Header Ads Widget

Magyarul szólt be Soros Györgynek az amerikai műsorvezető – Videó!



„Gyere ide Los Angelesbe és mondjad el ezt azoknak a családoknak, akik elvesztették fiaikat, lányaikat, apjukat, anyjukat!” – mondta Steve Hilton a Fox News műsorvezetője magyarul a csatorna Next Revolution című műsorában, üzenve ezzel a liberális ügyészeket támogató Soros Györgynek.

Soros György neve az amerikai közéletben sem cseng ismeretlenül, a milliárdos spekuláns mostanság azzal kerül be leginkább a hírekbe, hogy országszerte komoly összegekkel támogatja a liberális nézeteket valló és az elkövetők minél gyorsabb szabadon bocsátását a zászlajukra tűző ügyészek megválasztását. (Az Egyesült Államokban választáson dől el, hogy kiből lehet az adott város vagy megye ún. kerületi ügyésze (district attorney) – a szerk.).

A Fox News Next Revolution című műsorában a magyar származású Steve Hilton azután foglalkozott a témával, hogy a közelmúltban Soros György egy a Wall Street Journalban megjelent cikkben írt arról, hogy miért támogatja az általa egyszerűen csak „reformernek” nevezett ügyészeket.

Az hozzátartozik a történethez, hogy Sorosnak azért kellhetett véleménycikkben kiállni az igazáért, mert az utóbbi időszakban több olyan városban is komolyan megnőtt a bűncselekmények száma, ahol az általa pénzelt ügyészeket választották meg a szavazók.


https://vk.com/video644727407_456239862


TELJES VIDEÓ



 KAPCSOLÓDÓ CIKKEK 


Soros György igazi arca!


Soros György: "1990-ben hoztam létre az alapítványt Ukrajnában."

https://vk.com/video644727407_456239480


Soros-ellenes tiltakozó tüntetés Grúziában.

https://vk.com/video644727407_456239479


Ha nem ébredünk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk egy olyan globális sátáni pénzhatalmi elitnek, akiket nem választott meg soha senki. Egy jól megtervezett  gazdasági és biológiai háború zajlik bolygószinten az egész emberiség ellen.