális kontrollt és globális diktatúrát jelenti az egész emberiségnek!!!! A legnagyobb probléma Magyarországon az nem a KATA jogszabályok, hanem a megvezetett emberek, akiknek sejtelmük sincs, miért és kiktől szenvednek. Részletek