Header Ads Widget

Árnyékkormányt alakít a Demokratikus Koalíció! Olvasható a Demokratikus Koalíció pénteki Facebook-bejegyzésében.



„Eljött az ideje: Dobrev Klára árnyékkormányt alakít!” – olvasható a Demokratikus Koalíció pénteki Facebook-bejegyzésében. Mint írták, a párt elnöksége arra kérte fel Dobrev Klárát, a párt európai parlamenti képviselőjét, aki tavaly kikapott a baloldali előválasztáson Márki-Zay Pétertől, hogy alakítsa meg a magyar történelem első igazi árnyékkormányát, és mutassa meg: van kormányzóképes alternatíva. Molnár Csaba, a párt elnökségi tagja a Facebookon közzétett videóüzenetében jelezte: vasárnap Dobrev Klára beszél a terveiről, majd másnap ismerteti az árnyékkormánya tagjait.

Ismert: a baloldal bukott miniszterelnöke hónapok óta folyamatosan azt írta a közösségi oldalán, hogy készülnek valamire. Ezekben a bejegyzésekben Gyurcsány becsmérlő szavakkal bírálta a miniszterelnököt, a kormányt, és rendszerváltásról, lázadásról, új, nyugodt időszakról beszélt. A DK-vezér eleinte harcias tónusú bejegyzéseit a negédes megszólalások váltották fel, amiben az ország és az emberek egyesítéséről, béketeremtésről beszélt, ami azért is ironikus, mert Gyurcsány nevéhez fűződnek a 2006-os őszi brutális események, amikor az őszödi beszéd nyilvánosságra kerülése után Budapesten és más városokban tüntetéssorozat kezdődött, amire kegyetlen és véres rendőri fellépés volt a válasz.

Gyurcsány tehát az árnyékkormánya megalakítását készítette elő az utóbbi időszakban a Facebookon közzétett posztjaival.


Borítókép: Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc (Fotó: Mirkó István)


 KAPCSOLÓDÓ CIKK 


A felforgatásokat szervező balliberális globalista oldal, nem a történelmi alkotmányunk helyreállításában érdekelt, hanem kiszolgáltatni hazánkat idegen érdekeknek. Az elődjeik a Szovjetuniót hozták a nyakunkra!! Ők éppen az EU-t hangolják ellenünk!!  Ha nem ébredünk, és nem a valós problémák okait számoljuk fel NAGYON GYORSAN, amihez meg van minden jogunk, akkor hamarosan áldozatok és rabszolgák leszünk mindannyian, egy olyan ember, élet és Isten ellenes sátáni elitnek, akiket nem választott meg soha senki!!! Részletek