Header Ads Widget

A családi házakat, kategorizálni fogják már 2023-tól és 2025-tól kezdnek meg a szigorítási zöldház projektek. Aki nem tudja teljesíteni a feltételeket, azokat büntetik!




Belesznek sorolva az ingatlanok, A,B,C,D,E,F, kategóriákban, mindenkinek kötelező lesz a fejlesztés.  Aki nem tudja teljesíteni az előírt feltételeket, amiket az Európai Unió megszab, azok karbonadó büntetést fognak kapni.

Akkora összegeket fognak ezekkel a karbonadós büntetésekkel kiszabni, a családi házaknak az ingatlanaira, hogy nem fogja tudni kifizetni senki.

Úgy van a törvénybe előirányozva, hogy aki nem fizeti ki a karbonadóból származó büntetést, azok kizárják magukat abból a lehetőségből, hogy a saját házukat eladják vagy bérbe adják.

Ennek a következménye meg az lesz, hogy mivel nem tudod kifizetni a büntetést, az állam elveszi tőled a házadat. 


"Nem lesz semmid és boldog leszel" program, a szemünk előtt valósul meg!




Aki eddig csukott szemmel járt, az most már láthatja, hogy a globális pénzhatalmi elit, képes bármit rákényszeríteni a nemzetállamokra, ezt az elmúlt három év egyértelműen bizonyította.  Globális szinten zajlottak, a korlátozások, a zsarolások, a vírus, maszk és oltás őrület, és az emberi jogok sárba tiprása. A kormányok csupán bábok, végrehajtók. Tehát amíg nem ezt a kiszolgáltatottságot számoljuk fel, addig SOHA, SEMMILYEN POZITÍV VÁLTOZÁS NEM LEHETSÉGES!! Tüntethetünk valami ellen, reggeltől estig, mert a rendszer és a kiszolgáltatottság, ugyanaz marad. Most éppen a megnyomorításunkon és kiirtásunkon fáradoznak. ERRE CSAK EGY JÓ MEGOLDÁS LÉTEZIK, MINDEN MÁS KUDARCRA VAN ÍTÉLVE! Részletek