Header Ads Widget

A digitális személyazonossági zsarnokság az egész világon elterjedt!



Új biometrikus személyazonossági igazolványokat javasoltak vagy indítottak el világszerte, ahogy a kormányok digitális személyazonossági rendszerei folyamatosan terjednek.

Korábban írtunk a Mastercard által a kiskereskedők számára indított programról, amely biometrikus fizetési módszereket, például arcfelismerést és ujjlenyomat-olvasást tesz lehetővé. Májusban a program már öt élelmiszerboltban működött a brazíliai Sao Paulóban! (ahol sokak szerint a szabadsághősnek tarott Jair Bolsonaro a miniszterelnök) , és további kísérleteket terveznek Ázsiában és a Közel-Keleten. A Mastercard közölte, hogy a programot még az idén világszerte ki akarja vezetni.

De nem csak a magáncégek diktálják, hogy milyen technológiát használjunk, amellyel nyomon követnek, nyomon követnek és ellenőriznek minket. Ausztráliától a Maldív-szigeteken át Ugandáig a kormányok is bevezetik a WEF/ENSZ digitális személyi igazolványait, hogy egy globális digitalizált rendőrállamot vezessenek be.  Egy olyan államot, amely életünk minden területét ellenőrizni fogja. Forrás


Szakács Árpád előadása arról a világról, ami ránk vár!

https://vk.com/video644727407_456239843


Csak egyetlen jó megoldás létezik a jelenlegi helyzetre, amely segítségével megtudunk szabadulni az embereket megnyomorító, népességcsökkentő, kizsákmányoló, globális pénzhatalmi elit terveitől, és az őket kiszolgáló politikusoktól!!